Svartgul.se
 Kategori:

Just nu är det 405 besökare på forumet.

Svenska Casinon - Snygga, trygga

Regler 


Du måste vara registrerad för att göra inlägg.

Namn: Stefanellis defensiva arbete   Visa profil  
Sänt: 2018-06-21 12:30:00
 Meddelandet har redigerats av insändaren
Atakora

Mycket kan hända på ett wips. Inget är klart förns fönstret stängt.

Generellt är Hamad en väldigt överskattad spelare. Får han hålla i bollen dendär extra sekunden så kan han göra spektakulära saker men ligger man nära och inte ger honom tid så bidrar han inte med någonting. Både Milo och Jansson raderade honom helt från derbyt.
 

Namn: Tre4Tre   Visa profil  
Sänt: 2018-06-21 12:13:00
 Slinkan, tack för klargörande för oss som inte har koll 

Namn: Slinkan   Visa profil  
Sänt: 2018-06-21 11:43:00
 Ok here we go again...

Det är ju nån gång varje år som någon/några börjar klaga på reklamen här och att vi är tjuvar och banditer som lurar AIK på pengar osv och det hör väl till antar jag att sprida rykten och försöka "sätta dit någon"...

Men.

Att AIK inte vet vilka vi som driver sajten är så klart skitsnack vi har träffat representanter från AIK vid ett flertal tillfällen. Sen om "marknadssidan" inte fått den infon det vet jag inte utan vi har pratat med och träffat personer betydligt högre upp i AIK.

Att vi inte skänker pengar är också skitsnack vi har snart skänkt över en kvarts miljon kronor till AIK-relaterade projekt som AIK-TIFO och olika sektioner i AIK sedan vi fick äran att ta över GF från Claws.

Vi har ett säljbolag som försöker sälja banners på sajten och det blir svårare och svårare hela tiden och det är idag mycket annonser från Google och andra programmatiska system vilket inte ger mycket pengar.

Varför det inte skänkts pengar på ett tag är för att det kostat väldigt mycket pengar att utveckla forumet för att klara av kraven från GDPR som kom nu i Maj och eftersom GF är från 90-talet så var det väldigt mycket som skulle göras, utvecklas och konsulteras med jurister osv och alternativet var att lägga ner GF eller ta kostnaden för det och skänka mindre pengar för tillfället och vi hoppas ni tyckte det var bättre att inte lägga ner GF helt?

Det kommer efter sommaren i augusti/september att kunna skänkas pengar igen och det blir åter igen mellan 20-30.000kr som skänks då och ni kommer som vanligt få bestämma vart pengarna ska gå.

Ni som inte klarar av lite spelbolagsreklam, sossereklam eller reklam från något annat parti här var 4e år är välkomna att lämna GF och snacka AIK någon annanstans. Vi styr inte vilka som köper reklamplatserna det är vårt säljbolag.

Ni som sprider falska rykten om att AIK inte har nån aning om vilka vi är osv är också välkomna att lämna GF eller fortsätta sprida lögner och bli bannade här.


Jag har heller inte tid att sitta och besvara massa falska anklagelser här (som jag även svarat på många gånger tidigare redan..) men låter de inlägg som nu gjorts om det här ämnet vara kvar så folk vet vad jag svarar på med det här inlägget.

Men framtida inlägg nu som sprider falska rykten/skitsnack osv kommer att tas bort och medlemmen bakom inlägget kommer att bannas om det så klart inte är ett verifierat sant påstående och inte ett rykte/gissning.
 

Namn: Norrort^   Visa profil  
Sänt: 2018-06-21 10:33:00
 Namn: Black Ben Visa profil Skicka ett meddelande till Black Ben
Sänt: 2018-06-21 07:50:00

Håller med fullständigt är digital strateg och tänkt på det där jag med.
Är riktigt fult gjort, har även varit i kontakt med AIKs marknadssida om att samarbeta närmare med Svartgul.se men de har ingen aning eller kontakt med ansvarig.
 

Namn: LalaweleAtakora   Visa profil  
Sänt: 2018-06-21 10:24:00
 Att Hamad verkar stanna i bajen säsongen ut känns mindre bra. Håller tummarna för att dom tappar Paulsen istället. 

Namn: Ambrosini   Visa profil  
Sänt: 2018-06-21 10:11:00
 Meddelandet har redigerats av insändaren
Taktiken fungerade alldeles utmärkt mot Braga och hade som det såg ut givit oss en vinst på bortaplan mot ett portugisiskt topplag, om vi bara tagit vårt ansvar i truppbygget också. Vilket vi, helt i onödan, inte gjorde.

Väldigt enkelt. Hela år 2017 i ett nötskal. Fina resultat säsongen igenom sett till förutsättningarna.
 

Namn: AIK-Alex   Visa profil  
Sänt: 2018-06-21 10:06:00
 Siggesluk// Nej. Inte den tabben. Det var inte mittfältets fel. Men det tjänar inget till att älta. 

Namn: LalaweleAtakora   Visa profil  
Sänt: 2018-06-21 10:05:00
 Fint att ha med Larsson till mötet med Irländarna! 

Namn: PAL   Visa profil  
Sänt: 2018-06-21 09:34:00
 Nej det folk helt har förbisett var att Braga skedde i kvalomgång 3 av 4 men av nån anledning beter sig folk som att det var ett avgörande misstag i 94 minuten i en guldfinal.

Sen kan jag förstå att det blir extra jobbigt med en tränarfilosofi som går ut på att kunna klara av marginellt bättre Europamotstånd genom spel med offensiva mittbackar (kallas anfallare i andra lag) och med tanken om att vi värvar ihop en trupp för 80 poäng kan vi trots systemet nog nå 69 och kanske ett guld. Som sagt intressant grundidé men räcker med att det står Sevilla på lotten så faller det.
 

Namn: SiggeSluk   Visa profil  
Sänt: 2018-06-21 09:21:00
 RW / Självklart att Linner gjorde en tavla.

Den tavlan är ett så mycket futtigare problem än hur vi brukar disponera våra 1-0 ledningar i matchminut 60 - 90.
 

Namn: Tre4Tre   Visa profil  
Sänt: 2018-06-21 09:19:00
 AIK-Vasalund idag, vågar vi hoppas på 2-0 eller spelar vi safe och går för kryss? 

Namn: skjut Nurmi skjut   Visa profil  
Sänt: 2018-06-21 09:04:00
 Jag hoppas att laget har lyckats släppa Braga, till skillnad från supportrarna. 

Namn: solnajojje   Visa profil  
Sänt: 2018-06-21 08:59:00
 något folk helt verkar förbise i Braga matchen va att Braga i 2a halvlek ökade tempot ordentligt. Våra spelare hade svårt att hänga med. (enligt intervjuer). Så att bara påstå att vi blev defensiva är en sanning med modifikation.
Självklart sen är deras kvittering Oscars mål. Finns ingen annan att skylla på en han själv.
 

Namn: Ambrosini   Visa profil  
Sänt: 2018-06-21 08:47:00
 Meddelandet har redigerats av insändaren
SiggeSluk:

Inte ens Messis kritik mot Islands fotboll mäter sig med trötta förklaringen.

Felet som gjordes var att vi helt i onödan förlitade oss på en juniormålvakt med noll a-lagserfarenhet och trodde det skulle fungera perfekt både i allsvenskan och EL.

Finns ingen anledning att kritisera Linnér själv med de förutsättningarna, en mycket förklarlig utgång.

Men i vanlig ordning är det spelarna eller Norling som tar störst del av kritiken.
 

Namn: RW   Visa profil  
Sänt: 2018-06-21 08:32:00
 SiggeSluk,
Nej det kan inte läggas på någon annan än Oskar själv.
 

Namn: Astream   Visa profil  
Sänt: 2018-06-21 08:26:00
 Tre4Tre

Ok, tack!
 

Namn: SiggeSluk   Visa profil  
Sänt: 2018-06-21 07:51:00
 AIK-Alex / Linners misstag uppstod för att vårt mittfält och anfall inte ville spela fotboll i andra halvlek mot Braga.

Om inte mittfält eller anfall vågar göra sitt jobb kommer det inte spela någon roll vem som står i vårt mål. Sån skit måste upphöra. Östersunds resa i Europaspelet är ett föredöme. Kan inte minnas att deras recept på framgång innehöll fegspel och bolltjongande i andra halvlek.
 

Namn: Black Ben   Visa profil  
Sänt: 2018-06-21 07:50:00
 Angående reklamen här på GF. Jag använder Adblock så jag ser själv inte det och jag fattar inte hur man inte kan göra det! Det här med att GF skänker pengar till AIK är ju en jäkla skönmålning. När gick senast en krona till AIK härifrån? Det har varit väääldigt tyst om det från Slinkan.

Jag har själv rätt bra koll på internetannonsering och med den mängd annonser, den uppskattade trafiken som sajten har och med all spelreklam (som ger väldigt bra intäkter) så gissar jag att GF drar in minst 10.000 kr / mån. Jag kommer ihåg nåt om att man drog av "kostnader för servrar" vilket borde vara högst 500 kr / mån (vilket det inte var såvitt jag kommer ihåg).

Mycket snack om att vi blev lurade när vi gick från Råsunda till kommersialiserade Friends men när vi flyttade från AIK.pi.se till svartgul.se och blev översköljda med reklam så är det ingen diskussion då ju AIK fick lite jordnötter i början. Rätt smart gjort - ta över en sajt med massor av lojala besökare med förbehåll om att ta över driften och ge pengar till AIK - och få en stadig inkomst. Har ni förresten tänkt på varför det inte finns några riktiga kontaktuppgifter eller information om vem som driver sajten alt. hur intäkterna fördelas? Nej, precis.

Tyvärr är SF och AIKforum oanvändbara så alternativen finns ju inte riktigt.
 

Namn: Sven Ehrenflycht   Visa profil  
Sänt: 2018-06-21 05:29:00
 Varför använder ni inte bara Adblock? Både på mobilen och datorn. 

Namn: Borges Bolltouch   Visa profil  
Sänt: 2018-06-21 00:28:00
 AIK-Alex:

Håller med dig om att man inte vill se något bra lag redan i kvalomgångarna. Det minskar ju sannolikheten för avancemang ganska kraftigt. I gruppspelet däremot, där kan jag tänka mig att se bättre lag för att locka publik till Nationalarenan.

För övrigt håller jag inte med dig om att det ska finnas reklam för Jimmie Åkesson på GF. Man kan liksom inte ha kakan och behålla den på samma gång. Antingen styr man reklamen så att samtliga partier får liknande utrymmen, eller så fixar man så att reklamen blir någonting helt annat än just politiska innehåll. Det går inte att vara selektiv i dessa sammanhang. För övrigt brukar vissa typer av reklamannonser kunna baseras på ens egna medievanor. Jag röstar för att GF ska vara politikfritt rent reklammässigt.
 

Namn: AIK-Alex   Visa profil  
Sänt: 2018-06-21 00:12:00
 Jag kommer aldrig komma över Linnérs tabbe mot Braga. Man får göra misstag, men det där alltså.

Dif åker garanterat omedelbart ut mot ukrainarna.

Vill inte se "kul" lag i kvalet, tex Sevilla. Att nå gruppspelet är överordnat allt sånt. Jag vill möta så dåliga lag som möjligt på vägen dit.

Ser gärna reklam för Jimmie om det ska vara så här på GF.

När Ekstrand är tillbaka, om han kommer tillbaka, är det en klassförstärkning.
 

Namn: Talktalk   Visa profil  
Sänt: 2018-06-21 00:04:00
 Glömde lägga till Eliasson som också gick i vinterfönstret 16/17 för en okänd summa.

Om någon har insight över vilka summor vi fick för Eliasson (Peking), Krpic (tillbaka till Tuzla), Kpozo (ÖFK), Väisinen (SPAL), Sonko (ÖFK) så vore det grymt!
 

Namn: Spelarn   Visa profil  
Sänt: 2018-06-21 00:02:00
 Meddelandet har redigerats av insändaren
Är det bara jag men finns det inte lite väl mycket nätcasinon/bettingsidor just nu..? Undrar hur alla kan gå runt, liksom. Tycker det kommer nya hela tiden.

För att snacka lite AIK. Intressant lottning i EL - Shamrock Rovers samt (typ) Nordsjälland.

Rätt "spänstigt" motstånd men vi ska ta dem. Men ställa ut skorna kan vi inte.

 

Namn: Talktalk   Visa profil  
Sänt: 2018-06-20 23:52:00
 Kollade igenom Footballtransfers. Dessa har vi sålt sedan 17.01.01 med undantag för Isak

Saletros drygt 5 milj
Affane 1 milj
Väisinen 0-2,5 milj
Sonko 0-2,5 milj
Kpozo ?
Krpic ?
Ofori 15 milj

Någon som vet vad vi fick för Väisinen, Sonko, Kpozo och Krpic?

Anledningen till att jag frågar är att Håkan Strandlund i RR gick ut med att vi lagt ca 50 milj på spelarköp sedan 1 jan 2017. Vore intressant att jämföra med vad vi sålt för under samma tid. Förmodligen någonstans runt 25 milj kr får jag det till...
 

Namn: Tre4Tre   Visa profil  
Sänt: 2018-06-20 23:47:00
 Vi möter Shamrock och Nordsjälland möter Cliftonville, vinnarna möts i runda 2 

Namn: Astream   Visa profil  
Sänt: 2018-06-20 23:40:00
 Är det fastlagt att vi möter FC Nordsjälland om båda lagen går vidare? 

Namn: Astream   Visa profil  
Sänt: 2018-06-20 23:37:00
 Nisse

Jo det känns som att typ alla kör grönt där borta. Kanske med reservation för Sligo och St. Patrick's.
 

Namn: Talktalk   Visa profil  
Sänt: 2018-06-20 23:32:00
 Kan någon säga hur mycket pengar vi sålt spelare för sedan Jan 2017?

Kan någon också säga om man vet vilka AIK för möta vid en ev vinst mot Shamrock Rovers, eller om det är ny lottning (mellan vilka lag isf?)
 

Namn: Tre4Tre   Visa profil  
Sänt: 2018-06-20 23:32:00
 Flix, tack för klargörande 

Namn: Tre4Tre   Visa profil  
Sänt: 2018-06-20 22:54:00
 Lammkött, håller med, spyr fan varje gång jag ser skiten 

Namn: Flix   Visa profil  
Sänt: 2018-06-20 22:52:00
 Huruvida man tar över seedningen eller inte beror på när lottningen sker. Sker den innan en föregående utslagsomgång är färdigspelad så kommer Uefa anta att det högre rankade laget går vidare och baserar därför seedningen på deras poäng. 

Namn: Lammkött   Visa profil  
Sänt: 2018-06-20 22:23:00
 Vem hänger vi för sossereklamen?

Är det verkligen detta sympatianalysen på Svartgul kommer fram till? Känns inte så.
 

Namn: Tre4Tre   Visa profil  
Sänt: 2018-06-20 22:20:00
 Steken, vad jag förstått det som så gör vi det men de har en rätt låg poäng 5 ngt tror jag 

Namn: Steken   Visa profil  
Sänt: 2018-06-20 21:34:00
 Tre4Tre

Tar vi över danskarnas seedningskoefficient i tredje rundan?
 

Namn: Nisse   Visa profil  
Länktips: http://www.youtube.com/watch?v=iTO_VjFVx4I
Sänt: 2018-06-20 21:11:00
 Shamrock's sång på länken? Har inte typ alla irländska lag bajenfärger? 

Namn: december   Visa profil  
Sänt: 2018-06-20 20:59:00
 Nu börjar frågorna bli överkurs, hehe.

Det är nog det svåraste året att ta sig till EL på väldigt länge. Lag som Nordsjälland är inget skit gäng som det annars brukar vara i andra omgången. Tredje rundan kliver ytterligare en nivå upp, sen kanske det väntar lag som precis åkt ur kvalet till CL, mästare från en förmodligen bättre liga.

Men vad man älskar detta!
 

Namn: Tre4Tre   Visa profil  
Sänt: 2018-06-20 20:57:00
 Vi blir endast seedade i runda 3 om vi mött någon solhatt höga poäng, skulle säga minst 8-10 iaf. Tror inte tilllämpar ngn seedning i play off 

Namn: Hydro   Visa profil  
Sänt: 2018-06-20 20:47:00
 Rent sportsligt så fick vi typ svårast möjliga motstånd i både första och andra omgången.

Dags att prestera Gnaget.
 

Namn: ilimor   Visa profil  
Sänt: 2018-06-20 20:44:00
 Vi lär inte bli seedade i tredje rundan 

Namn: Steken   Visa profil  
Sänt: 2018-06-20 20:41:00
 Meddelandet har redigerats av insändaren
December

Thanks, eftersom vi är oseedade mot danskarna blir vi seedade i omgång 3? Men kommer vara oseedade i play-off?
 

Namn: december   Visa profil  
Sänt: 2018-06-20 20:35:00
 Meddelandet har redigerats av insändaren
Steken

Svaret är ja.

Omgång 1,2 & 3. Lottning. Sedan väntar sista dubbelmötet som kallas för play-off.

 

Namn: Steken   Visa profil  
Sänt: 2018-06-20 20:27:00
 Meddelandet har redigerats av insändaren
Mr e

Tack

För att nå gruppspelet behöver vi slå Shamrock, danskarna och vinna ytterligare två dubbelmöten?

Förra året rök vi väl mot Braga i tredje omgången dvs att det krävdes ytterligare ett dubbelmöte för gruppspel?
 

Namn: Rourke   Visa profil  
Sänt: 2018-06-20 19:52:00
 Såg Shamrocks båda matcher i Atlantis Cup där de mötte dif och Peking, något av de fulaste lag jag sett. Vi för hoppas på att vi slipper skador, spelmässigt ska de inte heller underskattas även om vi borde slå dem. 

Namn: hjelmen   Visa profil  
Sänt: 2018-06-20 19:23:00
 Borges Bolltouch  /
Håller med. Mycket märkligt!
 

Namn: Catatonia   Visa profil  
Hemort: Råsundavägen
Sänt: 2018-06-20 19:17:00
 Rovers får verkligen inte underskattas.
Tufft motstånd men vi ska vinna.
 

Namn: RW   Visa profil  
Sänt: 2018-06-20 19:16:00
 Tycker ändå Tarik kvitterar ut godkänt med beröm. Har avgjort derbyna där vi tidigare haft problem med matchvinnartyper. Syns att vi inte riktigt får ut hans fulla potential i en anfallsroll. 

Namn: Borges Bolltouch   Visa profil  
Sänt: 2018-06-20 19:02:00
 Meddelandet har redigerats av insändaren
https://www.st.nu/artikel/vasternorrland/sundsvall/gladjebesked-for-gif-sundsvall-nara-sponsoravtal-med-kommunen-igen-valdigt-valdigt-viktigt

Intressant. Trodde det här med kommundoping var olagligt. Står inte det någonstans i kommunallagen att man inte får stödja/gynna enskild part eller något sånt?

"GIF Sundsvall är nära en ny storsponsor.
ST kan nu avslöja att kommunen kan gå in och stötta klubben – igen.
– Rimligt och mycket, mycket trevligt, säger ordförande Johan Nikula."

Och lite senare:

"– Vår bedömning är att de nu kan visa att de faktiskt lever upp till de ganska tuffa kraven som vi ställer. Därför är vi beredda att gå in i ett nytt avtal, säger kommunalrådet Peder Björk (S)."
 

Namn: mr.e   Visa profil  
Sänt: 2018-06-20 18:52:00
 Elfsborg slog ut Nordsjällan i PO 2013-14 även om det inte säger särskilt mycket med tanke på spelaromsättning, mm.

Lika lite som det säger om Shamrock Rovers som var i EL-gruppspel 2011-12 efter att ha slagit ut Partizan Belgrad i PO.

Men så här pass bra motstånd har vi nog inte haft i 1:a rundan tidigare iallafall.
 

Namn: satin   Visa profil  
Sänt: 2018-06-20 18:33:00
 FCN är talangfabriken här i DK, blev 3:a i år, kommer sälja av ett par "talanger" i år igen, så dom funkar.

FCM och Bröndy, 1:a och 2:a i år tror jag vi fått väldigt svårt mot men FCN blir en bra värdemätare vart vi står.
 

Namn: Anbo 2.0   Visa profil  
Sänt: 2018-06-20 17:24:00
 FC Nordsjälland släppte in 58 mål på 36 matcher i danska ligan. Väldigt offensivt lag som spelar 4-2-3-1 med en hög press. Som jämförelse så har vi släppt in sammanlagt 57 mål i AS 2016-2018.

 

Namn: mr.e   Visa profil  
Sänt: 2018-06-20 16:53:00
 Seb ska väl vara redo inför danskmötet om vi bara tar oss dit. Men det får övriga laget se till att vi gör.

26/7 & 2/8 (2:a omg)
Och han är spelklar från och med 15/7
 

Namn: Tre4Tre   Visa profil  
Sänt: 2018-06-20 16:41:00
 Hatadif, nej, han är spelklar först 15/7. Sen vet man ju inte hur dealen är, om han ska körs igång direkt eller vila ngt efter VM 

Namn: Hatadif   Visa profil  
Sänt: 2018-06-20 16:27:00
 En fråga! Sebbe är inte med borta då? 

Namn: Tre4Tre   Visa profil  
Sänt: 2018-06-20 15:47:00
 Apas ukrainska motstånd har rätt höga seedningspoäng som tas över vid seger, vilket kan ge seedning i runda 3 

Namn: Shearer   Visa profil  
Sänt: 2018-06-20 15:35:00
 Gäller att ta Irländarna först innan vi prata danskjävlar, Tror det blir en tight match Irish rovers men vi ska ta dom.

sopa i Europa dif får nog inte många supporters med sig dit. De har ju haft tuppkammen högt och sagt att vänta bara tills vi når Europa och vi ska visa bortaföljet. Jaja vi får väl se.

 

Namn: Kristianstadsgnagaren   Visa profil  
Sänt: 2018-06-20 15:33:00
 Borges
Jag har också alltid gillat Sevilla. Sjukt rolig fotboll när Dani Alves och Adriano lirade ytterbackar. Kanoute o Fabiano där framme och Maresca/ Renato i mitten. Dom brukade gå långt i Europa också. Även vunnit EL ett par gånger på 2000talet. Svårt att hävda sig i Spanien dock. Finns bara två lag som får vinna ligan där.
 

Namn: Kristianstadsgnagaren   Visa profil  
Sänt: 2018-06-20 15:23:00
 Känns som en bra lottning för oss. Lag som vi absolut kan ta över två matcher. Inga jättejobbiga resor som tar massa kraft. Häcken lär ryka omgående, och dif tror jag också får en sjukt jobbig bortamatch iallafall. Bra med en bred trupp nu, det kommer behövas dom närmaste veckorna efter vi drar igång. Tror fan vi kan fixa det i år. Hoppas vi orkar kombinera AS med Europalir bara. Guldet känns också överkomligt. Kan bli den roligaste säsongen sen 2012. Bara att växla upp och tokköra Norling. 

Namn: Borges Bolltouch   Visa profil  
Sänt: 2018-06-20 15:14:00
 Sevilla mot DIF hade varit skoj. Jag hade hängt på låset för biljett till en match i Stockholm. Sevilla är det lag jag sympatiserar med ute i Europa – om nu inte AIK är där.

Avdelning: Vamos mi AIK y vamos mi Sevilla.
 

Namn: Anbo 2.0   Visa profil  
Sänt: 2018-06-20 15:13:00
 Apa fick FC Mariupol från Ukraina. 

Namn: mr.e   Visa profil  
Sänt: 2018-06-20 15:12:00
 Flyt där dif... han tog fel boll annars hade det blivit Sevilla. Nu nåt lag från Ukraina istället. 

Namn: Kristianstadsgnagaren   Visa profil  
Sänt: 2018-06-20 15:12:00
 djyrgårn till Ukraina!!! Ajajaj. Dom får det tufft. 

Namn: mr.e   Visa profil  
Sänt: 2018-06-20 15:06:00
 Bra att börja borta i bägge också. (Om det håller och att vi nu inte gör bort oss i 1:a) 

Namn: Kristianstadsgnagaren   Visa profil  
Sänt: 2018-06-20 15:02:00
 Helt ok lottning ändå. Cliftonville eller Nordsjälland i andra. Hoppas aporna får Sevilla. 

Namn: Rubin   Visa profil  
Sänt: 2018-06-20 15:02:00
 Hur vassa är dom numera? Dom var väl bra förut? 

Namn: SuperGarry   Visa profil  
Sänt: 2018-06-20 15:01:00
 Är det 12/7 borta och 19/7 hemma mot Shamrock Rovers? 

Namn: Borges Bolltouch   Visa profil  
Sänt: 2018-06-20 15:00:00
 Bra lottning! 

Namn: mr.e   Visa profil  
Sänt: 2018-06-20 15:00:00
 Danskdjävlar!

Helt OK!
 

Namn: murnau   Visa profil  
Sänt: 2018-06-20 15:00:00
 Får vi Partizan Belgrad lär det brinna till i Bojans hjärta. Tufft lag dock 

Namn: Anbo 2.0   Visa profil  
Sänt: 2018-06-20 14:58:00
 Häcken fick RB Leipzig... 

Namn: mr.e   Visa profil  
Sänt: 2018-06-20 14:55:00
 AIK #9

1 Nordsjälland
2 Hafnarfjördur
3 Slovan Bratislava
4 FCB (Steaua)
5 Partizan Belgrad

Bra grupp. Så långt
 

Namn: Joakim   Visa profil  
Länktips: http://twitter.com/joakimhall/status/1009408634294546432
Sänt: 2018-06-20 14:54:00
 Bild på nyfriserade Oscar Linnér från Karlberg i dag. 

Namn: ilimor   Visa profil  
Sänt: 2018-06-20 14:37:00
 Insåg dom först nu att det spelades fotboll som folk är intresserad av och därför väntar till halvtid? 

Namn: Luckelinho   Visa profil  
Sänt: 2018-06-20 14:36:00
 /Mr.e

Förstod det.

Men samtidigt tror jag att spelarna är rätt vana och bekanta med britter efter bland annat Bala, Linfield. Nu är nog Shamrock bättre men tror inte att spelstilen kommer vara ett bekymmer. Vi vet vad vi får. Ger oss 85-15
 

Namn: Koltrast   Visa profil  
Sänt: 2018-06-20 14:33:00
 14:45 nu. Vad sysslar dom med egentligen?

Att Sevilla försöker rigga för att slippa AIK förstår man men ska det ta sån tid?
 

Namn: mr.e   Visa profil  
Sänt: 2018-06-20 14:33:00
 Meddelandet har redigerats av insändaren
Luckelinho

Ja... menade väl inte på samma dag då. Tycker väl att vårt val av motstånd som träning inför EL inte är riktigt passande för ett brittiskt motstånd. Men men dom var väl tvungna att boka i tid.

Lika bra att få Burnley nu i andra då. (om dom nu är i vår grupp dvs?)
 

Namn: Luckelinho   Visa profil  
Sänt: 2018-06-20 14:30:00
 Spännande nu.

Tar gärna:
Sevilla
Atalanta
Burnley
Köpenhamn
Sparta Prag
Bordeaux
Red Bull Leipzig

Men även:
Slovan Bratislava
Trencin
Gabala
Vardar
Zalgiris

Hade tyckt att följande var helt okej:
Besiktas
Mariupul
Lask Linz
Admira Wacker
Dynamo Minsk

Övriga slipper jag gärna.

- - -

Och sedan ska dif ha Ufa!
 

Namn: Luckelinho   Visa profil  
Sänt: 2018-06-20 14:27:00
 /mr.e

Vi möter Trelleborg 7/7.
 

Namn: mr.e   Visa profil  
Länktips: http://shamrockrovers.ie/2018/06/14/mascot-places-at-rove
Sänt: 2018-06-20 14:21:00
 Lång lunch hos UEFA idag 14.30 nu.

Ser för övrigt att Shamrock ska möta Celtic 7/7. Känns som lite annat motstånd än Vasalund och Flora Tallinn.

Dags att få in nåt lag från dom brittiska öarna innan EL drar igång kanske? Slå en signal till typ Cork eller liknande.
 

Namn: mr.e   Visa profil  
Länktips: http://www.uefa.com/uefaeuropaleague/season=2019/draws/ro
Sänt: 2018-06-20 14:02:00
 Meddelandet har redigerats av insändaren
Nån som sett nån grupp på twitter eller liknande?

Lottningen startar strax annars.
Edit: Framflyttad till 14.20 tydligen.

Kakmonstret
dif är i 2:a. Tack vare cupsegern. Den som kommer nu. Lika oseedade som vi.
 

Namn: Kakmonstret   Visa profil  
Sänt: 2018-06-20 13:54:00
 Vi fick shamrock alltså, det svåraste laget av de lag som Vi kunde ställas emot. Aja vi bör väl vinna ändå antar jag.

Men fattar verkligen inte hur dif kan gå in i 3:e. Finns ju ingen rättvisa i systemet. Vi borde såklart gynnas av att vi spelat Europa de senaste åren.
 

Namn: Boateng#20   Visa profil  
Sänt: 2018-06-20 13:36:00
 Om Cluj hade haft Niklas Sandberg då hade det varit en enkel match för rumänerna. 

Namn: Ishi#24   Visa profil  
Sänt: 2018-06-20 13:27:00
 Meddelandet har redigerats av insändaren
Tre4Tre Cluj skrämmer nog inte mff direkt, mff har ett bättre lag på pappret.

Hoppas på lättaste möjliga motstånd i andra omgången även om det hade vart roligt att lira mot Sevilla.
 

Namn: Tre4Tre   Visa profil  
Sänt: 2018-06-20 13:12:00
 Ishi#24, mff möter Cluj från Rumänien i CL runda 2, rikigt svår match 

Namn: Tre4Tre   Visa profil  
Sänt: 2018-06-20 13:10:00
 Lalawele, exakt, hade mff vunnit cupen hade vi dock gått in i runda 2 

Namn: LalaweleAtakora   Visa profil  
Sänt: 2018-06-20 13:08:00
 Hur är det möjligt att djurgården går in i runda 2 medans vi går in i första? Har det med cupvinsten att göra mån tro? 

Namn: Bojansfulamuche   Visa profil  
Sänt: 2018-06-20 12:53:00
 Meddelandet har redigerats av insändaren
Tillägg till nedan långa inlägg - då har jag inte ens tagit med i beräkningen att Dif ska täcka sitt driftsunderskott i år och i alla fall nästa år. Vilket gör att dom kanske måste ta 30-40 miljoner från min hypotetiska uträkning till att täcka det. Det skulle ju hypotetiskt innebära att dom behöver få in 30-40 miljoner till för att kunna göra som nedan. Och då ändå landa på ett EK nära noll, dock då med en grym trupp. Det kommer dom givetvis inte göra. Utan kommer i bästa fall transformera om truppen i symbios med ekonomin över 3-5 år.
Gott om tid för oss att ta oss till CL.

Det måste ju vi också göra, täcka driften. Men vi har som sagt redan truppen OCH ekonomin och kan ”enkelt” täcka underskott med en försäljning eller två och ändå värva klassersättare och bibehålla EK. Betydligt enklare än att köpa ihop en halv trupp av kvalitet.

Är inte ett dugg orolig över Dif.
 

Namn: Pertan kämpar alltid   Visa profil  
Sänt: 2018-06-20 12:48:00
 Meddelandet har redigerats av insändaren
Rapport från dagens träning på Karlberg:
Jag var där och tittade på träningen, längesen sist. Det man kan säga är att Joel Ekstrand var det enda spelaren som körde individuell träning och därmed inte deltog i den gemensamma träningen. Han körde relativt försiktigt med boll, så han är säkerligen påväg tillbaka från sin skada. Höjdpunkten på träningen var smålagsspelet 4 mot 4 sista 15-20 minutrarna. Stefan Silv och Rasmus Lindkvist utmärkte sig, men den som i särklass var bäst var den nyklippta målvakten, Oscar Linnér. Han bjöd på flertalet fantomräddningar som fick tittarna samt Norling och BW att applådera. Det bådar gott det där! Långt kontrakt över 2020 på honom också. Drygt två veckor kvar till omstarten!
- Er man på platsen
 

Namn: mr.e   Visa profil  
Länktips: http://www.uefa.com/uefaeuropaleague/season=2019/draws/ro
Sänt: 2018-06-20 12:48:00
 Steken

Lottas kl 14.00

Grupperna är inte klara än så vi vet inte vilka 5 tänkbara motståndare vi kan ställas emot. Men har vi tur hinner UEFA få upp grupperna innan lottningen. Borde vara på länken i såna fall.
 

Namn: Pogue Mahone   Visa profil  
Sänt: 2018-06-20 12:48:00
 Steken:

Den andra rundan lottas klockan 14.
 

Namn: Steken   Visa profil  
Sänt: 2018-06-20 12:27:00
 Mr e
Är det bara första rundan som är lottad eller vet vi något om morståndare i kommande omgång?
 

Namn: Ishi#24   Visa profil  
Sänt: 2018-06-20 12:26:00
 Meddelandet har redigerats av insändaren
sjuka är att det är svårare att ta sig till gruppspel i EL än i cl.
Kolla bara lagen som vi kan möta i andra omgången..
Redan i andra omgången av 4 totalt kan vi ställas mot lag som Sevilla Besiktas Atalanta Leipzig
 

Namn: mr.e   Visa profil  
Sänt: 2018-06-20 12:22:00
 Enligt lottningen så börjar vi borta. Men det kan bli ändrat om både NA & T2 är upptaget i returen. eller om Shamrock har några problem med hemmadatumet.

Men förhoppningsvis så börjar vi borta. Ska vi sätta en slant på 0-0 som vanligt. Och sen ta hand om dom hemma som förra året.
 

Namn: Lammkött   Visa profil  
Sänt: 2018-06-20 12:22:00
 Boateng // Tror det är spikat men inte officiellt bekräftat. 

Namn: Boateng#20   Visa profil  
Sänt: 2018-06-20 12:20:00
 Hoppas vi börjar borta så hemmamatchen är den 19/7! 

Namn: mr.e   Visa profil  
Sänt: 2018-06-20 12:10:00
 Jaha sämsta möjliga. Mitt i säsongen också. Men det ska vi fixa.

Undrar om dom fortfarande har sin "Super-fan" alá dif? Snubbe i Mexikans boxar-stil som står och röjer.

Tuff start, men kanske bara bra det.

Kryssade mot bajen, Dalkurd & Peking på försäsongen. Slog bajen på straffar.
 

Namn: Ishi#24   Visa profil  
Sänt: 2018-06-20 12:09:00
 Svårast möjliga? 

Namn: Lammkött   Visa profil  
Sänt: 2018-06-20 12:09:00
 Meddelandet har redigerats av insändaren
Shamrock Rovers alltså.

Hoppas på regn och rusk och en taggad kärna.

Alla ska dit!!!
 

Namn: Knutz   Visa profil  
Sänt: 2018-06-20 12:07:00
 10 Shamrock Rovers (IRL) är våra motståndare 

Namn: Bojansfulamuche   Visa profil  
Sänt: 2018-06-20 11:50:00
 Meddelandet har redigerats av insändaren
Borges Bolltouch och Finansekonomen

Klart det är höftat och det går inte annat än att höfta ganska brett.


Men Dif behöver sannolikt byta ut 8-9 elftedelar ur startelvan. Mot på allsvensk nivå, ren klass. Det lär kosta 8-10 miljoner per spelare. I något fall mindre i något fall mer. Ska dom sedan ha någon form utav offensiv klass på bänken och inte bara utfyllnad. Dvs i alla fall 2-3 som kan komma in och förändra en matchbild. Så behövs det sannolikt läggas 5-10 miljoner gånger 2-3 spelare på bänken också.
Dessa enligt mig då, 10-12 spelarna som då behöver bytas ut i deras nuvarande trupp. Ska också finnas köpare till eller ha kontrakt som går ut. När det är klart så ska man på löpande band hitta och finansiera 10- 12 (minst)klasspelare in. Sannolikt tar det tid. Och kostar sannolikt 80-120 miljoner. (Minst) Varför det antalet spelare? För det är vad jag anser saknas för att vara nära oss och MFF sett till vad dom har i nuläget. Det här är summor dom inte har. Möjligtvis om dom får 30 miljoner netto för Tino och kanske 5-10 för Kerim. Men då har dom i princip noll i eget kapital när dom löst en elva av allsvensk toppklass plus 2-3 spelare på bänken. Det kommer ju rimligtvis inte hända kommande 1-2 fönster. Och dom lär behöva sälja förr spelare för att upp å detta utan noll i eget kapital. Eller ha flyt med att 3-5 unga spelare utvecklas samtidigt till allsvenska toppspelare. Så dom inte behöver värva in lika många färdiga dyra spelare. Men att det hypotetiskt lyckas har ju inte med ekonomi att göra.

För mig tar det sannolikt 3-4 fönster (minst) för att det ska inträffa, bara att byta ut och hitta dessa spelarna även om man har råd. Under dessa fönster , om man har råd, hinner säkert 3-5 spelare till blomma ut och säljas. Några kontrakt behöver förnyas eller går ut och blir Bosman. Varför kanske 4-8 (minst) spelare ytterliga utav allsvensk toppklass bredd och talang behöver rekryteras under dessa kommande fönster. En sannolik kostnad på 30-50 miljoner. Där kanske dom då får in 50 miljoner netto i ett hypotetiskt perspektiv från försäljning av dom bästa spelarna. OM dom från början hade haft råd att göra som ovan. Vilket dom nuläget inte har. Inte utan att nolla sitt egna kapital. Men låt säga att dom gör det och även ersätter dom här spelarna som kommer säljas inom några fönster. Låt säga att dom har en lika bra trupp som vi har inom 3-4 fönster. Då har dom i princip noll i eget kapital. Så till vida dom inte får en ekonomisk lyckoträff med en spelare eller oväntat går till gruppspel i EL.

Vi har inte haft tur som har den trupp vi har idag i kombination med ett ganska högt eget kapital. Utan genom systematik även om enskilda spelare ibland varit tur att den fått rätt utveckling och försäljning.

Jag tog nog i i underkant när jag skrev 50-150 miljoner. Borde ha skrivit 100-150 miljoner. (Minst) Så det var rätt dåligt höftat.

Detta då baserat på att mer eller mindre varenda värvning lyckas. Upp till i alla fall 15-16 spelare. Så många allsvenska klasspelare lär det behövas för att vara där vi och MFF är (minst) kombinerat med stort eget kapital (där är vi långt efter MFF) samt högre omsättning.

Sen har dom fortfarande omsättningsbiten kvar när dom eventuellt nått dit. Ska dom ha råd med våra löner behöver dom öka den en hyfsat bra bit. Alternativt ge högre sign ons än vi behöver vid lägre löner. Där kan dom ”dopa” sin omsättning med sign ons från det egna kapitalet så länge dom fortsätter sälja spelare. Men det äter snabbare på det egna kapitalet än det gör för oss som har råd med högre löner.


Så i nuläget anser jag att dom inte är i närheten utav vår trupp. Och då inte heller vår ekonomi. Och behöver göra ungefär så här för att nå dit över tid. Såsom vi gjort sedan 2011. Transformera om och upp egentligen hela klubben systematiskt. Dom har gjort det bra hittills sedan Bosse kom tillbaka. Dom kan mycket väl nå dit vi är idag. Frågan är vart vi är när dom är där vi är idag. För mig är dom AIK typ 2012-2015. Där vi fortfarande inte kunde neka bud på våra bästa spelare och inte kunde ha en grym trupp och ett grymt eget kapital samtidigt eller hela säsonger.

För mig är dom alltså en bra bit ifrån oss även om det kan tyckas vara närmre när man pausar nuet och tittar på eget kapital och tabellen just nu kortsiktigt enbart. Att påtala fyra poäng i tabellen som någon sanning kring vad som skiljer oss känns ganska lamt och icke genomtänkt. MFF ligger inte där dom ligger för att dom har dålig ekonomi. Dif ligger inte där dom ligger för att dom är nära oss ekonomiskt heller.

Det handlar om tid och omställning. Men också väldigt mycket pengar. I det stora perspektivet.

Sen hindrar inte det en perfekt plankträff som Peking fick häromåret. Eller som Bajen eventuellt skulle kunna lyckas med i år. Men i det stora långa perspektivet ser jag på det så här.Tittar man på diverse värderingssidor så är vår trupp ca 100 miljoner högre värderad än Difs. Detta tar jag givetvis med en nypa salt då det givetvis är en uppskattning som konstant är i rörelse. Men i alla fall, det är en fingervisning. Dessa värderingar är inte helt åt helvete felaktiga som helhet.

Tittar man på Difs trupp så ser jag en målvakt och två centrala mittbackar som håller allsvensk toppklas i en startelva samt en bredd på mittbacken som är "komplett”. Samt Kerim som kommer lämna relativt billigt i sommar eller gratis i vinter. Är också möjligt att Isaksson avslutar sin karriär efter säsongen. Dock är det en annan fråga vilka som eventuellt lämnar. I övrigt har dom enbart bra allsvenska spelare eller utfyllnadsspelare.

Vi har i det närmaste en perfekt trupp med toppklass på varje position sånär som på målvaktsposten, där vi har kontrakt på alla vi vill sånär som på Nabbe och Milosevic. Dessutom grym bredd och spets även på bänken. Där kontraktet på vårt dödkött går ut i vinter. Samt ett riktigt bra eget kapital och högre omsättning.

Det är bara att göra en egen uppskattad kalkyl över vad det kostar och hur lång tid det tar för Dif att skapa vår trupps kvalitet i kombination med vårt eget kapital.

Låt säga att dom skulle behöva köpa en Sundgren, en Adu,en Lindqvist, en Olsson, en Seb, en Goitom, en Tarik, en Nabbe, bara för startelvan. En Stefanelli, en Silva, en och en Lundström för bänken. Även om det så klart skulle vara andra spelare och då säkerligen spelare med lite andra egenskaper.
Det är inte gratis och det är inte gjort i ett nafs. Jag skulle påstå att deras egna kapital inte tillåter en sådan transformering dom närmaste 1-2 fönstren. Utan det kostar väldigt mycket och måste göras över tid.
Det är vad som skiljer oss åt enligt mig.Nu är det som sagt höftat och hypotetiskt med summor och exakt antal spelare. Men tror det är svårt att inte hålla med på ett ungefär om man tänker efter. Även om man kan anse att jag tar i något med något.

Jag är nog i så fall mer rädd att det nya tv avtalet ska hjälpa Dif och Bajen att sudda bort mycket av det som idag skiljer precis som jag tror det kommer gynna oss långt mer än MFF. Då det hjälper den som har det sämre mer än det hjälper den som har det bättre. Om underlaget för att vara en storklubb finns där.


Eller låter det helt orimligt och galet?
 

Namn: akenas   Visa profil  
Sänt: 2018-06-20 11:38:00
 Kan vi få bort den partipolitiska reklamen här på forumet? 

Namn: mr.e   Visa profil  
Länktips: http://www.uefa.com/uefaeuropaleague/season=2019/draws/ro
Sänt: 2018-06-20 11:29:00
 Innan nån frågar så... lottning 12.00 på länken

Vi har #3

Kan lottas mot #

6 Cliftonville (NIR)
7 Lahti (FIN)
8 Luftëtari (ALB)
9 Connah's Quay (WAL)
10 Shamrock Rovers (IRL)

Absolut bästa vore #3 vs #6 eller #9

Lottning till 2:a kvalrundan kl 14.00

Dom grupperna ska färdigställas efter den första lottningen. Kan bli allt från Sevilla till Hafnarfjördur i nuläget.
 

Namn: Pyromanerna från huvudstaden   Visa profil  
Sänt: 2018-06-20 10:49:00
 1 timme och 15 min kvar till EL-lottningen. 

Namn: AIKrasmus   Visa profil  
Sänt: 2018-06-20 10:48:00
 Vi kommer tjäna på Tarik i form av titlar, europaspel. Han är en klass-spelare som vi kommer ha hos oss. Samma med Seb! Spelare att bygga laget kring. 

Namn: solnajojje   Visa profil  
Sänt: 2018-06-20 10:40:00
 Tre4Tre väldigt svårt att tro att vi ska tjäna några pengar på Tarik. Killen e född 88. Dvs 30 bast. Knappast en kille som kommer dra in några cach. Lär snarare spela tiden ut å sen glida vidare som bossman. 

Namn: Tre4Tre   Visa profil  
Sänt: 2018-06-20 09:39:00
 Meddelandet har redigerats av insändaren
Ufo, jag tycker han är jättebra i press, brytning och spel men jag hade förväntat mig mer och såg honom som något att sälja vidare. Iofs har han väl varit skadad en del. Håller helt med dig ang Henok. Vill se mer av Silva, Tarik och Stefanelli. De två sistnämnda måste få mer speltid om ekonomin i de inte ska vara helt bortkastad. Norlings spelsätt gör ju så att vi alltid får bänka otroligt bra spelare. Hoppas på att få se mer 4231, 343 eller 433
 

Namn: Ufo   Visa profil  
Sänt: 2018-06-20 09:34:00
 Tre4Tre

Inte fått ut något alls av Tarik säger du, kollar du bara antal poäng då eller ?
Du får gärna utveckla. Han är ju med en hel del i både defensiv, press och skapar utrymme åt medspelare genom sina löpningar. Tycker han varit helt ok.

Tycker vi borde prova Tarik / Silva som forwards eller Tarik / Stefanelli, förstår inte varför Goitom får starta match efter match när han uppenbarligen inte är i form.
 

Namn: ilimor   Visa profil  
Sänt: 2018-06-20 09:25:00
 Det är nog dessutom inte värt att lägga pengar på sån reklam nu. Man bör vänta till efter Sverige åkt ur vm med att bygga reklam för kommande matcher. 

Namn: Tre4Tre   Visa profil  
Sänt: 2018-06-20 09:12:00
 Herr Kolsäck, de vet ju varken när han kommer hem eller är spelbar. Kan ju vara så att de inväntar att gruppspelet är klart, eller ngt 

Namn: Herr Kolsäck   Visa profil  
Sänt: 2018-06-20 09:05:00
 Meddelandet har redigerats av insändaren
Nu när man har nu köpt in VM-hjälten Seb Larsson så har AIK ett guldläge att fylla arenan i matcherna mot BP och Kalmar i juli efter VM. Seb Larsson är Allsvenskans enda VM-spelare för Sverige. Jag har inte sett reklam om detta någonstans. Vill inte AIK sälja biljetter?
AIKs biljettansvariga borde kickas med omedelbar verkan om man missar detta.
 

Namn: Tre4Tre   Visa profil  
Sänt: 2018-06-20 09:00:00
 Hur gör vi med Tarik? Vår största profilvärvning, har egentligen inte fått ut ngt alls, kontraktet går ut dec 2019. 

Namn: Västra 132   Visa profil  
Sänt: 2018-06-20 08:23:00
 Jag tycker inte heller vi ska gå för Nabil, blir för mycket pengar.

Man får ge alkis Bosse att han är duktig på att plocka in deg, att han sen skämmer ut sig i parti och minut är en annan sak
 

Namn: Flix   Visa profil  
Sänt: 2018-06-20 06:16:00
 Det Dif/Bosse har gjort bra är att att man hållit ner konkurrenssituationen i truppen man har max tre spelare som konkurrar på respektive zon (mittback, innermitt, forward och yttermittfältare). Det gör att alla spelare får chansen att matchas in och finnas med i konkurrensen. Det underlättar även att värva yngre förmågor som har lättare att kunna få speltid. 

Namn: Krille S   Visa profil  
Sänt: 2018-06-20 06:10:00
 Rubin: Är detens en fråga? Jag tar allsvenskt guld 14 dagar i veckan? 

Namn: Borges Bolltouch   Visa profil  
Sänt: 2018-06-20 01:21:00
 Ufo:

Precis. Det spelar liksom ingen roll om ÖFK hade gått i konkurs och vi hade kunnat plocka in Saman Ghoddos och Ken Sema gratis (jag hade såklart inte tackat nej, men det är en annan femma). Det är inte spelarkvalitéerna eller enskilda misstag som är det största problemet. Problemet är att vi inte nyttjar vårt material och vårt spelarkapital på rätt sätt från ledarhåll.

Ja, att vi tappar poäng i någon enskild match för att en spelare missar friläge, öppet mål eller straff är ju såklart dråpligt. Det har hänt även den här säsongen. Men det är en del av fotbollen och någonting som man måste ta höjd för. AIK kan liksom inte riskera att tappa 2 poäng (eller i värsta fall alla 3) bara för att en spelare missar ett läge en gång. Visst, någon gång blir det så, men vi måste leva på större marginaler än så.

Samma sak med defensiven. Vi kan inte stå och falla på grund av att en slumpmässig frispark träffar olyckligt på en av våra spelare i muren och ställer vår målvakt och så slutar matchen 1-1 därefter. Ja, misstag sker, slumpen sker. Men AIK har så pass bra spelarmaterial och kapital att vi skulle kunna minska sannolikheten för slumpmässiga utfall enormt mycket. Det handlar bara om att använda rätt verktyg i verktygslådan.

Ändra formation. Nyttja våra spelare på ett bättre sätt. Se resultat. Sälj spelare. Värva nytt blod. Jobba vidare på den inslagna vägen. Vinn guld.
 

Namn: Ufo   Visa profil  
Sänt: 2018-06-20 00:40:00
 RobinG
Omvärldsbevakning är alltid bra, fråga ledningen i Facit.

Vi får ta Nabbe vid ett annat tillfälle, vi har så mycket offensiv kvalitet att det nästan är löjligt. Gäller bara att få ut det nu.
 

Namn: Tre4Tre   Visa profil  
Sänt: 2018-06-19 23:16:00
 Koltrast, jag tror det är så att de lottar både runda 1 och 2 imorgon. Riktigt tuffa lag som vi kan få i runda 2, en runda vi brukar vara seedad i!? Men samtidigt så tar vi över deras seedningpoäng till runda 3 vilket gör att vi är seedade där. Om vi får ngt lag över 10,0. Då får vi lättare motstånd i runda 3. Kan vara värt att få ett tufft motstånd i runda 2 redan 

Namn: Poorkid   Visa profil  
Sänt: 2018-06-19 23:14:00
 Meddelandet har redigerats av insändaren
- RobinG

Jag tycker det är jäkligt intressant att veta. Ditt sätt att se på Dif som ingenting är farligt. De låg före oss under hösten ifjol och har, till skillnad från oss, tagit en titel på 10-talet.
Men med tanke på att vi, till skillnad från Dif, varit ett topplag de senaste 6-7 åren inte har ett större försprång rent ekonomiskt är för mig skrämmande! Vi har sålt Isak och har samtidigt spelat i Europa i flera år i rad. Hur kan mittengänget ens vara i närheten av oss på den fronten?
Förutom pengarna de hittills dragit in kan de förvänta sig stålar för både Jacob Une Larsson, Mrabti och Tino Kadewere. Vad har vi att komma med där förutom Kristoffer Olsson? Stefanelli som nöter bänk?
 

Namn: MangeMan   Visa profil  
Sänt: 2018-06-19 23:01:00
 Så länge plastapa omsätter 20-30% mindre än oss så är de varken ikapp eller förbi även om de för stunden skulle ha nåt tiotal miljoner mer i EK. 

Namn: Koltrast   Visa profil  
Sänt: 2018-06-19 22:14:00
 I år är det Allsvenskt guld som gäller.
Med rätt lottning i EL-kvalet hoppas jag att man skickar iväg en ren b-trupp på bortamatchen/matcherna. Insatsen mot Klaksvik borta förra året med a-laget vill man inte se igen.

I morgon kan vi alltså lottas mot Sevilla till en eventuell andra omgång?
 

Namn: Tre4Tre   Visa profil  
Sänt: 2018-06-19 22:03:00
 Meddelandet har redigerats av insändaren
Rubin

Jag ser hellre guld i Allsvenskan, för missat guld igår kan innebära att bajen tar det och det får fan inte hända. Vi ska lyfta bucklan, tycker som du, full fokus på Allavenskan och EL blir bonus.
 

Namn: Rubin   Visa profil  
Sänt: 2018-06-19 22:00:00
 Vad föredrar ni?

1. Guld i Allsvenskan
2. Gruppspel i EL

Nåt av dessa mål MÅSTE Norling ro hem annars kan han hälsa hem.

Hade jag fått samma fråga förra året skulle jag sagt 2 direkt! Ffa för att vi får mer pengar men även i hopp att få möta ”roliga” storlag.
Nu säger jag 1! Vi måste vinna guld i år, det är bara så. Med den satsningen vi gjort så vore det förödande (för psyket) om 2018 gör bokslut med dif som cupvinnare å vraken som seriesegrare....iffiff har än så länge ett mellanår å vi har bästa truppen nånsin, vi måste ta guld!

Kan vi uppnå båda? Chansen finns men vi hade behövt vrakens försprång inför omstarten, så nu känns den liten.

Risken är ju tyvärr att det blir som vanligt. Vi åker ut på ett hedersamt sätt mot nåt ok lag i Europa å har under tiden tappat viktiga poäng på toppen.

Jag vill se fullt fokus på Allsvenskan och ta EL äventyret som en bonus.
Jag vill se Lennart ge Henok sin buckla på Friends i höst!
 

Namn: RobinG   Visa profil  
Sänt: 2018-06-19 21:48:00
 Vem fan bryr som om djurgården har mycket pengar på banken! Kan inte minnas senaste dom kom före oss i tabellen eller vann ett derby i allsvenskan. Hur mycket egen producerade spelare har dom sålt senaste åren?

Sluta kolla på alla andra och inse hur fint skött våran egna förening är istället.
 

Namn: Tre4Tre   Visa profil  
Sänt: 2018-06-19 21:34:00
 Finansekonomen, som dessutom har en titel i år.

Jag tror vi har ett eget kapital på ca 60 mille? Apa hade ca 50 innan försäljningen av Beijmo och vfk på Colley. Så jag skulle säga att de är förbi oss
 

Namn: AIK i USA   Visa profil  
Hemort: New York
Sänt: 2018-06-19 21:33:00
 Tror analysen av DIF är mer av ”hoppas” karaktär än substans. De är inte spxiellt långt efter och har Haft större framgång än AIK de senaste åren att rekrytera billiga och bra spelare t.ex Mrabti, Beijmo, Colli som gett eller kommer ge hög avkastning. 

Namn: ANDI   Visa profil  
Sänt: 2018-06-19 21:30:00
 Edit:tiotal personer 

Namn: ANDI   Visa profil  
Sänt: 2018-06-19 21:25:00
 Meddelandet har redigerats av insändaren
Avd övrigt:
Befinner mig i Italien och slötittar på Ryssland-Egypten på Mediaset. Det mest intressant är nog att man istället för expertkommentatorer har fyllt en studie med ett tjugotal pratglada personer som kommenterar i mun på varandra. Onekligen rätt udda, men kul som omväxling.
 

Namn: Finansekonomen   Visa profil  
Sänt: 2018-06-19 20:41:00
 Det är inte ”sannolikt” att ett lag som ligger fyra poäng efter oss behöver investera ”minst” 150mkr över tre år för att komma ikapp oss. 

Namn: Borges Bolltouch   Visa profil  
Sänt: 2018-06-19 20:40:00
 Bojansfulamuche:

Du höftar ganska rejält. "Sannolikt behöver dom plöja ner 50-150 miljoner i truppen över en 2-3 årsperiod, minst".

Nu lägger du förvisso in en brasklapp och poängterar att det "sannolikt" behövs dessa summor. Men i praktiken – i synnerhet för en Allsvensk klubb – så är det en mycket stor skillnad på just 50 och 150 miljoner kronor. Jag skulle nog vilja påstå att en felmarginal på en relativt liten summa – låt säga 5 miljoner kronor – för en vanlig klubb i Allsvenskan är ganska mycket. Och kanske 10-12 miljoner kronors felmarginal är "mycket" för en klubb som AIK, Malmö och de övriga lagen som tampas i toppen när man spekulerar kring saker likt detta.

Därmed inte sagt att det är lätt att göra en analys baserat på dessa spekulationer. Men skillnaden mellan just 50 och 150 miljoner är tämligen signifikant i sammanhanget.

Hade varit intressant att se en större analys – och således en mer konkret sådan – på vad exakt som Djurgården behöver lägga sina miljoner på för att komma i samklang med AIK rent trupp- och spelarmässigt.

Rent ekonomiskt tror jag nästan att Djurgården är om oss om man enbart kollar till parametern "eget kapital" och/eller "pengar på banken". Men som du säger, Bojansfulamuche, så har ju AIK sannolikt mer kapital bundet i sina spelare än vad Djurgården har som väger tungt i den här diskussionen.
 

Namn: Bojansfulamuche   Visa profil  
Sänt: 2018-06-19 20:15:00
 Meddelandet har redigerats av insändaren
Poorkid

Nej inte i närheten skulle jag säga. Går inte enbart räkna eget kapital. Sannolikt behöver dom plöja ner 50-150 miljoner i truppen över en 2-3 årsperiod, minst. Då utan ett uselt ekonomiskt år. För att vara på vår nivå truppmässigt OCH vad gäller eget kapital SAMTIDIGT. Sen behöver dom dessutom öka omsättningen för att kunna öka löner = spelarlöner. SAMTIDIGT.

Att ha 50-100 miljoner i eget kapital är ingen bedrift om man inte samtidigt har omsättning och toppkvalitet på truppen samtidigt.

Däremot arbetar dom vad det verkar på rätt sätt, och är väl där vi var för ett par år sedan.
Men dom kommer inte vara i närheten utav vår trupp om dom inte plöjer ner i princip hela det egna kapitalet på en gång. Dom kommer inte heller vara i närheten utav vårt egna kapital om dom gör det.
 

Namn: Poorkid   Visa profil  
Sänt: 2018-06-19 20:11:00
 Omar Colley klar för Sampdoria. Prislapp: 82 milj där Bosse Bilhandlare förhandlat till en VFK på 15%.

Miljonregn över Dif, igen. Är de inte ikapp oss ekonomiskt snart?
 

Namn: Gordon   Visa profil  
Sänt: 2018-06-19 19:35:00
 Hur mycket jag än gillar Nabbe tycker jag inte att vi ska köpa loss honom. Norling får jobba med det han har. Han har ändå mer än tillräckligt med offensiv skicklighet.

Nu tror jag det handlar om att inse och parera för att Henok kanske inte är den spelare han var längre. Med Tarik och Stefanelli på topp och ett spelskickligt mittfält behöver inte det vara ett problem. Då är vi inte lika beroende som tidigare av att Henok droppar och styr anfallsspelet. Istället har vi en varg och en kobra på topp som trycker in bollarna.
 

Namn: Spelarn   Visa profil  
Sänt: 2018-06-19 18:38:00
 Vet inte riktigt om man kan jämföra Seb och Nisse. Vid en första anblick så är det ju frestande - bägge är ju ledare. Men de är ledare på lite olika sätt. Nisse var ju som en lagpappa, väldigt reko. T.o.m motståndarna och deras supportrar kunde ju inte låta bli att gilla Nisse.

Om Nisse var ett djur skulle han vara som en stor och stark björn med mjuk och härlig päls.

Seb är mer en varg. Inte alls lika "kramgo" som Nisse och riktigt "ettrig" därute på plan. En varg som dessutom ALLTID är hungrig och tämligen lättretlig - hursomhelst en formidabel alfahanne för att leda en flock. Hans bett (högerfot) är fruktat av alla.

Han kommer sannerligen inte bli uppskattad av motståndarna och dess supportrar, och det vill han nog heller inte bli.

Jag tycker AIK har saknat en sådan som Seb i laget under ganska lång tid. Kanske var Ortiz den senaste "vargen" vi hade i laget - som kunde blanda stenhårda brytningar med millimeterprecisa genomskärare.

Sådana spelare är oerhört viktiga, anser jag - och det verkar ju Wesström också ha tyckt.
 

Namn: MangeMan   Visa profil  
Sänt: 2018-06-19 18:34:00
 Är fortfarande lite fascinerad över kommande spelschemat, vi har verkligen grymt läge att ta ett jättegrepp om förstaplatsen.

Vi inleder borta mot Trelle och Sundsvall, på de 6 matcherna därefter har vi 5 hemmamatcher och den enda bortamatchen är mot BP, vi har alla möjligheter att få med oss 6-7 vinster på de kommande 8 matcherna

Sen spelar vi borta mot Norrköping och hemma mot vraken, bra resultat där och vi bör kunna leda rätt komfortabelt.

In med Panos nu så är jag mer än nöjd med truppen.

 

Namn: satin   Visa profil  
Sänt: 2018-06-19 17:33:00
 Åh fan, surt. Jaja, hoppas han gjuter mod i våra krigare så vi startar starkt efter uppehållet. Viktigt. Invation till palmernas stad? ;-)

Tack för info Haldor.
 

Namn: Västra 132   Visa profil  
Sänt: 2018-06-19 17:31:00
 Felet är att vi spelar runt bollen hela tiden utan att söka efter instick.
Vi har säkert chansen flera ggr under en match men vi spelar som om vi är rädda att förlora bollen så därför spelar vi runt bollen utan att chansa med instick.
Stefanelli är en spelare som ska,ha bollen på djupet i målområdet
 

Namn: Haldor   Visa profil  
Sänt: 2018-06-19 17:23:00
 Satin
Mycket sanning i det du skriver, men seb är inte spelklar då.
Kontraktet börjar gälla den 14e?
Men han kommer tillföra väldigt mycket på plan, utanför & träning.
Personligen har jag gått på moln sedan dagen det blev klart med seb.

AVD.
Drömmar av guld
 

Namn: satin   Visa profil  
Sänt: 2018-06-19 16:52:00
 Vi får en ny identitet framförallt PÅ planen med Seb in, vi saknar det lite sen Nisse steg av. Iofs har vi Milo och Henok men inte riktigt samma sak, med Nisse och Seb snackar vi auktoritet. Givetvis smittar det av sig på planen att vi vågar mera PLUS att Norling får sig ett "bollplank" på planen också med Seb, säkert även det saknat sen Nisse.

Trelleborg får smaka på allt detta den 7 Juli. Lite synd för dem att vara först ut mot nygamla AIK kan tyckas.
 

Namn: Joakim   Visa profil  
Länktips: http://www.facebook.com/joakimhall
Sänt: 2018-06-19 16:35:00
 Nu finns bilder från dagens AIK-träning uppe på min sida på Facebook.

...och annars tror jag inte Stefanelli vantrivs. Har sin tjej här sedan länge, de verkar ha väldigt kul ihop. Och de hänger bland annat med AIK damers assisterande tränare (tror jag han är) Fredrik Devoto. Han är inte bara spansktalande, utan en riktigt skön lirare.
 

Namn: iallafall   Visa profil  
Sänt: 2018-06-19 16:31:00
 Tobias
Det Nordin syftar till är nog det solnajojje skrev:
"iskall på träning. Samt inte alls förstår taktiken."
 

Namn: Tobias   Visa profil  
Sänt: 2018-06-19 16:27:00
 Nordin_ >>> Ursäkta vad är det för "rykte" du refererar till och vad består ryktet i? Är Stefanelli på väg bort? 

Namn: Borges Bolltouch   Visa profil  
Sänt: 2018-06-19 15:37:00
 Stefanellis vinter i Stockholm verkar ju ha varit fantastisk på många sätt. All kärlek han fått – och givit – under alla matcher på Hovet är ju någonting spektakulärt och speciellt. En argentinare som fastnar för AIK hockey. Ja, ni hör ju själva.

Nej, jag tror knappast att det handlar om det sociala för Stefanelli. Situationen har helt klart någonting med taktik och/eller ledarskap att göra. Att han inte drar jämnt med Rikard Norling. Personligen tror jag att han inte tog petningen i inledningen av säsongen särskilt väl. När Tarik hade kommit. Och Nabil.

Det är synd. Jag önskar Stefanelli all framgång nämligen. Han har det sannerligen i sig och skulle sannolikt växa något enormt av att få en stor skopa förtroende från ledarstaben.
 

Namn: Dixi   Visa profil  
Sänt: 2018-06-19 15:31:00
 Det är inte lätt att vara anfallare i AIK. Vi har enbart ett defensivt tänk trots att vi har ett av de bästa offensiva laget vi haft.

Isak hade varit bänkad av Rikard också.

Hade Stefanelli fått spela och vi spelat offensivt hade han helt klart gjort 10 mål.
 

Namn: solnajojje   Visa profil  
Sänt: 2018-06-19 15:27:00
 Nordin_ I våras hade han även båda sina polare här i Gomez å Taylor. Både har lämnat. Kan även påverka en spelare...rätt mycket. 

Namn: Nordin_   Visa profil  
Sänt: 2018-06-19 15:17:00
 Om ryktet stämmer är det en stor felvärvning alternativt dåligt av tränarna att inte kunna utveckla spelare. Märkligt för han var riktigt bra i höstas, sådant tappar man inte bara sådär. 

Namn: solnajojje   Visa profil  
Sänt: 2018-06-19 15:17:00
 Patera Förstört är väl att ta i? En fw jobb är inte enbart att göra mål . Det är deras jobb att även starta pressen och dra igång våran defensiv . Krävs då att man förstår tränarens direktiv å inte bara tokjagar. Ska man vidare ut i Europa kommer ställas ännu högre krav.
Jag är tämligen övertygad att det kommer släppa för han endå. Man jag förstår till viss del ledarstaben tänk.
 

Namn: Patera   Visa profil  
Sänt: 2018-06-19 15:13:00
 solnajojje//

Snacka om att ha förstört Stefanelli...Nä vi behöver en ny tränare till nästa år.
 

Namn: Ufo   Visa profil  
Sänt: 2018-06-19 15:13:00
 Meddelandet har redigerats av insändaren
Stefanelli kanske fostrats i en annan fotbollsskola där det gäller att göra mål och anfalla. Inte bara springa och täcka yta och skära av passningsvägar. Faktum är att han gör mål och det är en anfallares viktigaste uppgift imo. Dessutom tycker jag han är rätt grym på att pressa högt men laget har ju instruktioner att inte göra det så det blir naturligtvis fel med en man som pressar.

Vi har ett enormt material även utan Nabbe nu när Silva är tillbaka, det är faktiskt upp till RN att få det hela att fungera. Vi kan inte sitta och bränna miljoner för att få 11 man som passar perfekt i hans spelsystem.

Jag tycker det känns som våra pengar rinner ur i för hög takt med tanke på försäljningspotential längre fram. Vi har nog högst snittålder och dyrast/näst dyrast trupp i AS. Vi ligger 2:a alt 3:a när alla spelat lika många omgångar och endast 4p före apa som gnäller om dålig start medan vi anser att vi fått en kanonstart.

Dags för RN att leverera nu, det håller inte att spela safe och hoppas nåt ska hända framåt. Vi måste helt enkelt vågar vinna och ta ansvar för det, det kommer inte bli guld med en massa x.
 

Namn: RW   Visa profil  
Sänt: 2018-06-19 15:11:00
 Träning och match borde ju vara lite olika. Sen låter det lite kapitalförstörande att förlora hans kapacitet för att han inte passar in i spelsättet. Fyrkantigt. 

Namn: solnajojje   Visa profil  
Sänt: 2018-06-19 14:46:00
 Hewitt Stefanelli får inte spela då ham enligt uppgift är helt iskall på träning. Samt inte alls förstår taktiken. Han jobbar helt enkelt inte så som vårat ledarteam vill att han ska spela. Vilket jag till en del förstår . Dock borde han fått komma in i flera matcher och fått mera speltid en han fått hitils .. 

Namn: Tre4Tre   Visa profil  
Sänt: 2018-06-19 14:35:00
 Hewitt, haha jag förstår absolut. Stefanelli har bäst poängsnitt / spelad minut. Förutom Silva då. Men jag utgår från vad som är faktiskt, och det är att Norling gärna inte spelar Stefanelli, oavsett hur gärna vi vill det. 

Namn: Finansekonomen   Visa profil  
Sänt: 2018-06-19 14:34:00
 På vilken konkret grund ska östersund flyttas ned?

Vill ändå påminna om ett Panaxia och satt det inte även en Gravius i styrelsen...
 

Namn: Moas båge   Visa profil  
Sänt: 2018-06-19 14:27:00
 Om vi fortsätter att spela som i våras är det nog bäst för alla parter att släppa Nabil. Men personligen hoppas jag in i det sista att man hittar en roll för Nabbe och köper loss honom.

Han har ett poängsnitt i Allsvenskan som är helt sinnessjukt bra för en mittfältare.

Om vi leker med tanken att Seb inte kommer att användas som ”pocket” utan som sittande mittfältare, likt i landslaget och i Hull, så får vi en vänd triangel på mitten. Med två defensiva centrala mittfältare i stället för en borde vi kunna tillåta oss att spela med mer offensiva yttrar; ett 3-2-3-2 där Larsson får vara beredd att täcka upp på Nabbes kant.

Henok-Stefanelli
Nabbe-Olsson-Tarik
Larsson-Adu
Ekstrand-Per-Milosevic
Linnér

Mot tuffare motstånd kan Lindkvist och Sundgren spela på kanterna i vårt väl inspelade 5-3-2.

Jag tror dock att vi släpper Nabil och plockar hem Panos och Taylor och fortsätter med 5-3-2. Vi kommer fortfarande ha ett väldigt starkt lag och bör ta hem SM-guldet, fast med färre gjorda mål än annars. Tänk er följande startelvor i höst:

A-laget:

Goitom-Tarik
Lindkvist-Seb-Adu-Olsson-Sundgren
Jansson-Per-Milosevic
Linnér

B-laget

Silva-Stefanelli
Linnér-Panos-Hussein-Yasin-Taylor
Avdic-Ekstrand-Hauksson
Budimir

Vi skulle i så fall ha två helt olika startelvor; en med guldpotential och en ”b-elva” tillräckligt bra för att sluta på övre halvan. Det är en bredd som är sanslöst stark – men som också är helt nödvändig om vi ska ta oss vidare i Europa och samtidigt vinna Allsvenskan.
 

Namn: LeBak   Visa profil  
Sänt: 2018-06-19 14:25:00
 Alexander Axén borde träna AIK. 

Namn: Poorkid   Visa profil  
Sänt: 2018-06-19 14:23:00
 Släpp Nabbe om det kommer att kosta mycket och kör igång Stefanelli istället! Sånt slöseri att inte ge honom förtroendet. Bäst målsnitt per match ifjol och skapar alltid chanser. 

Namn: Hewitt   Visa profil  
Sänt: 2018-06-19 14:21:00
 Tre4Tre

Återigen så verkar du inte begripa att det är svårt att producera poäng från bänken. Stefanelli och Silva har knappt spelat överhuvudtaget, väldigt mycket sparkapital vi har där.

Och Stefanelli har trots betydligt mindre speltid bara gjort 1 mål mindre än Nabbe, tycker inte Nabbes statistik är så värst imponerande.
 

Namn: Hydro   Visa profil  
Sänt: 2018-06-19 14:19:00
 Att bli av med vår enda spelare som producerar poäng vore ju precis vad vårat långsamma,tråkiga och dåliga anfall behöver. 

Namn: Borges Bolltouch   Visa profil  
Länktips: http://sverigesradio.se/sida/artikel.aspx?programid=179&a
Sänt: 2018-06-19 14:09:00
 "Vem i landslaget har bäst musiksmak?"

Sebastian Larsson såklart. Foo Fighters. Kvalité.
 

Namn: Tre4Tre   Visa profil  
Sänt: 2018-06-19 14:08:00
 vasbyagenten, Henok, Tarik, Stefanelli, Avdic och Silva har mäktat med 10 poäng (35 matcher) tillsammans. Nabil 6 poäng (11 matcher).

Det är ju tydligt att något behövs eller ska vi bara hoppas på att de kommer igång?

Sen om Nabbe är det vi söker låter jag vara osagt. Men det förändrar ju inte kvaliteten och prislappen på bänken
 

Namn: Stefanellis defensiva arbete   Visa profil  
Sänt: 2018-06-19 13:52:00
 Varför sätter ni Henok som startman? Har varit helt iskall hela våren. Funkar säkerligen bäst kommunikationsmässigt med honom, men han har gått ner som som fan kvalitetsmässigt 

Namn: Borges Bolltouch   Visa profil  
Sänt: 2018-06-19 13:44:00
 Det rimliga för ÖFK vore såklart att de flyttas ned 1-2 divisioner i seriesystemet. De har medvetet fifflat och dopat sin klubb ekonomiskt genom falska fakturor. Totalt oförsvarbart på den här nivån.

Men känner jag SVFF rätt så får väl ÖFK enkom straff i form av böter och får således stanna i Allsvenskan. Tandlöst.
 

Namn: vasbyagenten   Visa profil  
Sänt: 2018-06-19 13:44:00
 Tre4Tre

Låt oss säga att goitom och nabbe startar

Då har vi tarik, stefanelli, silva, avdic på bänken...

Ganska dyr bänk va??

Släpp Nabil
 

Namn: östra övre   Visa profil  
Sänt: 2018-06-19 13:40:00
 Det blev väldigt tyst kring Panos... 

Namn: Curva   Visa profil  
Sänt: 2018-06-19 13:38:00
 Teori kring Nabbe.

Jag tror att BW nu har inlett operation lämna tillbaka Nabbe med minsta möjliga brus.
Nabbe fungerar inte riktigt i detta spelsystem och vi har en drös forwards redan som behöver speltid samtidigt som dom tre central platserna är ganska cementerade. Nabbe är helt enkelt inte lika viktig för oss längre…
Därför tror att man bestämt sig för att Nabbe ska ge det en ny chans i Schweiz. För att vi supportrar inte ska bli upprörda på AIK över att vi inte signar Nabbe och för att Nabbe inte ska bli besviken på AIK, hävdar man att affären är alldeles för dyr att lösa. Och för att inte någon ska hysa agg mot Nabbe för att han lämnar, igen, så låter man helt enkelt Sweizarna ta smällen genom att säga att dom ska ha för mycket betalt. ”AIK vill och Nabbe vill men en så dyr affär är helt enkelt inte försvarbar”.

För övrigt tycker jag det är väldigt tyst från Norling i alla sammanhang, har exempelvis inte hört någon kommentar kring Larsson från honom?
 

Namn: Fischer   Visa profil  
Sänt: 2018-06-19 12:55:00
 ÖFK kommer falla som ett korthus och sjunka som ett bojsänke genom seriesystemet. 

Namn: Tre4Tre   Visa profil  
Sänt: 2018-06-19 12:49:00
 Hewitt, jag vet och fick jag bestämma skulle Stefanelli spela varje match men han har väl varken varit bra i match eller träning för Norling spelar han ju inte 

Namn: Hewitt   Visa profil  
Sänt: 2018-06-19 12:47:00
 Tre4Tre

Hur ska Stefanelli kunna producera när han inte får spela??? Han fick spela i höstas och då gjorde han 9 strutar. Stefanelli är klass och det är sjukt att ha en spelare av hans kaliber på bänken.
 

Namn: JacobAIK   Visa profil  
Sänt: 2018-06-19 12:44:00
 Vad kan ett potentiellt straff vara för klubben ÖFK?
Eller är det bara VDn som sitter i klistret?
 

Namn: PAL   Visa profil  
Sänt: 2018-06-19 12:38:00
 Så Östersunds VD är på sannolika skäl misstänkt för bokföringsbrott i Östersundshem. Rent konkret dom jag fattade det genom att godkänna luftfakturor som betalats ut. Pengarna ska sedan vandrat vidare till sponsorbolaget som pyntat ner dem till fotbollsklubben?

Jo så kan man ju också bygga en fotbollsframgång.
Juve sa Bill
Serie B sa Bull

I know nothing sa SvFF...
 

Den här sidan har laddats 93408931 gånger sedan 1999-09-14