Kategori:

Just nu är det 60 besökare på forumet.


Regler 


Du måste vara registrerad för att göra inlägg.

Namn: karl4712   Visa profil  
Sänt: 2014-09-16 00:21:00
 Problemet denna säsong är att när vi är dåliga så är vi så sjukt dåliga. I de lägena leder varenda bolltapp kring mittlinjen till supermålchans.

Vi ser ut att sakna en grundtrygghet att falla tillbaka på när detta skede infinner sig så eskalerar det. Det slutar oftast inte förrän vi släppt in tre bollar.

Tycker inte det är backlinjens fel, det går inte att skylla på en lagdel. Det är kollektivet som fallerar.
 

Namn: Spelarn   Visa profil  
Sänt: 2014-09-15 23:34:00
 Siggesluk: Borges hade ett likadant läge och slog i muren, precis som han gjort många lägen tidigare. Nabbe är vår förste frisparksskytt, men Borges ska inte vara vårt andraval. Han har helt enkelt sumpat för många bra lägen för det.

Jag har älskat Borges som spelare i AIK, men han måste säljas i vinter, det känns verkligen som han vill i väg.

En spelare som vi bör satsa helhjärtat på nästa säsong är Ofori på vänsterkanten. Han är sylvass. Sedan kan Moro och Panos ta hand om mitten. Tror faktiskt att Panos kommer vara bättre än Borges, som verkar ha fallerat nu på slutet.
 

Namn: JacobAIK   Visa profil  
Sänt: 2014-09-15 23:30:00
 SiggeSluk,

Nej jag sa det precis efter, tror han gjort så fler än 1 gång förut mot oss på just Olympia. Fick direkt en dålig känsla när han la upp bollen.. Det som gav mig hopp var Carlgren i målet, men inte ens han kunde göra nått.
 

Namn: PAL   Visa profil  
Sänt: 2014-09-15 23:29:00
 //Scholes
Nej jag menar att om man alltid har fullt så är det mer naturligt att bygga ut kapaciteten än att lägga pengar på tak. Samt att har man spelat inför i stort sett fulla hus sen 1880 så finns det nog ingen efterfrågan på några tak, har nog aldrig diskuterats.

Sen har England regnet till trots ett bättre klimat än oss men säg att vi får en klimatkatastrof, att en supervulkan får ett utbrott (vilket kommer att hända, yellowstone är för övrigt sen i sin cykel) och att England helt plötsligt är det nya Alaska. Iof kommer fotboll i ett sånt läge inte vara nummer ett dagordningen men nog tusan kommer de ändå fundera över tak.
 

Namn: SiggeSluk   Visa profil  
Sänt: 2014-09-15 23:26:00
 Förresten så var man inte överraskad när Christoffer Andersson knorrar in bollen på frisparken. Han gjorde det för något år sedan från snarlik position eller minns jag fel?

Skitvecka, ökenvandring till söndag.
 

Namn: SiggeSluk   Visa profil  
Sänt: 2014-09-15 23:22:00
 I.Nils / Tycker det fokuseras för mycket på vad Mff gör, vilka dem får möta, hur spelomgångar flyttas, hur domaren blåser och hur domaren inte blåser. Det är upp till Alm & Co att vinna våra matcher allt annat är betydelselöst. 

Namn: Scholes   Visa profil  
Sänt: 2014-09-15 23:18:00
 PAL

Så du menar för att man inte behöver pga av att publiken kommer ändå. Men om det skulle vara lite darrigt på intressefrontem skulle tak och mediakub kunna vara en lösning? Intressant gissning.
 

Namn: Spelarn   Visa profil  
Sänt: 2014-09-15 23:17:00
 Det som känns så frustrerande är hur vi lirar i andra halvlek - då verkligen trycker vi ner Heif och dominerar matchen. Där visar vi verkligen att våra spelare helt enkelt är bättre men då är det tyvärr försent.

Varför inte visa denna frenesi från minut 1..? Vi vet ju att vi har det i oss!

PAL: Tyskarna hade sitt blitzkrieg som inte de andra länderna var förberedda på. De körde på som tusan med sina plan och stridsvagnar vilket knäckte de andra arméerna.

Fransmännen, de grodätande veklingarna, hade inget att sätta emot. Jävla skitarmé. Tur att USA, GB och Sovjet visade var skåpet skulle stå, annars hade det kunnat gått illa...
 

Namn: JacobAIK   Visa profil  
Sänt: 2014-09-15 23:05:00
 Meddelandet har redigerats av insändaren
Scholes,

Jag är övertygad om att Alex lämnar efter säsongen, där vill jag ha in en riktigt jäkla bra mittback. En lysande stjärna som ska styra hela laget där bakifrån.

Sedan bör det också värvas en bra högerback också, en tvåvägsspelare som kan hantera bollen som en ytter, det är vad jag menade med "defensiva förstärkningar".

Och Hydro sätter verkligen standarden.
Spelarna i AIK får alltså ingen fotbollsutbildning? Skulle nog säga att AIK-spelare är bland de bäst utbildade ungdomarna i hela landet, vad får dig att slänga ur dig sån jävla dynga egentligen?

Alm har haft tur och levt på spelares individuella skicklighet i tre år också..? Ytterligare ett fullkomligt absurt påstående som det inte ligger nån logik i.

Ska tilläggas att Quaison återigen blev helt utan speltid i dagens förlust borta mot Hellas Verona.
 

Namn: PAL   Visa profil  
Sänt: 2014-09-15 23:02:00
 BW må kanske känna att det är bekvämt med Alm istället för en Norling med managerambitioner men det är ju som bekant inte BW som som har mandatet att styra över ev avskedanden.

Men jag är tveksam till Norling, älskar drömmen men ser risken att det istället för Överanalysera mera med Alm/Necho blir samma rulle i version N/N. Nej jag skulle vilja ha in Mjällby, han skulle i alla fall ha tuffheten att stå emot Necho om det är där felet ligger och han skulle aldrig, aldrig, aldrig stå och suga på en dragkedja. Fast firma Norling, Mjällby med Norling i nån sorts managerroll och Mjällby som headcoach, ungefär som Norling föreslog med Stahre inför 09. Jag vet en dröm men kan andra drömma om egna arenor för 0 kr så kan jag också fantisera mig iväg till lalala- landet.

//Scholes
Ja man kan undra varför de engelska lagen inte bygger tak. Ska vi gissa att det beror på att man har fullsatt ändå, väntelista för säsongskort och inomhusloger för VIPen?

//spelarn
Det var absolut inget fel på Maginotlinjen förutom att den inte gränsade mot Belgien. Men hade tyskarna gått rakt fram så hade det nog inte blivit så roligt för dem.
 

Namn: I.Nils   Visa profil  
Sänt: 2014-09-15 23:01:00
 Kan någon, eller måste jag, skicka ett kuvert innehållande avföring från en hund, till den som sett till att MFF möter våra motståndare i matchen efter?

Sjukt värdelös kväll.
 

Namn: Scholes   Visa profil  
Sänt: 2014-09-15 22:53:00
 JacobAIk

Värvar vi defensiva krafter känns det som vi kommer tappa i offensiven. Tyvärr visar inte Alm några tecken på att kunna organisera upp laget så att vi klarar av att ha en stabil defensiv trots många offensiva spelare eller ha en bra offensiv med många bra defensiva spelare. Han har haft både och i sina trupper. Han har även haft förmånen att ha en relativt intakt trupp genom åren.

Säsongen är långt ifrån slut. Men med fler sådana här prestationer under hösten så känns hoppet om att Alm är rätt man ute. Vore synd då de flesta inkl AIK verkligen hoppad att han är det.
 

Namn: aikrille19   Visa profil  
Sänt: 2014-09-15 22:50:00
 Mina reflektioner:

- Nisse står still när han har bollen nio fall av tio. Drar ner på tempot enormt. Gör dock en bra andra halvlek!
- Moro måste tagit några stänkare innan matchen. Matchsponsorn utnämnde honom till matchens lirare, tveksamt va?
- Ofattbart att Milosevic ger sig iväg på en halv soloräd när vi möter Accam. Om han nu ska göra det måste Moro falla ner direkt. Vi kan inte låta Per Karlsson handskas med Accam själv. Detta är den direkta orsaken till Helsingborgs frispark som sedermera blir 1-0 målet.
- Alms startelva måste ju anses som tjänstefel. Vi var HELT överlägsna i matchen när vi hade den startelvan vi givetvis skulle haft från början.
- Slutligen vill jag ge capon en eloge som drar igång drömmar av guld och försöker tända en gnista av hoppfullhet i leden!
 

Namn: JacobAIK   Visa profil  
Sänt: 2014-09-15 22:43:00
 Meddelandet har redigerats av insändaren
Vi förlorar idag för att vi som vanligt är alldeles för sårbara vid defensiva omställningar. Motståndarna uttnyttjar det väldigt enkelt när vi blir för naiva i anfallsspelet som vid det första målet när Alex ska upp i offensivt straffområde och dribbla.

Vid det andra målet så kan man inte säga så mycket, Pavey vinner inte bollen på mitten vilket resulterar i att Palsson får yta att driva fram boll på och sätter sedan en passning i världsklass i djupet på Accam som är väldigt svår att markera i sånna lägen, näsan omöjlig.

3-0 kommer till följd utav mycket passivitet från bl.a Pertan som knappt går in i duell med Dahlberg och som sedan joggar hem när Heif kommer 2 mot 2. Dåligt samarbete mellan Alex och Nisse också.

Hur vi ställde upp tyckte inte jag påverkade allt för mycket, inte defensivt iaf, däremot kändes vi inte så heta offensivt i första. I andra blir det mer fart, men det är nog mer ett resultat utav att Heif backar hem lite grann samtidigt som desperationen bland våra lirare är större.

Vårt stora problem idag var som så många gånger förr dålig kvalité på inlägg. Vi kommer fram till minst 15st bra lägen för inlägg men endast 3-4 gånger så är kvalitén godkänd, största syndaren idag i den kategorin var Ofori.

Måste värva defensiva krafter till nästa säsong!

Och nej, säsongen är INTE över, det är 7 omgångar kvar och AS kommer troligtvis leva ända till den sista omgången. Vi avslutade AS med 5 raka segrar förra året, om vi kan avsluta årets med 6 raka, eller iaf 6 vinster varav en mot Mff på de sista 7 så vinner vi skiten.

Kom igen alla gnällspikar, köp biljett till sista tre matcherna istället!

Borges Bolltouch,

Ja, det är på planen vi saknar ledarskapet, inte vid sidan om. Jag tycker inte t.ex Borges utstrålar pondus och vilja på samma sätt som Milosevic, jag ser honom som den riktiga ledaren, men han lyckas inte riktigt få med sig alla andra. Nisse är kapten, men är lite för ojämn som spelare och känslan är att det tar bort lite utav hans ledaregenskaper.. Kanske bara snackar skit men det är så jag känner iaf.

Scholes,

Självklart är det bättre att vara bra defensivt centralt än på kanterna, det är ju centralt som det händer saker och där man skapar målchanser. Det är väl därför vi vill se tre man centralt, då kan man ha en bättre blandad rollfördelning istället för att ha två defensivt skickliga som man behöver i ett 4-4-2. För precis som man måste ha skickliga defensiva spelare centralt så måste man även ha skickliga offensiva. Då blir det enklare med tre på mitten då dom kan "växeldra" lite. Tre man på mitten är framtiden, det har ju visat sig på hur majoriteten utav lagen i Europa spelar.
 

Namn: Anelkas signatur   Visa profil  
Sänt: 2014-09-15 22:41:00
 Meddelandet har redigerats av insändaren
Klart att Accam är avstängd i nästa match mot ....trumvirvel ....Malmö.
 

Namn: Borges Bolltouch   Visa profil  
Sänt: 2014-09-15 22:38:00
 Jag tycker att det är högst intressant att Patric Jildefalk i senaste Radio Råsunda ansåg att Stahre var hans stora förebild tillsammans med Björn Wesström. Stahre tog bekant guld med AIK och det var med en oerhört tydlig röd tråd genom hela det året, 2009.

En an anledningarna som Jildefalk nämnde var Stahres sätt att brinna för fotbollen. Med energi, insensitet och passion så vann Stahre över laget på sin sisa och ingav förtroende och tillit till det egna spelet. "När vi kör, så kör vi", citerat Stahre 2009. Hela laget trodde på spelet och deras egna förmåga att vinna matcher. Jag minns att inledningen på 2009 var bra ur poängsynpunkt, men rent taktiskt såg det ine bländande ut direkt. De två första omgångarna och AIK hade knipit 6 poäng genom lagarbete och kämparinsats. I matcher senare under säsongen när man låg under med 0-1 eller spelet såg sämre ut, så fanns ändå känslan och passionen eftersom man visste att man skulle ta igen det som saknades.

Annat är det 2014. På vissa sätt har spelet gått framåt och på vissa sätt har vi backat. Defensiven är inte där den har varit och många påstår att det beror på att man har balanserat över till ett mer offensivt speltänk. Jag håller verkligen inte med om att det är anledningen. Anledningen enligt mig är snarare den att det inte finns en tydlig känsla av att sträva åt samma håll. Stahre hade under 2009 kanske inte den tydligaste spelidén, men dår fungerade maskineriet trots detta. Vilja, passion och framförallt - motivation - var ledorden då. Andreas Alm har inte heller någon större spelidé, precis som Stahre, men vi saknar den där typiska vinnarmentaliteten och känslan av att det till sist kommer lösa sig.

2009 hade vi Jos Hooiveld som var våran ledare, på och utanför planen. Han var kaptenen över skeppet. Vi hade ur-AIKaren Bojan på vänsterkanten som inte lät lagkamraterna vika ned sig en tum. Vi hade en hungrig och mer energirik Kenny Pavey på andra kanten. Ortiz och Dulee som speldirigenter på centralt mittfält får iallafall mig att få gåshud fortfarande. Dessutom hade vi Markus Jonsson som gjorde det mesta rätt på sin högerbacksposition. Och då har jag inte nämnt Obolo eller en formstark Flavio på höstsäsongen.

2014 har vi ett yngre lag, men framförallt ett mer lag med potential i framtiden. Vi har massvis med spelare som går en lysande framtid till mötes. Det vi däremot saknar är ledare och folk som verkligen kan ställa krav på medspelarna. Nisse är väl en ledare på sitt sätt, men knappast den som hörs eller syns på samma sätt som Hooiveld gjorde. Vi har ingen Bojan. Pavey har kommit till åren och känns alltmer stagnerad, såväl fotbollsmässigt som ledar- och viljemässigt. Vi har Goitom som vikan luta oss tillbaka på, mem som samtidigt haft sina duster med tränare Alm under säsongen. Vi har Borges med hög högstanivå, men som tappat form på sistone. Framförallt, vi har ingen tydlig ledare som verkligen alla ställer sig bakom och verkligen följer efter. Milosevic försöker, men känns inte som att han har rätt auktoritet ännu. Jag vet inte riktigt, vi har bra spelare, men rent mentalt och psykiskt känns det svagt. Tyvärr.

Detta, i kombination med avsaknaden av spelidé samt det faktum att Alm inte besitter samma foem av energi och passion för att motivera spelarna som Stahre gjorde, gör att vi inte klarar av att vinna skitmatcher genom lagkänsla. AIK anno 2014 är beroende av ett 30-metersskott i krysset av Nabil, fem reflexräddningar av Carlgren eller ett konstmål av Kennedy - så skall det inte behöva vara.
 

Namn: Scholes   Visa profil  
Sänt: 2014-09-15 22:37:00
 Jag ställer mig fortfarande frågande till om det är bättre att ha defensivare ytterbackar och offensivt centralt mittfält än tvärtom. Ska spelare som Accam rinna igenom ser jag hellre att det är på kanterna än centralt.

Känns verkligen som att vi är för ojämna och oorganiserade för att vara ett vinnarlag. Känns spm vi underpresterar trots vår fina placering. Kanske en synvilla men så känns det.
 

Namn: Linushal   Visa profil  
Sänt: 2014-09-15 22:36:00
 Glömde en sak i mitt tidigare inlägg.

KÖP ACCAM.
 

Namn: Spelarn   Visa profil  
Sänt: 2014-09-15 22:24:00
 AIK:s backlinje just nu är väl lite som Maginot-linjen under andra världskriget. Ser bra ut på pappret men när vi väl sätts under prov så raserar den.

Detta måste det bli ändring på. Och jag kommer aldrig ge upp hoppet om att se den galne holländaren tillbaka i AIK:s backlinje.

Guldet är INTE kört. Men det känns så tråkigt när vi sumpar dessa chanser! Kanske får vi EN chans till att ta igen i guldstriden, men då måste vi verkligen ta den chansen.
 

Namn: Tobias   Visa profil  
Sänt: 2014-09-15 22:23:00
 Jag tillhör väl dem som ganska ofta har kritiserat det i min mening alltför enkelspåriga spelet under Andreas Alms ledning. Att vi liksom har känts ihåliga med ett spelarmaterial som inte har sett ut att vara optimerat för det spelet som laget har velat spela osv. Poängutdelningen kommer dock alltid i första hand, och där har det inte funnits någonting att klaga på. Därför så har kritiken mot det, i vissas ögon, torftiga spelet med rätta kommit i andra hand.
Men hur ska man egentligen tolka dessa återkommande, svårförklarliga omkastningar i laguppställningarna?
Kan det vara så att Andreas Alm lider av någon form av komplex inför lag, som i mångas mening, spelar en mer "attraktiv" och mindre "enkelspårig" fotboll? Som att "nu ska vi testa någonting annorlunda"? Men varför då i de matcherna som gäller allra mest? Visst, man kan bli geniförklarad om det faller väl ut(typ Åge mot Red Bull hemma). Men det kan också gå ganska illa...
 

Namn: War Machine   Visa profil  
Sänt: 2014-09-15 22:16:00
 Biljett på norra till matchen mot Halmstad bortskänkes... Krav = måste sjunga i 90 min!
Skicka pm så löser vi det

Nu knyter vi näven och hetsar och tar med alla vi känner till matchen på sön, det är långt ifrån kört.

 

Namn: H-åsen   Visa profil  
Sänt: 2014-09-15 22:12:00
 Arbogagnagare: Jo något framsteg har nog gjorts. Men det är konstigt hur Alm upprepar samma mönster varje år. Dock i år så har det i för många matcher blivit ett hav på mitten, om vi ska vinna guld så måste balansen offensiv defensiv bli bättre. Guldet är inte kört men vi har precis som förra året sumpat chans på chans att ta ledningen. 

Namn: SiggeSluk   Visa profil  
Sänt: 2014-09-15 22:07:00
 Bit ihop. Kämpa. Kriga. Vinn. Nu krossar vi HBK på söndag.
 

Namn: Capybara   Visa profil  
Sänt: 2014-09-15 22:07:00
 Själv vill jag att AIK vinner titlar, , måste vara tryggt för Alm och BW att hela tiden bara ha topp 3 som mål, då behöver man ju inte vinna. Bort med Alm, glöm Norling och in med Mjällby! 

Namn: Linushal   Visa profil  
Sänt: 2014-09-15 22:02:00
 Fan att vi aldrig kan ta chansen och knappa in när MFF tappar poäng. Så sjukt störande.

Milosevic får ta på sig samtliga mål. Helt jävla katastrof sista 15 i första.

Pavey är ingen startspelare, när ska Alm förstå?

Borges har typ aldrig varit bra som anfallare.

Kennedy ska alltid starta med goitom som anfallare.

Tycker synd om Carlgren som har allsvenskans sämst försvarslinje framför sig.

Är uppriktigt ledsen just nu. FI^%A!!!!

Men 5 poäng är fortfarande inte kört. Alla till NA på söndag. 90k!!
 

Namn: arbogagnagarn   Visa profil  
Sänt: 2014-09-15 21:54:00
 H-åsen

Han ändrade sig faktiskt efter första halvlek eftersom han kom på sitt misstag med startelvan.
Hade vi startat matchen som vi startade andra halvlek tror jag vi vunnit
 

Namn: Scholes   Visa profil  
Sänt: 2014-09-15 21:51:00
 Spelarn

Vad tjänar det till att klaga på Milosevic och vilja se Jos en dag som denna?

Han är borta, face it!
 

Namn: Rubin   Visa profil  
Hemort: Solna
Sänt: 2014-09-15 21:47:00
 Att Alm inte är taktiskt geni är väl inget nytt direkt? Är ofta man ser både 2 å 3 platsbyten för att 1 spelare är borta, speciellt i backlinjen. Idag ska han iaf ha cred för att han korrigera det i paus å ej i 70:e...

Känns som att han å Nebo nästan överanalyserar våra motståndare istället för att tro på oss själva.
Ja vi hade det iaf i våra egna händer i 2 dagar, alltid nåt
 

Namn: Spelarn   Visa profil  
Sänt: 2014-09-15 21:46:00
 Meddelandet har redigerats av insändaren
Scholes: Vad tjänar det till att klaga på NA en stund som denna? Hajpen har fått ett skenande jävla X2000-tåg i solar plexus efter matchen idag och det sista vi behöver är gnäll på vår hemmaarena just nu.

Vi har åtta år kvar här. Face it.

Sedan skulle jag oerhört gärna vilja se Hooiveld tillbaka i AIK. Vår backlinje skriker efter en stark defensiv general, känns det som. Milosevic är en god ledare som är bra offensivt, men brister i defensiven. Hooiveld kunde balansera upp det på ett bättre sätt.
 

Namn: Scholes   Visa profil  
Sänt: 2014-09-15 21:45:00
 Dängroth

Norlings förändringar förstod jag ofta tanken bakom, det gör jag inte med Alms. Jag säger inte att Norling är bättre än Alm. Statistiken säger annorlunda, jag säger bara att jag älskade Norling och vill ha honom tillbaka. Alm känner jag ingenting för förutom irritation kanske.
 

Namn: starre   Visa profil  
Sänt: 2014-09-15 21:44:00
 - Helsingborg spelade någon typ av Gefle-fotboll fast med en forward som är sjukt jäkla bra. Så även om dom skickade upp bollarna på chans blev det ju farligt så fort han fick bollen på fötterna.

- Känns som Helsingborg nästan alltid drar in en frispark mot oss. Var helt säker på att det skulle bli mål (var väl säkert dessutom hans första frisparksmål för i år)

- Man borde ju såklart ställt upp med Borges på mittfältet och Ofori och Lundholm på kanterna samt Kennedy på topp. Fattar inte hur Alm tänkte där.

- Accam var ju som sagt helt otroligt och utan honom hade vi nog vunnit den här matchen. Typiskt att han blev varnad och avstängd mot mff (jäääkla spelprogram).

- Vi gjorde ändå en bra andra halvlek och skapade rejält med chanser. Synd att vi inte fick in 2-3 då hade det nog kunnat bli match av detta. Bäst i AIK var Ofori och Goitom.
 

Namn: antefrånstart   Visa profil  
Sänt: 2014-09-15 21:44:00
 Alm hit och Alm dit. Jag saknar en Jos, en Mjällby, en Nordin. Någon som lackar ur på plan. 

Namn: H-åsen   Visa profil  
Sänt: 2014-09-15 21:41:00
 ar sagt det förrut Alm är för norrländskt envis för att inse misstag och lära sig av dem. Det är ju precis samma visa varjegång. Dock vill jag inte ge upp på Alm men man kan verkligen undra hur han tänker ibland. 

Namn: Scholes   Visa profil  
Sänt: 2014-09-15 21:40:00
 Förstår förresten inte varför de rika PL klubbarna inte bygger inomhusarenor med tanke på hur mycket det regnar i England. För att inte tala om kylan under vintermånaderna. Idioter! 

Namn: H-åsen   Visa profil  
Sänt: 2014-09-15 21:38:00
 Har sagt det förrut Alm är för norrländskt envis för att inse misstag och lära sig av dem. Det är ju precis samma visa varjegång. Dock vill jag inte ge upp på Alm men man kan verkligen undra hur han tänker ibland. 

Namn: kimpa_AIK   Visa profil  
Sänt: 2014-09-15 21:36:00
 Jag vill bara gråta. blir vi 10k mot Halmstad? 

Namn: Dängroth   Visa profil  
Sänt: 2014-09-15 21:36:00
 Scholes:
Norling som du drömmer om hade ju som signum att i princip aldrig ha samma starelva som Alm nu gjorde i kvällens match och får kritik för.
 

Namn: Scholes   Visa profil  
Sänt: 2014-09-15 21:35:00
 Capybara

Kommer aldrig sluta drömma om Norling eller att se AIK spela på en riktig fotbollsarena.
 

Namn: adde+2   Visa profil  
Sänt: 2014-09-15 21:35:00
 Vi kan ju sitta här hemma och gnälla men jag vill ge dom AIK fans som var på Olympia idag 5 +++++ Ni är fantastiska! 

Namn: Spelarn   Visa profil  
Sänt: 2014-09-15 21:35:00
 Örat
Markus Jonsson-Pertan-Hooiveld-Nisse
Mutumba-Ortiz-Dulee-Bojan
Obolo-Flavio

Det var GULDelvan 2009. Det var också den elva AIK spelade i de allra flesta matcher. Givetvis kunde någon skada eller avstängning komma emellan men denna elva var den som skulle göra det.

Varför ändrade Alm en vinnande elva ikväll? Vi har ett vinnande koncept i Goitom-Kennedy på topp och Moro-Borges som innermitt.

Varför ändra på detta som fungerat så jädra bra?!

Jag vill inte skrika "Avgå Alm!" men jag vill inte ha det här hattandet med startelvan. Vi hade ett vinnande koncept på gång och då ska man inte ändra någonting.
 

Namn: Capybara   Visa profil  
Sänt: 2014-09-15 21:34:00
 Scholes//

Om det är Norling du drömmer om så tror jag du kan glömma honom. BW verkar nöjd med en tränare som bara är tränare och inte lägger sig i nåt annat. Det ger BW kontroll! Och av samma anledning kan vi nog glömma J Mjällby.
Ser att Östersund vann igen!
 

Namn: Hydro   Visa profil  
Sänt: 2014-09-15 21:32:00
 Spelarna i AIK har för dåligt taktiskt kunnande, styrspel, pressspel, kombinationer, och allt som har med den taktiska fotbollen är under all kritik.

Och det är inte konstigt, vi har afrikaner som inte har någon riktig fotbollsutbildning (de får ingen utav AIK heller då AIK lever på individuell skicklighet) vi har unga skickliga killar som "kommer undan" med att de är individuelt skickliga.

Vi har för många spelare som inte håller måttet taktiskt, för att vara en väloljad lagmaskin så måste man behärska det taktiska, det gör inte majoriteten utav AIK´s spelare.

Anledningen till att vi släpper in så otroligt jävla mycket mål är för att spelarna lämnar ytor som är livsfarliga för att de är felplacerade på planen och inte har det taktiska kunnandet, det resulterar i att till och med botten lagen klarar av att göra många mål mot oss.

Alm gillar inte ordet tur men det är just tur som är en för stor del i hur AIK resterar på fotbollsplanen.

AIK 2014 har inte kvaliteten att vinna flera talet matcher med 1-0 som 2009-laget hade, trots att 2014 laget har skickligare spelare, AIK 2009 utklassar dock 2014 laget rent taktiskt.

Alm har inte utvecklat NÅGONTING med AIK sedan han tog över som huvudtränare, Alm lever på vissa spelares individuella skicklighet och visst är det underhållande att kolla på det är ingen koncept man vinner SM-Guld med, vi kommer vara nära många gånger, men dessa platmatcher kommer förstöra säsongerna om och om igen, och dessa matcher som vi förlorat med 3-4 mål i arslet på borta plan går att undvika, det gjorde vi senast vi vann SM-Guld.
 

Namn: Scholes   Visa profil  
Sänt: 2014-09-15 21:29:00
 Norling har det tungt i Norge samtidigt som Alm känns mer och mer som en nykter Moyes.

Kanske närmar sig mina drömmar ändå.
 

Namn: majkki   Visa profil  
Sänt: 2014-09-15 21:29:00
 "De ditresta AIK-fansen gjorde dock sitt för att skicka en signal att inget är avgjort. Långt efter slutsignalen stod klacken kvar och sjöng om sina drömmar om guld." 

Namn: moilanen   Visa profil  
Sänt: 2014-09-15 21:29:00
 Man sätts på prövning som supporter just nu.... Alm
Tar på mig en del av jinxen då jag beställde 2st biljetter (sekt.B) till matchen på Guldishfågel.
Någon med örnkoll som vet hur mycket Gnagare som har köpt?
 

Namn: Obolostand   Visa profil  
Sänt: 2014-09-15 21:28:00
 Mitt psyke pallar inte mer, VARFÖR vinner ni inte när ni har det i egna händer!??????
Hade vi spelat som vi gjorde i 2:a hela matchen hade det blivit 3 pinnar!
Nu är min vecka förstörd ..tack!
Övr: torska 300 oxå för som inte vann .. Faaaan
 

Namn: LalaweleAtakora   Visa profil  
Sänt: 2014-09-15 21:27:00
 Alltså Borges har aldrig någonsin varit bra som anfallare, aldrig jävla någonsin. Fattar ingenting. Ridå

Helvete ta dig Alm
 

Namn: majkki   Visa profil  
Länktips: http://www.bajenbladet.se/sportbladet/kronikorer/robertla
Sänt: 2014-09-15 21:26:00
 Laul: Coachede Alm bort guldet?


Man börjar seriöst undra om vi egentligen har en tränare som inte lyckas, eller så har vi ett dåligt lag och alm har ändå fått ihop det bra. börjar nästan snegla på det förstnämnda att andra tränare kan lyckas bättre, det Alm gör är inte ett dugg komplicerat.
 

Namn: Borges Bolltouch   Visa profil  
Sänt: 2014-09-15 21:26:00
 Glöm ej bort att Andreas Alm nyligen förlängde sitt kontrakt med AIK. Tror ej att han kommer att lämna AIK i det första taget. 

Namn: Nästagång   Visa profil  
Sänt: 2014-09-15 21:25:00
 Någon som kan en sida där man kan räkna ut allsvenskans slutstrid? 

Namn: Paddington_   Visa profil  
Sänt: 2014-09-15 21:24:00
 Tredje hösten i rad Alm börjar hatta runt oc göra oförklarliga ändringar i i startelvan. Och i alla dessa matcher har det skitit sig. Det har bidragit till att vi aldrig varit med hela vägen, och jag orkar inte med ett fjärde år i samma mönster. Nu skiter jag i Alm, vi behöver en ny tränare. 

Namn: rubarthpower   Visa profil  
Sänt: 2014-09-15 21:23:00
 "Hellre stort silver än litet guld."

//Gammalt AIK-ordspråk
 

Namn: majkki   Visa profil  
Sänt: 2014-09-15 21:20:00
 Alltså detta är sjukt, när Nabbe vart avstängd, så var man hyfsad lugn att man hade en backup i form av Ofori på kanten, så fick han inte spela där, Otroligt.

Var bara någon till skämt som vela starta Pavey här på gf, kanske var det Alm?
 

Namn: Il professore   Visa profil  
Sänt: 2014-09-15 21:20:00
 Meddelandet har redigerats av insändaren
Que sera sera

Ses mot hbk!
 

Namn: Q15   Visa profil  
Sänt: 2014-09-15 21:20:00
 Förlusten är inget att tala om, målen är signerade en riktigt vass anfallare som hade en bra dag. Tyvärr lyckas vi inte stoppa Heif i ett tidigare skede utan bollarna hotar AIK gång på gång. Kanske hade varit annorlunda om Borges-Moro fick starta centralt flankerade av Ofori och Sam. Blir inte riktigt klok på vad det är Alm vill få ut med Borges på topp istället för Kennedy när det är så tydligt att Goitom är och blir bättre med en anfallare som kan hota på djupet. 

Namn: MangeMan   Visa profil  
Sänt: 2014-09-15 21:19:00
 Bortsett från Kalmar borta 2012 så har Borges så gott som aldrig kommit upp i bra nivå när han startat på topp, det är under 2,5 års tid! Hur kan man som huvudtränare under hela den tiden inte ha insett detta, jag förstår inte! Det är lika obegripligt som startelvan mot Astana, dessa helt huvudlösa förändringar sker för ofta och slutar inte sällan i totalt fiasko. 

Namn: SiggeSluk   Visa profil  
Sänt: 2014-09-15 21:19:00
 FlavioObolo / Ja vi brukar ju ha så lätt för just HBK... 

Namn: Scholes   Visa profil  
Sänt: 2014-09-15 21:19:00
 En av lagets absolut viktigaste spelare saknas då anser Alm att man bör ändra om i den samspelta centrallinjen.

Så jävla besviken. Återigen oförklarliga förändringar av Alm som i efterhand i alla fall känns som bidragande orsak till poängförlust. Precis som petningen av Karlsson mot Örebro.
 

Namn: RoC   Visa profil  
Sänt: 2014-09-15 21:18:00
 Meddelandet har redigerats av insändaren
Avgå Alm din sopa! Byta till en taktik som spelarna inte är vana med i en avgörande match..
 

Namn: Kingpin   Visa profil  
Sänt: 2014-09-15 21:18:00
 Samtliga underkända i första halvlek. Alex sämsta halvlek för i år? Mycket bättre andra! Utskällning i halvtid av nebbo tro? Nä nu tar vi nya tag till nästa match! Ingen idé att gnälla alltför mycket om denna match. 

Namn: mr.e   Visa profil  
Sänt: 2014-09-15 21:18:00
 DubbelV:

Första 30 har vi bra kontroll, men står för mycket still och visar för lite vilja rakt igenom. Vi ger bort initiativet till HIF helt enkelt. Sen är det för sent. Även om det är tre högklassiga avslut
 

Namn: majkki   Visa profil  
Sänt: 2014-09-15 21:17:00
 Alm justerade startelvan som om Kenney Pavey är lagets bästa och viktigaste spelare. Alm vela ha Borges Moro och Ofori på plan samtidigt ändå och då ska självklart Kenney pavey få sin ytterplats och man ska rotera runt på mittfältet och anfallet, för just Kenney superstar pavey! 

Namn: Nisse   Visa profil  
Sänt: 2014-09-15 21:16:00
 Har tre saker att säga om matchen:

1. Kattpiss
2. Kattpiss
3. Kattpiss

Frågor på det?
 

Namn: FlavioObolo   Visa profil  
Sänt: 2014-09-15 21:16:00
 Vi vinner mot hbk och sedan X:ar eller vinner Helsingborg mot malmö så har vi läget igen. Eller ja, hoppet? 

Namn: cj   Visa profil  
Sänt: 2014-09-15 21:15:00
 Meddelandet har redigerats av insändaren
Avgå alla. Nu tar jag ett bad.
 

Namn: Forever   Visa profil  
Sänt: 2014-09-15 21:15:00
 Matcher när vi haft chans att ta in:

Falkenberg 4-1 torsk
Örebro 4-2 torsk
Helsingborg 3-1 torsk

3 bottenlag 11 insläppta mål på 3 matcher!!
 

Namn: Spelarn   Visa profil  
Sänt: 2014-09-15 21:15:00
 Lite mer reflektioner:

- Borges på topp är INTE bra för AIK. Han ska lira innermitt. PUNKT SLUT. Sedan får han ta och vässa på sina frisparkar, tycker bara han skjuter i muren nu. Han ska leda laget dessa matcher men han kommer inte upp i nivå.

- Helsingborg har EN spelare att verkligen se upp med och vi vet alla vem det är, och ändå känns det som vi helt tappar honom.

- Sam hade väldigt tufft ikväll, men förståligt för unga spelare som kan svänga i prestation. Eliasson var dock en riktigt bra injektion för matchen.

- Ofori är jädrigt bra men det visste vi redan.

- VARFÖR bänka en spelare som Kennedy? Han är vass i djupled och nätade direkt han fick chansen.

- VARFÖR ändra den fungerande forwardsuppställningen Goitom-Kennedy? Kändes som den duon var på gång rejält på sistone.

- Har skrivit det förr, men varje gång det börjar brännas för guldet så sumpar vi det. Varje gång, varje säsong. Vi tycks bara kunna vinna när vi ligger och plaskar typ 5-6 poäng bakom ettan.

Om inte Alm ska avgå så kanske man skulle hyra in en idrottspsykolog eller vad fan som helst. Hur in en jävla clown som kan jonglera med röda bollar och få spelarna att skratta och spänna av, I dont care, bara man kan få laget att VINNA dessa matcher...!

Det känns som varje gång vi har på gång en riktigt het hajp så sticker AIK håll på ballongen och vi måste börja om från 0 igen.

Känns som ett Sisyfos-dilemma.
 

Namn: AIKAVFC   Visa profil  
Sänt: 2014-09-15 21:13:00
 Vi har klarat oss bra utan CB.. skulle ha sålt inte behållt! 

Namn: majkki   Visa profil  
Sänt: 2014-09-15 21:13:00
 DubbelV

Ja visst är det tre bra individuella prestationer, men man kan förhindra upprinnelsen som gör att situationerna uppstår.
 

Namn: Falcken   Visa profil  
Sänt: 2014-09-15 21:12:00
 I efterhand är det ju ofta lätt att konstatera taktiska missar men idag såg man det redan vid avspark.

Varför i helvete peta Borges från CM? Även om Ofori inte gör bort sig i mitten är han dessutom klart bäst på kanten. Jävligt, jävligt surt att alltid falla precis när vi kan känna doften av ledartröjan.
 

Namn: Oljan78   Visa profil  
Sänt: 2014-09-15 21:12:00
 Majki: WORD .Blir en intressant Presskonferens.
Börjar bli riktigt trött på hela Alms uppenbarelse , men att säga det här är som att ha spetälska på ett swingersparty
 

Namn: Finansekonomen   Visa profil  
Sänt: 2014-09-15 21:12:00
 Skulle jag veta det jag vet idag så skulle jag ha sålt Borges för 6,5mkr om den chansen fanns. Jag förväntade mig mer av honom helt enkelt. Det är en spelare som är totalt ointresserad av AIK, hans insats i första är pinsam av en påstådd "stjärna".

Med facit i hand.
 

Namn: AIKAVFC   Visa profil  
Sänt: 2014-09-15 21:11:00
 Ser fan likadant ut varje match! ALM är ingen match coach. Byt tränare så ska ni se att de blir BÄTTRE! Mycket BÄTTRE! 

Namn: DubbelV   Visa profil  
Sänt: 2014-09-15 21:11:00
 gnäll gnälll bjäbb bjäbb

Tre individuella prestationer av en fantastisk spelare är orsaken till att vi förlorade idag. Inget annat.
 

Namn: Oljan78   Visa profil  
Sänt: 2014-09-15 21:09:00
 Finansekonomen:Tycker du att andra halvlek såg bättre ut än första ? Kanske för att vi ligger under med 3-0 men när tex vi har två Forwards på plan , Ofori spelar på sin naturliga kant och Borges kliver ner på mitten så hade vi garanterat inte sett så virriga ut och bli sönderkontrade . Visst mycket slarv lex Milo men med rätt lag från minut 1 så händer inte sådan här skit.
God natt
 

Namn: Hydro   Visa profil  
Sänt: 2014-09-15 21:09:00
 Jag skriver det igen så ingen glömmer bort det, vi kommer aldrig vinna sm guld med Alm som huvudtränare 

Namn: Ljugarn   Visa profil  
Sänt: 2014-09-15 21:08:00
 Det här var bedrövligt. 

Namn: majkki   Visa profil  
Sänt: 2014-09-15 21:07:00
 Herr ALM

1. Varför startar du med Borges på topp ? (Minst du inte första matcherna?)
2. Varför Startar Pavey på kanten?
3. Varför startar INTE Igbonanike?
4. Varför överraskar du med startelvan varje gång vi ska komma ikapp? (Astana hemma, Örebro borta och idag)
5. Hur kan supportrar ha bättre fingertoppskänsla än dig, när du ser dom på träningarna varje dag?
6. Startar finnen nästa match nu för att vi höll 0an i andra?
7. Är det bara du som är förvånad över att Igbonanike gjorde mål?
8. Är det bara du som är förvånad att Ofori gör mer nytta på kanten NÄR borges är med, Moro i mitten (är borges/moro borta så är det undantag)
9. Följer du inte ideologin, ändra aldrig på ett vinnande koncept?
10. Du kommer aldrig att ursäkta dig va, att du gjorde en felaktig uttagning någon gång?


mina tio frågor. 

Namn: Lärarn   Visa profil  
Sänt: 2014-09-15 21:05:00
 Meddelandet har redigerats av insändaren
- Taktisk kollaps av Alm
- Ansvarskollaps i hela laget under första halvlek
- Borges gjorde kanske sina sämsta match jag skådat
- Moros passningskvalite var tillbaka på försäsongsnivå
- Aggressivt närkampsspel existerade inte i första

- Alex första och andra halvlek var som natt och dag
- Firma Nisse/Ofori var mycket bra i andra halvlek
- Kennedys inhopp injicerade energi, varför starta inte han?
- Med bättre effektivitet kunde det gått, en Goitom innan landslaguppehållet hade hållit inne det där frilägesavslutet.

Edit: Har KP passerat sitt bäste före datum?
 

Namn: Forever   Visa profil  
Sänt: 2014-09-15 21:05:00
 Finns inget jävlaranamma ingen tar tag i det när det börjar gå ut för.
Calgren överlägset bäst idag får ingen hjälp lämnas med Accam ensam.
Sam Lundholm var slut redan i paus Eliasson borde fått komma in tidigare.

Kennedy borde fått spela från start Alm får ta på sig detta taktikmisstag igen, blev mkt bättre me Celso på mitten
 

Namn: Finansekonomen   Visa profil  
Sänt: 2014-09-15 21:04:00
 Fontainz

Visst, två ändringar, fel av mig. Inte riktigt en helt ny elva ändå och inte riktigt därför vi släpper in tre mål.
 

Namn: Curva   Visa profil  
Sänt: 2014-09-15 21:04:00
 Vad fan är det för jävla fel på det här laget som gång på gång totalhaverera!? Ok att man inte kan åka ner och vinna på Olympia på beställning men att vi så många gånger denna säsong faller igenom, ledsamt är vad det är!

Och så lite skit, varför känner Alm att han måste experimentera med laget som mest i matcherna som är viktigaste, är han någon sorts självplågare...eller är det så enkelt att det är Nesh som liget bakom trixandet (precis som när han och Norling körde) ???

Sist men inte mina är Borges verkligen fortfarande en man för startelvan? Jag tycker det ser långsamt, trött och oengagerat ut...och inte precis när den för matchvinnaren vi lärde känna förra säsongen. När Ofori spelade mittmitt föra matchen var det mer spred.

Suck... Får vi en chans till?
 

Namn: Jessheimgnagaren   Visa profil  
Sänt: 2014-09-15 21:03:00
 Tycker den här förlusten hamnar på Alms konto. Han har hela säsongen pratat om hur bra vi blivit i djupled, så att han då till den här viktiga matchen väljer att peta kennedy samtidigt som vi har bahoui borta är nått jag inte får ihop. Dags att använda truppen han har på ett bättre sätt! 

Namn: Seigo   Visa profil  
Sänt: 2014-09-15 21:03:00
 Känns som Alm gjorde en Norling... Flytta runt i onödan bara för att. Borges på topp var en usel ide. Och att vi inte kan hålla koll på Accam är pinsamt. Jag är jävlig bitter...... 

Namn: Spelarn   Visa profil  
Sänt: 2014-09-15 21:03:00
 Visst, vi kan slå Mff och återigen få ett bra läge för guldet - men vad är det som säger att vi kommer ta den chansen när vi hela tiden sumpar det?

Visst, vi gör en bra andra halvlek, Ofori är grym, men det räcker inte. Vi kunde ha skapat världens jädra hajp om spelarna vunnit eller åtminstone kryssat, men laget sumpade det.

Återigen.

Jag börjar bli jädrigt trött på detta återkommande mönster, och då tror jag alla härinne vet att jag inte är typen som klagar i onödan...

DennisN: Även Kennedy ska ju ha godkänt för han gjorde åtminstone mål.
 

Namn: Oljan78   Visa profil  
Sänt: 2014-09-15 21:02:00
 Finansekonomen: Ny Elva nej , men när herr Alm ska flytta runt Gubbarna från sina naturliga positioner och försöka laga något som inte är trasigt så reagerar iallafall jag.
Detta kan tillskrivas coachförluster och hoppas Almen har kulor nog att säga detta på Pkn!!
 

Namn: BlackToothGrin   Visa profil  
Sänt: 2014-09-15 21:02:00
 Ja men bollen studsar ju åt deras håll hela tiden och strömbergsson hatar AIK det ser man ju när han inte ens kan ge en straff i slutet på en rätt klar situation 

Namn: mr.e   Visa profil  
Sänt: 2014-09-15 21:02:00
 Mer än topp tre placering med det givmilda försvar vi visar upp i var och varannan bortamatch ska man nog verkligen inte räkna med. Ellos borta snart också (efter mjällby borta). Bra att sillstryp inte vann igår iaf. 

Namn: TheDonAIK   Visa profil  
Sänt: 2014-09-15 21:02:00
 Vi har ju tidigare sett hur det gått när Alm trixat med startelvan.. 

Namn: DennisN   Visa profil  
Sänt: 2014-09-15 21:02:00
 Goitom och Ofori får godkänt. Har vi den svagsintaste truppen i AS? 

Namn: Go-Pavey   Visa profil  
Sänt: 2014-09-15 21:02:00
 Trist när vi har chansen - ska det vara så jävla svårt att tända till...

Tycker Milosovic får ta på sig 2 och 3 noll...

2025 - då jävlar...
 

Namn: Fortainz   Visa profil  
Sänt: 2014-09-15 21:01:00
 Finansekonomen: även borges på topp och kennedy utanför... katastrofalt val av alm... 

Namn: FlavioObolo   Visa profil  
Sänt: 2014-09-15 21:01:00
 Alm, tips på elva till på söndag hemma mot Halmstad:

Kennedy - Goitom
Ofori - Borges - Moro - Bahoui
NEJ - Pertan - Milosevic- Lorentz
Carlgren
 

Namn: Greken   Visa profil  
Sänt: 2014-09-15 21:00:00
 Dålig första halvlek där backlinjen faller tidigt (förståeligt p.g.a. Accam) och vi ger bort väldigt mycket yta mellan backlinje och mittfält.

Andra halvlek riktigt bra offensivt och det är grymt frustrerande att vi bränner så mycket bra chanser. Liksom när vi förlorade borta mot ÖSK hade vi kunnat ta igen 0-3 och rent av vinna om vi hade en högre effektivitet.

Det verkar inte som vi har vinnarskallarna som krävs för att ta guldet med tanke på att vi torskar så fort det bränner till, men samtidigt ska man komma ihåg att HIF borta inte är några givna poäng.

Surt att Accam är avstängd mot MFF. Jag har tyvärr svårt att se danskarna tappa poäng i den matchen. Vi får se till att göra vårt mot HBK och hoppas att vi får en ny chans att komma ikapp innan serien är slut.

Måste för övrigt påpeka att det är sjukt jobbigt med guldstrid. Varenda match är en måstematch där pulsen går i 180 konstant. Det är inte lite känslor man investerar i den här klubben, men det är ju det som är hela tjusningen. "Det som får oss att leva, inte bara existera".
 

Namn: Defectio solis   Visa profil  
Sänt: 2014-09-15 21:00:00
 Borges på topp Pavey från start på kanten Moro ofori mitten. Det är inte direkt det vi startat med i flest matcher. 

Namn: mangoo   Visa profil  
Sänt: 2014-09-15 21:00:00
 Inte ofta jag är frustrerad när AIK spelar men idag är fan frustrationen på en nivå som jag inte haft sedan Norlings tid.
Vi har ju testat liknande uppställningar förr och det har inte fungerat då heller.

Men whatever. Vi reser oss och nästa match, då jävlar.
 

Namn: Finansekonomen   Visa profil  
Sänt: 2014-09-15 20:59:00
 Meddelandet har redigerats av insändaren
Så vi spelade med en ny elva idag, trodde bara att Pavey/Bahoui var enda ändringen. Bortsett Borges så klart, men han har spelat anfallare förut.

Men hitta en sak att skylla på och kör på det.
 

Namn: Azp08   Visa profil  
Sänt: 2014-09-15 20:58:00
 Varför sätter man Borges på topp? helt obegripligt.. Varför skall Alm varenda jävla gång börja mixtra med startelvan när vi har chans att komma ikapp iff iff. Jag spyr på det 

Namn: Capybara   Visa profil  
Sänt: 2014-09-15 20:58:00
 DubbelV//

Det där kan va dagens sämsta inlägg!
 

Namn: Wellington   Visa profil  
Sänt: 2014-09-15 20:58:00
 Alltså ursäkta. Men vi som varit med ett tag, eller iaf de tre senaste säsongerna (denna inkluderad) vet ju att varje gång vi får chansen att haka på i toppstriden, alltså när serieledaren tappar poäng, så misslyckas vi alltid totalt. Jag var HELT övertygad att vi skulle torska denna match redan på förhand. 

Namn: Råsundafetto1891   Visa profil  
Sänt: 2014-09-15 20:58:00
 #UNLOCK9K 

Namn: MangeMan   Visa profil  
Sänt: 2014-09-15 20:58:00
 Borges på topp och Pavey på kanten var ett stort fiasko, med tanke på att det sällan funkat bra tidigare med Borges på topp eller att Pavey inte levererat många stunder i år så är det faktist helt obegripligt och en fet tabbe av Alm m fl, tyvärr inte den första liknande tabben de gör (Astana hemma någon?), det är jobbigt att se det upprepas.
Sen gör vi såklart en bra andra halvlek, delvis pga att heif backar hem men vi skapar tillräckligt för att i varje fall få 3-3 med oss men satan vad vi bränner alla de chanser vi får, det håller såklart inte.
 

Namn: jonnyboy   Visa profil  
Sänt: 2014-09-15 20:58:00
 Det här laget kommer inte klara att behålla andraplatsen tyvärr. Saknar ryggrad så enormt. 

Namn: PontusH   Visa profil  
Sänt: 2014-09-15 20:57:00
 Nisse är godkänd, alla andra kan höja sig.

Eliasson bör få mer chanser.
 

Namn: Vi ser hur solen.....   Visa profil  
Sänt: 2014-09-15 20:57:00
 Detta kändes jävligt onödigt 

Namn: arbogagnagarn   Visa profil  
Sänt: 2014-09-15 20:57:00
 Bara konstatera att vi inte kan ta chansen när vi får den.
Idag var det Alm test med startelvan som gjorde att det sket sig. Verkar som det inte spelar någon roll om iff iff förlorar lr spelar oavgjort, vi får inte till det i våra måste matcher. Nu vill jag höra av Alm varför han kör som han gjorde i första halvlek
 

Namn: BlackToothGrin   Visa profil  
Sänt: 2014-09-15 20:57:00
 Meddelandet har redigerats av insändaren
Ja jag är ledsen Alm du vill väl men det här jävla torrknullandet är jag trött på ibland vill man träda på också.
 

Namn: Zorken88   Visa profil  
Sänt: 2014-09-15 20:57:00
 Hur i helvete kan man rodda så mycket i 11:an???
 

Namn: Forever   Visa profil  
Sänt: 2014-09-15 20:57:00
 Fyfaaaan va jävla less man blir!!!
Loja hemjobb och usel inställning kosta oss 3 mål, pinsam dåligt
 

Namn: •1891•   Visa profil  
Sänt: 2014-09-15 20:56:00
 Guldet borta nu gubbar!! MFF släpper inte detta! Vi förlorar garanterat hemma mot MFF! Godnatt 

Namn: Hulken   Visa profil  
Sänt: 2014-09-15 20:56:00
 Alm borde själv pröjsa biljett samt resan för de AIK fans som är därnere. Snacka om att blåsa dom på allt. 

Namn: bahrt   Visa profil  
Sänt: 2014-09-15 20:56:00
 Unlock: 0p 

Namn: Defectio solis   Visa profil  
Sänt: 2014-09-15 20:56:00
 Så jävla väntat? Jag tänker inte försvara ALM längre. Man ska inte göra likadana plattmatcher om och om igen. Specielt inte starta med nya elvor när det gäller som mest. 

Namn: Kingpin   Visa profil  
Sänt: 2014-09-15 20:55:00
 Malmös flax fortsätter i och med att Accam är avstängd mot dom... 

Namn: Dingo   Visa profil  
Sänt: 2014-09-15 20:55:00
 Trött. 

Namn: patrikssolna   Visa profil  
Sänt: 2014-09-15 20:55:00
 Totalförnedrade! 

Namn: moromoro   Visa profil  
Sänt: 2014-09-15 20:55:00
 nog för att matchen var körd men varför inte slå långt när man får en frispark på deras planhalva????? 

Namn: Skorr   Visa profil  
Sänt: 2014-09-15 20:55:00
 Det sket sig fullkomligt idag kan man konstatera. 

Namn: Kakmonstret   Visa profil  
Sänt: 2014-09-15 20:54:00
 Meddelandet har redigerats av insändaren
Man kan inte få 3 chanser och sumpa samtliga på detta sätt, vi förtjänar sannerligen inte en fjärde.

Hatar förövrigt roar Hansen, vidrig
Människa.
 

Namn: DubbelV   Visa profil  
Sänt: 2014-09-15 20:54:00
 Accam rånar oss på 3 pinnar idag.
Vi måste vinna mot HBK eftersom ett Heif utan Accam är totalt ofarliga och därmed en munsbit för malmö.

Hade det här på känn tyvärr. Och en förlust i henkeborg är i sig ingen katastrof, särskilt inte på det sätt vi förlorar. Vad värre är som sagt att Accam är avstängd mot malmö =(
 

Namn: arbogagnagarn   Visa profil  
Sänt: 2014-09-15 20:53:00
 Tjockisen hoppar som ett barn som inte får godis 

Namn: arbogagnagarn   Visa profil  
Sänt: 2014-09-15 20:52:00
 Eliasson har visat mer på sin korta tid än vad Sam gjorde 

Namn: Zepanski   Visa profil  
Sänt: 2014-09-15 20:51:00
 Heif må ligga risigt till men de har många bra spelare och AIK är inte Barca typ. 

Namn: Kano   Visa profil  
Sänt: 2014-09-15 20:51:00
 Så tröttsamt. Man blir så deprimerad. Godnatt. 

Namn: Kingpin   Visa profil  
Sänt: 2014-09-15 20:51:00
 Svag första halvlek. Klart bättre andra. Fan att vi ska ge bort matchen första 45... 

Namn: arbogagnagarn   Visa profil  
Sänt: 2014-09-15 20:51:00
 Jag tycker att Alm får ta på sig denna förlust, att börja ändra något som fungerat till något som inte fungerat förut är inte bra. Det insåg han vid halvtid men tyvärr så räckte det inte. 

Namn: Skorr   Visa profil  
Sänt: 2014-09-15 20:51:00
 Snarare fet kredd till klacken som sjunger högt hela matchen. 

Namn: dulee.till.barca   Visa profil  
Sänt: 2014-09-15 20:50:00
 Ja, Alm får ta på sej alla dessa felsteg, det har varit många, många, MÅNGA tabbar. Falkenberg, DIF, Örebro och nu bottenlaget Helsingborg i lägeb där vi kunnat ta steget för guldet.Vi är för dåliga för att ha en chans till guldet. 

Namn: Borges Bolltouch   Visa profil  
Sänt: 2014-09-15 20:48:00
 Träna avslut för i helvete. 

Namn: Tobias   Visa profil  
Sänt: 2014-09-15 20:47:00
 Hittade de "trumslagaren" någonstans längs med vägen från Haparanda eller?
Det är alltid ganska efterblivet med trumma, men det här är aspinsamt.
 

Namn: arbogagnagarn   Visa profil  
Sänt: 2014-09-15 20:47:00
 Deras 3-0 mål när Alex driver upp bollen och tappar den vid deras straffområde påminner om när Eliasson tappade bollen mot Falkenberg. 

Namn: Gnagarsvans   Visa profil  
Sänt: 2014-09-15 20:46:00
 Det är bara skita i den här matchen. Vi får se till att spöa malmö så kan allt hända. 

Namn: Defectio solis   Visa profil  
Sänt: 2014-09-15 20:46:00
 Nej helt ärligt ALM du fuckade upp chansen till sm-guldet enligt mig. Min åsikt helt och hållet. 

Namn: bagerilukt   Visa profil  
Sänt: 2014-09-15 20:44:00
 Visst att vi har gjort mycket mål den här säsongen men jävlar va många sumpade chanser 

Namn: Gnagarsvans   Visa profil  
Sänt: 2014-09-15 20:44:00
 Hoppas försvarsspelet fixas till nästa säsong, det håller inte att släppa in så mycket mål. 

Namn: Zorken88   Visa profil  
Sänt: 2014-09-15 20:43:00
 fan vad tiden rinner iväg! 

Namn: mr.e   Visa profil  
Sänt: 2014-09-15 20:40:00
 Meddelandet har redigerats av insändaren
Sjuk nick. Big Eb verkar känna sig hemma på vänsteflyen va. Varit grym i andra. Hade ett farligt bolltapp direkt. Men efter det, riktigt bra.
 

Namn: arbogagnagarn   Visa profil  
Sänt: 2014-09-15 20:40:00
 In med Eliasson nu!! 

Namn: arbogagnagarn   Visa profil  
Sänt: 2014-09-15 20:39:00
 Skyller allt på den oduglige trumman ikväll, låter för jävligt 

Namn: Skägget   Visa profil  
Sänt: 2014-09-15 20:39:00
 Meddelandet har redigerats av insändaren
Men för satan! Galet nära.
 

Namn: MangeMan   Visa profil  
Sänt: 2014-09-15 20:39:00
 helt sjukt nu, för i helvete vi kunde gjort fem mål med lite bra utdelning. 

Namn: GambleriinO#1   Visa profil  
Sänt: 2014-09-15 20:38:00
 Dängroth // och i FFF och i ösk också....inte första gången...känns som han är fan betald av mff för att förstöra...annars fattar jag ingenting... 

Namn: Gnagarsvans   Visa profil  
Sänt: 2014-09-15 20:38:00
 Nej det här kommer vi nog inte ikapp så som vi bränner lägen. Fan också. 

Namn: Dängroth   Visa profil  
Sänt: 2014-09-15 20:36:00
 Synd att Alm gör en Norling i denna viktiga match.. 

Namn: Scholes   Visa profil  
Sänt: 2014-09-15 20:35:00
 Alm gör precis den förändringen i halvlek som de som kritiserar Alm initiala matchplan ville se från början. Markant skillnad på hur AIK ser ut. Ändå ska Alm alltså inte få någon kritik för hu den första halvleken såg ut? 

Namn: Borges Bolltouch   Visa profil  
Sänt: 2014-09-15 20:35:00
 För i helvete. Hur många chanser behöver vi på oss för att göra mål? Haft 4 bra chanser sedan 3-1-målet. 

Namn: AIKrasmus   Visa profil  
Sänt: 2014-09-15 20:34:00
 SLUTA MISSA!!! Tiden rinner fan iväg, kunde stått 3-4 redan nu 

Namn: majkki   Visa profil  
Sänt: 2014-09-15 20:33:00
 deras mur hoppa till skillnad från... 

Namn: Hulken   Visa profil  
Sänt: 2014-09-15 20:32:00
 Sätt den för fan. 

Namn: Iosif   Visa profil  
Sänt: 2014-09-15 20:31:00
 Det kändes som om laget anföll mot ett betongblock fram tills reduceringen och nu får vi målchans på målchans. Sätt bolljävlarna nurå. Hade varit hoppfull om det var en ettmålsledning nu. Men tre mål är väldig mycket. 

Namn: Finansekonomen   Visa profil  
Sänt: 2014-09-15 20:31:00
 Tillräckligt många chanser för att få 3-3 redan.
Tydligen måste Alm gå in och sätta chanserna själv.
 

Namn: arbogagnagarn   Visa profil  
Sänt: 2014-09-15 20:30:00
 Nu har vi haft några chanser och någon borde gått i mål 

Namn: GambleriinO#1   Visa profil  
Sänt: 2014-09-15 20:30:00
 Osmaklig oflytt vi har... 

Namn: Ellgren24   Visa profil  
Sänt: 2014-09-15 20:30:00
 Goitom måste vakna. Synd på en kille med sån kvalité... 

Namn: Hulken   Visa profil  
Sänt: 2014-09-15 20:29:00
 Meddelandet har redigerats av insändaren
In med alvbåge. Behöver nån som flyttar på stolparna, vi klarar ju inte lägga bollen innanför.
 

Namn: GambleriinO#1   Visa profil  
Sänt: 2014-09-15 20:29:00
 Borde ha VARIT 3:3 där... 

Namn: Scholes   Visa profil  
Sänt: 2014-09-15 20:28:00
 Gambleriin0#1

Du tittar inte på fel spelare, du behöver bara ta av dig dina hata Lundholm glasögon.
 

Namn: majkki   Visa profil  
Sänt: 2014-09-15 20:28:00
 Att Igbonanike gör mål, överraska nog bara Alm.

Att Ofori har lekstuga på kantnen överraskar nog också bara Alm.
 

Namn: Boateng#20   Visa profil  
Sänt: 2014-09-15 20:27:00
 Oooooh hur kan man missa? 

Namn: Defectio solis   Visa profil  
Sänt: 2014-09-15 20:27:00
 Fast gnälla är inte fel när vi släpper in 3 mål i första halvlek mot ett bottenlag när vi har guldchans, däremot så är vi sjukt bra om vi vänder 

Namn: Skorr   Visa profil  
Sänt: 2014-09-15 20:26:00
 Om vi hämtar upp den här matchen så ska jag aldrig mer gnälla på GF. 

Namn: Gnagarsvans   Visa profil  
Sänt: 2014-09-15 20:26:00
 Lorentz herregud hur kan du missa? 

Namn: mr.e   Visa profil  
Sänt: 2014-09-15 20:26:00
 Såja... nu kör vi.

Fattar inte för övrigt er som gnäller på Sam? Han var mer eller mindre den enda som tog löpningar i första och ville nåt.
 

Namn: Skägget   Visa profil  
Sänt: 2014-09-15 20:26:00
 Meddelandet har redigerats av insändaren
Ös på nu!

Edit. Men snälla Lorentz!!!
 

Namn: majkki   Visa profil  
Sänt: 2014-09-15 20:26:00
 Ja, var väl ingen skräll att kennedy är spetsen.

Bara Alm som är förvånad.
 

Namn: Capybara   Visa profil  
Sänt: 2014-09-15 20:25:00
 Seguis Omfamning//

Nä du, inget är förlåtet!
 

Namn: GambleriinO#1   Visa profil  
Sänt: 2014-09-15 20:25:00
 Scholes...jaha, då måste jag kolla på en fel spelare, ber om ursökt... 

Namn: yaoyaoming   Visa profil  
Sänt: 2014-09-15 20:25:00
 Gnagarsvans / Vad sägs om att detta var sista gången vi behövde Nabbe? Han kommer lämna innan vi kan få ut något mer av sportsligt värde. 

Namn: rubarthpower   Visa profil  
Sänt: 2014-09-15 20:25:00
 #IgboUnlocked

#UnfreezeEliasson
 

Namn: Tor   Visa profil  
Sänt: 2014-09-15 20:24:00
 Kennedy borde startat 

Namn: Seguis Omfamning   Visa profil  
Sänt: 2014-09-15 20:24:00
 Allt är förlåtet Alm 

Namn: Zorken88   Visa profil  
Sänt: 2014-09-15 20:24:00
 kom igen nu!! 

Namn: moromoro   Visa profil  
Sänt: 2014-09-15 20:24:00
 KOM IGEN NU Gnaget!!!!! 

Namn: Henrik123   Visa profil  
Sänt: 2014-09-15 20:24:00
 Kriga nu!!! 

Namn: Boateng#20   Visa profil  
Sänt: 2014-09-15 20:24:00
 Fan vad bra! 

Namn: Defectio solis   Visa profil  
Sänt: 2014-09-15 20:23:00
 VI FÖRTJÄNAR GULDET JAG SKOJADE BARA KOM IGEN Gnaget WOOOHO!!!!!!!! 

Namn: Scholes   Visa profil  
Sänt: 2014-09-15 20:23:00
 gambleriin0#1

Grattis, tre felaktiga iakttagelser i en mening.
 

Namn: grillan   Visa profil  
Hemort: Årsta
Sänt: 2014-09-15 20:23:00
 Tack för i afton. Jävligt kass. Nonchalant.
 

Namn: arbogagnagarn   Visa profil  
Sänt: 2014-09-15 20:23:00
 JAAAAAAAAAAAAAAAAA 

Namn: rubarthpower   Visa profil  
Sänt: 2014-09-15 20:21:00
 Har dom börjat gå hem än? Spelarna alltså. Dom behöver gå i tid om dom vill hinna hem till nästa hemmamatch.

 

Namn: arbogagnagarn   Visa profil  
Sänt: 2014-09-15 20:20:00
 In med Eliasson, Sam har inte gjort mycket 

Namn: majkki   Visa profil  
Sänt: 2014-09-15 20:20:00
 Ofori på kanten har redan åstadkommit mer än pavey gjorde i hela första. 

Namn: Gnagarsvans   Visa profil  
Sänt: 2014-09-15 20:19:00
 Vi behöver Nabbe. 

Namn: GambleriinO#1   Visa profil  
Sänt: 2014-09-15 20:19:00
 Asså alvarligt, Lundholm må göra en två bra matcher, men har är inget för start11 än... Gömmer sig, kan inte utmana, dålig fysisk.... 

Namn: december   Visa profil  
Sänt: 2014-09-15 20:18:00
 Capybara: Word. Som man säger... 

Namn: GnagetJocke   Visa profil  
Sänt: 2014-09-15 20:18:00
 Meddelandet har redigerats av insändaren
arbogagnagarn

helsingborg använder inte trumma, låter riktigt illa ikv. Kanske ska han ba ta en paus resten av matchen.
 

Namn: Capybara   Visa profil  
Sänt: 2014-09-15 20:18:00
 Istället för att fokusera och gnälla på spelschemat kan vi ju se till att vinna matcherna istället! 

Namn: Boateng#20   Visa profil  
Sänt: 2014-09-15 20:18:00
 Blir inget guld i år, Mff kommer vinna med 1 p före garanterat. 

Namn: Skorr   Visa profil  
Sänt: 2014-09-15 20:17:00
 Berätta, varför tittar man på den här matchen fortfarande. Känner mig som en självplågare. 

Namn: arbogagnagarn   Visa profil  
Sänt: 2014-09-15 20:17:00
 Vi är inte ens i närheten att ta över spelet.
Är det vår trumma som låter så jävla illa?
 

Namn: JacobAIK   Visa profil  
Sänt: 2014-09-15 20:17:00
 joppepi,

Kolla repriserna efter matchen så ska du få se.
 

Namn: rat69   Visa profil  
Sänt: 2014-09-15 20:16:00
 Man tvivlar igen på om det är kul att bli tvåa-trea varje år o ha trygg ekonomi, eller om det var roligare med oreda, hot o skit... 

Namn: Scholes   Visa profil  
Sänt: 2014-09-15 20:16:00
 Alm varför ändrar du i halvtid? Satt inte matchplanen under första halvlek, skönt att du inte ens tror på det själv. 

Namn: moromoro   Visa profil  
Sänt: 2014-09-15 20:16:00
 använd visselpipan och korten din jävla sopa 

Namn: AIKrasmus   Visa profil  
Sänt: 2014-09-15 20:16:00
 Bjuvbönderna borde passa sig jävligt noga nu. 

Namn: arbogagnagarn   Visa profil  
Sänt: 2014-09-15 20:16:00
 Jag skulle vilja höra varför Alm ändrar med Borges på topp när det inte fungerat bra förut 

Namn: GnagetJocke   Visa profil  
Sänt: 2014-09-15 20:15:00
 Meddelandet har redigerats av insändaren
Han som tar hand om trummandet måste ha glömt att de är en melodi i ramsan. Låter som någon står och matar slag så fort denne kan.
 

Namn: joppepi   Visa profil  
Sänt: 2014-09-15 20:15:00
 JacobAIK
Ja, konstigt nog tittar jag på plan när jag tittar på fotboll !
Och dessa kontringar radade upp sig efter ompositioneringen.
Fakta.
Svårt att förstå hur du inte kan se det.
 

Namn: Boateng#20   Visa profil  
Sänt: 2014-09-15 20:15:00
 Blir så jävla less, skönt att säsongen är slut snart. 

Namn: Tomas   Visa profil  
Sänt: 2014-09-15 20:14:00
 Och där visar sig återigen den rejäla orättvisan med årets spelprogram.
 

Namn: Finansekonomen   Visa profil  
Sänt: 2014-09-15 20:14:00
 Självklart inte slump eftersom mff så gott som alltid möter laget som vi mött i omgången innan.

 

Namn: Seguis Omfamning   Visa profil  
Sänt: 2014-09-15 20:14:00
 Hur många år ska man tolerera detta? 

Namn: Kakmonstret   Visa profil  
Sänt: 2014-09-15 20:14:00
 Meddelandet har redigerats av insändaren
Haha accam blir avstängd mot MFF också som grädde på moset.
 

Namn: Socrates   Visa profil  
Sänt: 2014-09-15 20:13:00
 Självklart tar han ett konstigt gult och är borta mot MFF. Slump? 

Namn: super skurren   Visa profil  
Sänt: 2014-09-15 20:13:00
 De här jävla spelschemat alltså, hur fan kan de få bli såhär. 

Namn: Defectio solis   Visa profil  
Sänt: 2014-09-15 20:13:00
 Meddelandet har redigerats av insändaren
fyfan asså allt går mot oss, flytet hejjar på mff
 

Namn: PAL   Visa profil  
Sänt: 2014-09-15 20:13:00
 //Krille S
Farväl Falkenberg?

 

Namn: Boateng#20   Visa profil  
Sänt: 2014-09-15 20:12:00
 Amen vilket jävla skämt, sjävlklart blir fittaccamm avstängd mot mff 

Namn: arbogagnagarn   Visa profil  
Sänt: 2014-09-15 20:12:00
 Accam avständ i matchen mot iff iff 

Namn: arbogagnagarn   Visa profil  
Sänt: 2014-09-15 20:12:00
 majkki

Synd bara att han ska ha sitt experiment i denna match när vi har chansen att plocka in poäng på iff iff
 

Namn: Dängroth   Visa profil  
Sänt: 2014-09-15 20:11:00
 Synd om dom tappra som åkt från Haparanda. 

Namn: Defectio solis   Visa profil  
Sänt: 2014-09-15 20:11:00
 Var det så viktigt att få in pavey i elvan? 

Namn: majkki   Visa profil  
Sänt: 2014-09-15 20:09:00
 Nu har Alm ändrat till startelvan som borde ha startat matchen.

Han hade stake i alla fall att ta bort sitt experiment efter 45min
 

Namn: JacobAIK   Visa profil  
Sänt: 2014-09-15 20:09:00
 joppepi,

Det du ser på plan? Öppna ögonen, att du ens skyller 3 insläppta på att vi drar ner Borges på mitten är ju löjligt. Det har att göra med att vi som så många gånger förut släpper till kontringar som Heif med seriens snabbaste spelare enkelt kan utnyttja.

Gamblerino,

Nej varför skulle det vara OK att förlora? För att motståndarna ska kunna slå oss så krävs det just att dom gör sina bästa matcher, annars vinner vi. Är det konstigt att du lägger märke till deras prestationer just när dom vinner mot oss?
 

Namn: ViCi   Visa profil  
Sänt: 2014-09-15 20:09:00
 Alm ska in och pilla och allt går åt helvete..
Som vanligt med andra ord.
 

Namn: MangeMan   Visa profil  
Sänt: 2014-09-15 20:08:00
 Varför spelar vi inte lågt med hela laget för att stänga ytorna för Accam och med Kennedy på topp? Jag förstår inte, Pavey har i ärlighetens namn inte gjort många lyckade insatser i år, definitivt inte så att han förtjänar en startplats helt plötsligt, jag förstår verkligen inte. 

Namn: Scholes   Visa profil  
Sänt: 2014-09-15 20:08:00
 Vad vill Alm med sina rockader idag?

Du tyckte Norrköping skapade för mycket chanser och kontrar med att starta med Ofori och Moro på mitten. Pavey istället för Kennedy för att verkligen göra livet lätt för Helsingborgs stora mittbackar.

 

Namn: rat69   Visa profil  
Sänt: 2014-09-15 20:08:00
 Glöm det jag sa...3-0 får räcka... 

Namn: Kingpin   Visa profil  
Sänt: 2014-09-15 20:08:00
 Meddelandet har redigerats av insändaren
För många plumpar denna säsong. Att vi trots det ligger tvåa är otroligt egentligen....
 

Namn: Fredhäll   Visa profil  
Sänt: 2014-09-15 20:08:00
 I år har vi fan varit sämst när det gäller. 

Namn: Krille S   Visa profil  
Sänt: 2014-09-15 20:08:00
 PAL: Eh. Nej. Det hände exempelvis inte när vi mötte ÅFF eller Gefle.

Det är väl egentligen bara denna och ÖSK som stämmer in på din beskrivning.

Det är klart det är trist att det rinner iväg. Men man kan ju aldrig ha tittat på fotboll om man är förvånad över att sådant kan hända.
 

Namn: arbogagnagarn   Visa profil  
Sänt: 2014-09-15 20:07:00
 Pascala

Det är Alm som bestämmer startelvan så visst är det hans fel om inte elvan fungerar.
Som det ser ut så är tabben att starta med Borges på topp och nu utbytte Kenny från start
 

Namn: OH   Visa profil  
Sänt: 2014-09-15 20:07:00
 Pascala

I så fall kan man aldrig kritisera en tränare? Det är alltid spelarna på planen att prestera. Klart som fan spelarna har ett stort ansvar, men det är ju tränarens uppgift att ställa upp med rätt spelare, att motivera spelarna etc.

Tränaren är den ansvariga för att laget presterar.
 

Namn: BlackToothGrin   Visa profil  
Sänt: 2014-09-15 20:07:00
 Det är alltid samma visa när vi har slagläge så låser det sig det är nästan så att man kan tro att dom blivit tränade av Djurgårdens gamla hockey-målis Tommy Söderström som alltid var som sämst när det gällde och som bäst när det inte betydde ett skit... 

Namn: rat69   Visa profil  
Sänt: 2014-09-15 20:07:00
 Kämpa nu fan 4mål går att göras mot årets heif, bara dom springer för helvete!

ett kyss är inte värt ett skit...

KOM IGEN!
 

Namn: Kristianstadsgnagaren   Visa profil  
Sänt: 2014-09-15 20:07:00
 Ut med Kenny, in med Igbo för helvete. Sluta ändra i uppställningen. 

Namn: Socrates   Visa profil  
Sänt: 2014-09-15 20:07:00
 Det är ingen slump att vi hamnar i dessa situationer. Om vi någonsin ska vinna guldet så måste försvaret fixas. Att titta på match i år har varit härligt och pinsamt. Alm har en intressant utmaning där.
Korrekt analys i studion nu, too little too late och återigen fel startelva.
MFF skulle gå ut och vända detta, kan vi?
 

Namn: joppepi   Visa profil  
Sänt: 2014-09-15 20:06:00
 
Men vad ska försvaret göra när mf är helt borta ?
 

Namn: Bojansfulamuche   Visa profil  
Sänt: 2014-09-15 20:06:00
 Känns som att Alm och kompani alltid väljer något "klurigt" när vi saknar någon viktig spelare i elvan. Mot att göra det självklara. Nästan varje gång misslyckas det av någon anledning. 

Namn: Vise Wise   Visa profil  
Sänt: 2014-09-15 20:06:00
 Vilka guldutmanare har 34 insläppta efter 22 och en halv match? Fy fan, det här försvarsspelet är verkligen inte värdigt vår klubb. 

Namn: Rubin   Visa profil  
Hemort: Solna
Sänt: 2014-09-15 20:06:00
 Lovade mig själv att sluta hoppas å vara nöjd med topp 3 efter ÖSK. Att inte ens börja hoppas även fast vi knappade in något, för jag pallar fan inte att få benen bortsparkade var å varannan vecka. Tror ni det funkade?

Blir så j***a trött på det här!
 

Namn: Pascala   Visa profil  
Sänt: 2014-09-15 20:05:00
 Mycket kan man klaga på i denna match, men Alm? Något är ju fel på spelarna, såg likadant ut i jävla Örebro. Vi vinner inga närkamper och Milosevic är sjukt bolltittande i avgörande situationer idag. Nu blir det till att kriga i andra samt ligga nära Accam, vi gör han ju 10ggr bättre än vad han är. 

Namn: super skurren   Visa profil  
Sänt: 2014-09-15 20:05:00
 Jag ifrågasätter elvan ordentligt, vad tänker man på när man tar bort Kennedy mot Borges, vår viktigaste spelare i mitten, helt absurt dåligt !! Fortfarande 7 matcher kvar dock. 

Namn: majkki   Visa profil  
Sänt: 2014-09-15 20:04:00
 arbogagnagarn

jag vill helst att det blir 3-0, det kan bli skämmigare.
 

Namn: H-åsen   Visa profil  
Sänt: 2014-09-15 20:04:00
 Borges Bolltouch låter som nåt jag skrev tidigare i år, fast nog fler som tycker likadant. 

Namn: majkki   Visa profil  
Sänt: 2014-09-15 20:03:00
 jag fattar inte vad vi har gjort för fel för att han ska ändra startelvan så drastiskt.

Borges är mest kreativ, när han får jaga boll så är han på fel ställe.

VI AIK ska inte ändra startelva , dom får anpassa sig efter oss.
 

Namn: arbogagnagarn   Visa profil  
Sänt: 2014-09-15 20:03:00
 Att starta med Borges på topp och Kenny från start på kanten kan vara en stor tabbe?
Kennedy är på väg in nu, han skulle ha startat men vinner vi ikväll så kan man inte klaga så Alm har 45 min på sig att inte få höra om sina misstag
 

Namn: PAL   Visa profil  
Sänt: 2014-09-15 20:03:00
 Varje gång vi har chansen att knappa in händer (enligt forumets positivister) något av följande 1motståndarna gör en jättematch, 2 motståndarna har drömvinstenutdelning 3 domaren avgör matchen till våra motståndare.

Men visst fortsätt blunda för fakta...
 

Namn: Lärarn   Visa profil  
Sänt: 2014-09-15 20:03:00
 Håller med om att det var fel att spela Borges på topp från start. Innan HIF gjorde 1-0 hade vi dock redan gått över till 4-5-1. Borges hemjobb vid kontringen som ledde fram till 1-0 frisparken är tamefan bedrövligt, det krävs väl ingen demontränare för att en spelare ska förstå att när en lagkamrat flyttar upp sin position får man täcka upp bakom denne.

Får vi någonsin möjligheten att bygga hype i medvind från sporten?
 

Namn: Forever   Visa profil  
Sänt: 2014-09-15 20:02:00
 Blir det större förlust Alm lämna redan i helsingborg
Helvete ändrar han på bästa centrala mittfältaren i serien till
Anfallet?? Faaan
 

Namn: VieGnaget   Visa profil  
Sänt: 2014-09-15 20:02:00
 Att Milosevic lyckas göra sina sämsta matcher för året varje gång han möter Accam kan knappast ses som ett gott tecken inför hans internationella karriär.

 

Namn: Hulken   Visa profil  
Sänt: 2014-09-15 20:01:00
 BlackToothGrin

Missvisande?

Helsingborg har varit närmare 4/5-0 än vi ett mål. Goitom hade en benskyddsträff som var vårt bästa läge. De hade 6 farliga lägen inom 40sek där ena tog i stolpen.

Den enda som får godkänt av mig är Lundholm, började svagt men har växt. Carlgren har det tufft, inte mycket hjälp från backlinjen men har ändå gjort en del bra räddningar.
 

Namn: TheDonAIK   Visa profil  
Sänt: 2014-09-15 20:01:00
 Samma heif som förlorade med 1-4 hemma mot Halmstad senast. 

Namn: Iosif   Visa profil  
Sänt: 2014-09-15 20:01:00
 Helsingborg har faktiskt varit jäkligt bra i första. Men det håller inte att ge seriens snabbaste så fruktansvärt mycket yta att springa på hela tiden. Och det här med att det rinner iväg så fort vi släpper in ett ynka mål. Som att det är omöjligt att fokusera.

Så jäkla demoraliserande att tappa poäng varje gång Malmö gör det innan. Skulle Malmö torska resten av sina matcher skulle vi fan göra samma sak. Förutom det givna krysset mot dom då.
 

Namn: Zepanski   Visa profil  
Sänt: 2014-09-15 20:01:00
 Det är INTE över än!

Bortmatch mot ett bra lag som haft det svårt och som har mycket att spela för är inte en walk in the park-kom ihåg det! AIK har dessutom ett ungt och oerfaret lag där dylika bottennapp är vanliga.

Besviken ok men övriga kommentarer är löjligt verklighetsfrämmande.
 

Namn: Dängroth   Visa profil  
Sänt: 2014-09-15 20:01:00
 En otrolig frispark och så Accam som är glödhet...
Så jävla typiskt att det händer mot oss. Men det är sju matcher kvar.
I Gnaget så stöttar vi varann!
 

Namn: rubarthpower   Visa profil  
Sänt: 2014-09-15 20:00:00
 Gång på gång faller vi ihop när Nabbe är borta... ingen slump. Nabbe är vår viktigaste spelare och måste lira match efter match. 

Namn: 1891   Visa profil  
Sänt: 2014-09-15 20:00:00
 
AIK har inte lärt sig något av matchen emot Helsingborg på Friends. De är otroligt giftiga i deras omställningar. Det var samma sak i den matchen.

Nu tycker iof jag att AIK trillade boll riktigt bra under långa stunder men hur man tappar markeringen av Accam är ju inte bra. Kolla bara på det tredje målet. Herregud.

 

Namn: McNasty   Visa profil  
Sänt: 2014-09-15 19:59:00
 Man ska egentligen inte in här och klottra mitt under besvikelsen, men så sanslöst svagt av AIK. Senaste plumpen skulle man in och peta i backlinjen för att bli mer offensivt. Facit blev ett magplask och fyra mål i baken. Idag får man för sig att spela Borges i anfallet tillsammans med Henok. Är det för att säkra noll djupledspel i Nabbes frånvaro? Borges försvinner helt ur matchen dessutom. Mycket märkliga beslut av ledningen dessutom uselt försvar som kronan på verket. Vill vi inte ta chansen?

Vakna!
 

Namn: patrikssolna   Visa profil  
Sänt: 2014-09-15 19:59:00
 Vid 3-0 så stannar Milo upp för att sen försent se att han kunnat springa efter accams fint och kunnat stoppa målet kanske!! 

Namn: super skurren   Visa profil  
Sänt: 2014-09-15 19:59:00
 Alm varför ändrar han så mycket i elvan? Borges byter position, ingen kennedy, Pavey in fr0n start.. okej att Nabbe saknas, men fan va onödigt att pilla för mycket Alm!!! 

Namn: arbogagnagarn   Visa profil  
Sänt: 2014-09-15 19:59:00
 Ja, det är 45 min kvar, chansen finns än men det kan bli ganska tufft.
 

Namn: december   Visa profil  
Sänt: 2014-09-15 19:59:00
 Ta chansen någon jävlar gång. Snälla. 

Namn: rat69   Visa profil  
Sänt: 2014-09-15 19:59:00
 Hur jävla fel kan Alm ställa spelarna och spelarna spela fotboll, kämpa, springa?

LÖP för helvete.
 

Namn: Spelarn   Visa profil  
Sänt: 2014-09-15 19:59:00
 Hur TUSAN ska vi kunna vinna guld när vi hela tiden får världens chans serverad till oss men hela tiden sumpar det?!

Vad är det som säger att vi kommer vara "vassare" nästa säsong?!

Så här har det ju sett ut i flera år!

Fan, ge oss en mirakelvändning nu...
 

Namn: GambleriinO#1   Visa profil  
Sänt: 2014-09-15 19:58:00
 Meddelandet har redigerats av insändaren
JacobAIK // vakna !!! Tycker du det är OK bli förnedrade flera gånger under sässongen ??? Tycker du inte att det är ganska märklig att ALLA dom lag gör ju deras bästa matcher mot oss ???
 

Namn: Manda   Visa profil  
Sänt: 2014-09-15 19:58:00
 Patetiskt... 

Namn: Kakmonstret   Visa profil  
Sänt: 2014-09-15 19:58:00
 Jag gillar inte heller gnäll men det är fan befogat att gnälla, när man för 3 dje gången skämmer ut sig när man har chansen till guldkänning. 3dje gången. Då är det nått fel. 4-1 Falkenberg, 4-2 Örebro och nu detta skämt. 

Namn: Defectio solis   Visa profil  
Sänt: 2014-09-15 19:58:00
 Det går fan inte att analysera vårat lag. Det går fan inte vi är riktigt bra men vi är katastrof.

Alm?
Nebo?
Spelarna?

Vad är det som brister.. Eller överpresterar vi stundtals för att sedan få se hur bra vi är när motståndarna vågar.

Vi började starkt borta och svagt hemma nu är det tvärtom.

Är det pågrund av det Henok snackade om att vi bara förlitar oss på våra spelares kvaliter? Att vi inte har någon plan b c d e f g h i j k l m ifall något går i lås?

Nä vet inte var jag har mig själv AIK och alla känslor omkring detta lag. Varken iår eller förra året. Inte pågrund av att vi förlorar fotbollsmatcher. Tror det är alla stora förändringar på kort tid.
 

Namn: Hatadif   Visa profil  
Sänt: 2014-09-15 19:58:00
 In med lite mer lovande junisar nu! 

Namn: majkki   Visa profil  
Sänt: 2014-09-15 19:58:00
 Meddelandet har redigerats av insändaren
Calgren
Lorenz-Perta-Alex-Nisse
Ofori-Moro-Borges-Sam
Igbo-Goitom


Hur svårt var det att bara använda samma laguttagning som mot Norrköping?

Säger inte att vi skulle leda, eller att vi skulle hålla 0an, men vi hade garanterat skapat mer chanser.

Sen så fattar jag inte så fort vi vinner varför ändrar ALM startelva? inte så vi har något jättetufft schema när vi kommer från 2 veckors vila?

Kontinuitet vart tog den vägen, sluta ändra när vi vinner!

EDIT: Förra gången skulle finnen in i backlinjen när vi snöpligt tappade poäng mot dif.

vafan har igbonanike gjort dig Alm?
 

Namn: joppepi   Visa profil  
Sänt: 2014-09-15 19:58:00
 Meddelandet har redigerats av insändaren
JacobAiIK
Du är en dryg besserwisser!! Jag konstaterar bara vad jag ser på plan. Mf rasade ihop när spelarna tog andra positioner.

"Jävla fjant" ...
Hehe
 

Namn: Mr Mazarine   Visa profil  
Hemort: Hemma på Råsunda
Sänt: 2014-09-15 19:58:00
 Faaaaaaaaaaaan. Var finns kylan. Felbeslut på felbeslut. Jag tappar lusten. 

Namn: Borges Bolltouch   Visa profil  
Sänt: 2014-09-15 19:57:00
 Mitt i kråksången så letar jag efter det utmärkta inlägget som skrevs tidigare under säsongen där någon oerhört klok användare skrev PRECIS hur AIK fungerar över en hel säsong.

Innefattar bland annat dålig försäsong, dålig vårsäsong, bra sommarsäsong, bra inledning på hösten, de Allsvenska ledarna tappar och AIK får hybris, AIK tappar i sin tur och guldracet har gått. Sedan värvar AIK någon spelare medan motståndarna tappar en hel del, hybris under försäsongen och sedan börjar det om, gång på gång på gång på gång. ¨

Vilket inlägg var detta?
 

Namn: Kingpin   Visa profil  
Sänt: 2014-09-15 19:57:00
 Nu gäller det att hålla siffrorna nere i andra! 

Namn: Krille S   Visa profil  
Sänt: 2014-09-15 19:57:00
 Meddelandet har redigerats av insändaren

PontusH: Om något så är ju problemet att man går på för mycket. Efter HeIF 1-0-mål så stegar man upp med hela laget och lämnar fältet vidöppet för Accam som är suverän ensam rättvänd mot backlinjen.

Forever: Matchen mot Örebro handlade ju bara om bisarrt bra utdelning för ÖSK. Knappast psykologiskt där.
 

Namn: FlavioObolo   Visa profil  
Sänt: 2014-09-15 19:57:00
 Borges ska sättas centralt sedan får man fylla laget efter det..Han ska inte spela anfall. Varför inte köra Ofori - Borges- Moro- Lundholm och sedan Goitom o Kennedy på topp från start? 

Namn: Nordin_   Visa profil  
Sänt: 2014-09-15 19:57:00
 Även ett felbeslut att försvaga mittfältet utan Borges. 

Namn: rubarthpower   Visa profil  
Sänt: 2014-09-15 19:56:00
 #UnlockIgbo 

Namn: Skorr   Visa profil  
Sänt: 2014-09-15 19:56:00
 Hur i helvete kan dom vika ner sig förjävligt?
Det är ju något fundamentalt fel i huvudet på alla spelare.
Det lär inte sluta med 3 insläppta.
 

Namn: Tomas   Visa profil  
Sänt: 2014-09-15 19:56:00
 Någon som är förvånad?
Vi grejar inte sånt här.
Tom Milo är smittad av feghet och taktiska felsteg
 

Namn: SiggeSluk   Visa profil  
Sänt: 2014-09-15 19:56:00
 Unlock skämskudde 

Namn: Forever   Visa profil  
Sänt: 2014-09-15 19:56:00
 Finns ingen säkerhet i försvarspelet alls i år kan lika gärna släppa 3-4 mål till, som mot Örebro det är årets viktigaste match hur kan
Man jogga/gå hem pinsamt och se spelare i AIK tröja ha så lite
Vilja så viktig match
 

Namn: Koppinho   Visa profil  
Sänt: 2014-09-15 19:56:00
 Nivån på motivationen talar sitt klara språk när INGEN i muren hoppar vid 1-0 målet... 

Namn: GambleriinO#1   Visa profil  
Sänt: 2014-09-15 19:56:00
 Man blir verkligen ledsen och arg på detta gäng...

Hade hellre fan spelat skit en längre period för att sedan ta ikap och sluta tvåa...

Men vi,gång på gång, när vi har chansen komma ikapp mff så inte bara vi förlörar, vi blir avklädda och förnedrade !!!

Falkenberg, Örebro, Helsingborg....Sen dif hemma,ösk hemma osv osv...
 

Namn: Seguis Omfamning   Visa profil  
Sänt: 2014-09-15 19:55:00
 Hade inte Alm sugit på jackan i våras så hade vi vunnit den här matchen. 

Namn: PAL   Visa profil  
Sänt: 2014-09-15 19:55:00
 Samma gamla visa varje gång. Tycker Almsjukan kan visa ansvar inför dem här kampanjen och köpa upp 40 000 biljetter, för något annat tänker man bevisligen inte göra för att hypa matchen...

 

Namn: BlackToothGrin   Visa profil  
Sänt: 2014-09-15 19:55:00
 Missvisande resultat skulle man kunna säga... 

Namn: patrikssolna   Visa profil  
Sänt: 2014-09-15 19:55:00
 Till en del här! Alm gör ju om 11:an och det straffar sig! Varför? 

Namn: Nisse   Visa profil  
Sänt: 2014-09-15 19:55:00
 Löneavdrag ska de ha, varenda jävla spelare! 

Namn: Gnagarsvans   Visa profil  
Sänt: 2014-09-15 19:55:00
 Problemet är ju att malmö alltid drar ifrån när de tappar poäng. 

Namn: Hydro   Visa profil  
Sänt: 2014-09-15 19:55:00
 Glöm SM-Guld, glöm #Unlock90k och sist men inte minst glöm 2014, börja om 2015 med en ny tränare. 

Namn: PontusH   Visa profil  
Sänt: 2014-09-15 19:55:00
 Det är så sjukt jävla frustrerande. VARFÖR darrar man alltid ihop som några jävla mesar så fort man får läget att knappa in på Malmö?

Accam är bra, men för helvete våga gå på. Avvaktar som att det Cristano Ronaldo som utmanar.

Blir så trött.
 

Namn: Hulken   Visa profil  
Sänt: 2014-09-15 19:54:00
 skäms. 

Namn: majkki   Visa profil  
Sänt: 2014-09-15 19:54:00
 - Borges på topp, trodde ALM hade fattat i säsongsinledningen att han inte hör hemma där.

Dessutom hade igobonanike börjat släppa bollen i rätt lägen och började bli "lagspelare"

Sen Kenny kommer in som om han vunnit ett vad med alm.
 

Namn: Miatovic   Visa profil  
Sänt: 2014-09-15 19:54:00
 bäst när det gäller 

Namn: AIKrasmus   Visa profil  
Sänt: 2014-09-15 19:54:00
 Ska det va så svårt, malmö har böjt sig framåt för att ta den i 2an, sen står vi där med vinballe och undrar vad som som händer 

Namn: Gnagarsvans   Visa profil  
Sänt: 2014-09-15 19:54:00
 Som sagt, det är långt ifrån kört även om vi torskar. 

Namn: JacobAIK   Visa profil  
Sänt: 2014-09-15 19:54:00
 Meddelandet har redigerats av insändaren
joppepi,

Ja men lek smart då din jävla fjant. Om du kollat på målen så kan man ganska lätt dra slutsatsen att det draget inte påverkat på något sätt. Fortsätt gärna hitta fel i Alm's coaching om du vill, men gör det korrekt då.

Seguis omfamning,

Nej det vet vi för att ALLA har sagt det, inte bara Alm, utan även Nesh, BW, spelarna m.fl. Kan du inte motivera dig inför en match så har du inget på proffisionell nivå att göra.
 

Namn: Teteh #19   Visa profil  
Sänt: 2014-09-15 19:54:00
 Detta suger, men det är inte kört. MFF kommer tappa mer. 

Namn: Kakmonstret   Visa profil  
Sänt: 2014-09-15 19:53:00
 Så jävla trött på det här, hur kan man va så jävla usla när det gäller som mest. Heif är ett bottenlag , de ligger där av en anledning. Alltid samma visa. Fy fan va pinsamt. 

Namn: Ganska Grå   Visa profil  
Hemort: söderort
Sänt: 2014-09-15 19:53:00
 Vad är det med gnagare som inte kan se att motståndare ibland är ruskigt duktiga och tror att det handlar om AIKs tränare?

Avd. Pinsamt
 

Namn: Seguis Omfamning   Visa profil  
Sänt: 2014-09-15 19:53:00
 Spelarna behöver ingen motivation inför match. Det vet jag för det har Alm sagt. 

Namn: •1891•   Visa profil  
Sänt: 2014-09-15 19:53:00
 Säger som alla andra....! "Nästa år, då Jävlar"
 

Namn: Capybara   Visa profil  
Sänt: 2014-09-15 19:53:00
 Jävla skit-Alm! I en måstematch ska han briljera och trixa med laguppställningen. CB vilsen på topp, Pavey värdelös och inget eget spel. Till skillnad mot norrmannen i mff verkar han inte kunna motivera laget. Hur länge ska vi acceptera det här? Fy fan, och jag fattar inte att han fick nytt kontrakt. Hur fan tänkte du BW? 

Namn: Uppenbarelse   Visa profil  
Sänt: 2014-09-15 19:53:00
 Fyra mål i andra halvlek då! Nä, ser inget vidare ut... 

Namn: Fortainz   Visa profil  
Sänt: 2014-09-15 19:53:00
 Vrf spelar pavey.... Ofori på kanten, borges mitten och Kennedy på topp HUR JÄVLA SVÅRT SKA DET VARA?!??! 

Namn: Linushal   Visa profil  
Sänt: 2014-09-15 19:53:00
 Det här är så jävla störande så jag dör. Milosevic får ju ta på sig alla jävla mål. 

Namn: Spelarn   Visa profil  
Sänt: 2014-09-15 19:53:00
 Detta känns som droppen som rinner över bägarn. Jag är så fruktansvärt besviken just nu. Vi hade verkligen chansen att ta kommandot i guldstriden men som så många gånger så toksumpar vi chansen.

En halvlek kvar och allt kan hända, men ja... kan vi göra 4 mål eller...?
 

Namn: BrokerAIK   Visa profil  
Sänt: 2014-09-15 19:53:00
 Pinsamt dåligt, avgå alla! 

Namn: AIK Robin   Visa profil  
Sänt: 2014-09-15 19:53:00
 Sälj hela jävla laget, köp en bomb och spräng Skåne från Sverige 

Namn: Skägget   Visa profil  
Sänt: 2014-09-15 19:53:00
 Ärligt talat vad fan sysslar Alex med på 3-0 målet? Först torskar han luftduellen mot dvärgen Accam, blir sedan lurad
för att därefter jogga/gå hem mot målet...

Sett hyfsat ut stundtals men försvarsspelet är ju under all kritik.
 

Namn: OH   Visa profil  
Sänt: 2014-09-15 19:52:00
 Alm måste gå efter säsongen. Det spelar ingen roll att vi är uppe "nosar" på Malmö då och då. Vi tar aldrig chansen. Det ska inte få stå 0-3 i paus i en sån här viktig match.

Är riktigt jävla besviken, hela 90k kampanjen och sista matchen mot Kalmar känns riktigt sval. Här har spelarna en chans att tagga till marginalarna, dom lovar att ge allt för att nå guldet och det här är vad som ges?

 

Namn: Rey   Visa profil  
Sänt: 2014-09-15 19:52:00
 Vad är det med Alm och viktiga matcher? Varför måste han experimentera med konstiga laguttagningar i just de matcherna? Sysslar han med någon typ av avancerad form av självsabotage? 

Namn: Forever   Visa profil  
Sänt: 2014-09-15 19:52:00
 Så jävla lojt försvarspel Milosevic vinner inte ens nickduell mot 1.40m Accam på 3-0
Sen Milosevic går upp på 1-0 ingen täcker upp frispark boom mål
 

Namn: bagerilukt   Visa profil  
Sänt: 2014-09-15 19:52:00
 Ni som gratulerar gröthals till guld på ett AIK forum nu med 7 1/2 match kvar kan dra åt helvet jävla förlorare 

Namn: Defectio solis   Visa profil  
Sänt: 2014-09-15 19:52:00
 Vi förtjänar inget guld iår. Stora silvret är mer än godkänt med våra svackor. 

Namn: rubarthpower   Visa profil  
Sänt: 2014-09-15 19:51:00
 Ingen är förvånad. Palla fixa hype, räcker ju med att vara ständig tvåa. 

Namn: Zorken88   Visa profil  
Sänt: 2014-09-15 19:51:00
 Jag mår så fruktansvärt dåligt just nu! 

Namn: owlii   Visa profil  
Sänt: 2014-09-15 19:51:00
 Förlorar-gäng. 

Namn: GambleriinO#1   Visa profil  
Sänt: 2014-09-15 19:51:00
 SÅ DÄR JA ! NU BLIR VI AVKLÄDDA !!!

Det är ju så, vi släpper 4 mot fff, 4 mot ösk och nu 3 på 45min...

Felet är i staben !!!
 

Namn: Ganska Grå   Visa profil  
Sänt: 2014-09-15 19:51:00
 Celso gick inte ner, han och Sam har skiftat offensivt hela matchen.

Det märks dock att det bara är en anfallare, alldeles för få i boxen när inlägg slås.

Båda målen är riktigt bra o nästan omöjliga att försvara sig mot.
 

Namn: DubbelV   Visa profil  
Sänt: 2014-09-15 19:51:00
 Innan alla börjar gnälla på spelet, Alm, Pavey, Carlgren ja jag vet inte.

Accam är skillnaden mellan lagen och de gjorde ett fint frisparksmål. Det är inte AIKs fel, det är deras skicklighet.

Var lite stora nån gång och erkänn att motståndaren ibland är bättre.
 

Namn: patrikssolna   Visa profil  
Sänt: 2014-09-15 19:51:00
 Trodde örebro förnedringen var en tillfällighet! Detta är dåligt! Nu kan väl Alm försöka matchcoacha iallafall!
 

Namn: majkki   Visa profil  
Sänt: 2014-09-15 19:51:00
 jag fattar inte ALM SNÄLLLLLA!

varför ÄNDRAR du startelva och experimenterar när vi kommer med god form och med seger(ar) i ryggen??????
 

Namn: Krille S   Visa profil  
Sänt: 2014-09-15 19:51:00
 Boateng#20: För att han är bra? 

Namn: rat69   Visa profil  
Sänt: 2014-09-15 19:50:00
 Borges på topp < Eguren på topp 

Namn: joppepi   Visa profil  
Sänt: 2014-09-15 19:50:00
 Meddelandet har redigerats av insändaren
Ska vi inte sätta ner Borges på mf nu... Just det, vi gjorde ju det vid 0-0

Hur fan kan man byta uppställning 7 minuter innan halvtid!
 

Namn: Skorr   Visa profil  
Sänt: 2014-09-15 19:50:00
 90k My ass. Dra åtvhelvete vilka jävla junis psyken. 

Namn: AlexanderAIKSTHLM   Visa profil  
Sänt: 2014-09-15 19:50:00
 VAD HÅLLER NI PÅ MED?!?! 

Namn: Seguis Omfamning   Visa profil  
Sänt: 2014-09-15 19:50:00
 We all love Leeds. 

Namn: mr.e   Visa profil  
Sänt: 2014-09-15 19:50:00
 Pinsamt... 

Namn: Borges Bolltouch   Visa profil  
Sänt: 2014-09-15 19:50:00
 Vi är inte bättre än såhär just nu. 

Namn: Ross Geller   Visa profil  
Sänt: 2014-09-15 19:50:00
 Som vanligt sånna jävla flickinsatser så fort vi har chansen. Fan vad tröttsamt!

Hur fan kan man tappa bort Accam? Milosevic var uppe och flamsade även innan frisparken till 1-0.
 

Namn: arbogagnagarn   Visa profil  
Sänt: 2014-09-15 19:50:00
 Starta med Borges på topp är inte ett bra drag 

Namn: Gnagarsvans   Visa profil  
Sänt: 2014-09-15 19:50:00
 Pinsamt just nu. Varje gång malmö gör en dålig match gör vi en usel. Jag är ingen expert men hoppas vi spelar med anfallare i anfallet andra halvlek. 

Namn: Boateng#20   Visa profil  
Sänt: 2014-09-15 19:50:00
 Hur kan man inte hålla koll på Accam????? 

Namn: Fredhäll   Visa profil  
Sänt: 2014-09-15 19:50:00
 game over 

Namn: Zepanski   Visa profil  
Hemort: Förnärvarande Pretoria, SA
Sänt: 2014-09-15 19:50:00
 Meddelandet har redigerats av insändaren
Vi vänder i andra! Roligare tänka så.....

Men usch!

Edit Vi vänder inte i 2a... Faktiskt rätt dåligt. Inget guld i år heller.

 

Namn: Ljugarn   Visa profil  
Sänt: 2014-09-15 19:50:00
 Utklassning... 

Namn: Hatadif   Visa profil  
Sänt: 2014-09-15 19:50:00
 Som jag sa! 6-0 kan det bli! Nästa år då jävlar 

Namn: Kingpin   Visa profil  
Sänt: 2014-09-15 19:50:00
 Bara skratta åt eländet... Accam är grymt bra... 

Namn: Skogsgnagarn   Visa profil  
Sänt: 2014-09-15 19:49:00
 SÅ JÄVLA DÅLIGT


FYFAN; SPYR
 

Namn: Rubin   Visa profil  
Hemort: Solna
Sänt: 2014-09-15 19:49:00
 Meddelandet har redigerats av insändaren
Det andra är ett klassmål, det första borde kunnat avstyras genom att nån tagit Milos plats när han drog iväg.

Hade hoppats på en pinne idag men tom det känns avlägset nu...

Edit- å det tredje är återigen ett klassmål, god natt!
 

Namn: arbogagnagarn   Visa profil  
Sänt: 2014-09-15 19:49:00
 FAAAN Accam spelar ut oss, försvaret rasar 

Namn: rat69   Visa profil  
Sänt: 2014-09-15 19:49:00
 AIK är skit just nu. Stora silvret är helt okej... 

Namn: MangeMan   Visa profil  
Sänt: 2014-09-15 19:49:00
 Helt obegripligt hur vi kan falla igenom varenda jävla gång när vi hamnar i sådana här lägen, blir förbannad. 

Namn: CPL   Visa profil  
Sänt: 2014-09-15 19:49:00
 Alm verkar veta hur man motiverar spelarna! 

Namn: arbogagnagarn   Visa profil  
Sänt: 2014-09-15 19:48:00
 Varför fullföljer inte Carlgren inte sin löpning när han väl börjat springa ut? 

Namn: OH   Visa profil  
Sänt: 2014-09-15 19:48:00
 Okej stryk det jag sa. AIK är ingen vinnargäng, vi är alltid som sämst när det som mest gäller. Grattis MFF till guldet, hade det varit dom som lirat hade man känt att 2-3 inte var omöjligt.

Att det skulle bli 2-3 här känns helt omöjligt.
 

Namn: Dr No   Visa profil  
Sänt: 2014-09-15 19:47:00
 Snyggt spel men vårt försvarsspel är riktigt under isen den här säsongen 

Namn: AlexanderAIKSTHLM   Visa profil  
Sänt: 2014-09-15 19:47:00
 Men för i helvete! Ta in en psykolog för fan! 

Namn: joppepi   Visa profil  
Sänt: 2014-09-15 19:47:00
 Celso går ner, 3 minuter senare 0-2, just sayin 

Namn: patrikssolna   Visa profil  
Sänt: 2014-09-15 19:47:00
 Oväntat! Not! Vad tråkigt! 

Namn: majkki   Visa profil  
Sänt: 2014-09-15 19:47:00
 Nu kan vi gå tillbaka till verkligheten. 

Namn: Zorken88   Visa profil  
Sänt: 2014-09-15 19:47:00
 VAD I HELVETE! 

Namn: Kingpin   Visa profil  
Sänt: 2014-09-15 19:46:00
 Ridå. Smörpassning. 

Namn: FrappE   Visa profil  
Sänt: 2014-09-15 19:46:00
 Ut med Pavey -In Kennedy.
Ner med Celso, ut med Ofori på vänsterkanten, Sam till höger.

Ridå...?!
 

Namn: yaoyaoming   Visa profil  
Sänt: 2014-09-15 19:46:00
 Vad sägs om att muren hoppar nästa gång? 

Namn: The Robbe   Visa profil  
Sänt: 2014-09-15 19:46:00
 Såklart att dom ska hjälpa sina bästa vänner i skåne.

Rätt väntat.
 

Namn: Kakmonstret   Visa profil  
Sänt: 2014-09-15 19:46:00
 Meddelandet har redigerats av insändaren
Det här är ju så väntat att man knappt rycker på axlarna. När det gäller som mest, då spelar som vi är förlamade och skämmer ut oss. Va fan är våra backar!!!!! Motståndarna har den snabbaste spelaren i allsvenskan och backarna lämnas ensamma hela jävla tiden.
 

Namn: rat69   Visa profil  
Sänt: 2014-09-15 19:46:00
 Grattis mff, eller? 

Namn: Boateng#20   Visa profil  
Sänt: 2014-09-15 19:46:00
 Pinsamt 

Namn: mr.e   Visa profil  
Sänt: 2014-09-15 19:46:00
 Meddelandet har redigerats av insändaren
Dags för fler än Skorpan att börja röra på buggarna nu!

Jaha... vakna!
 

Namn: OH   Visa profil  
Sänt: 2014-09-15 19:45:00
 Är inte katastrof, långt ifrån avgjort. Väntar tills efter matchen innan jag dömer ut laget. 

Namn: Skorr   Visa profil  
Sänt: 2014-09-15 19:45:00
 Visa lite kuk nu för helvete! 

Namn: Boateng#20   Visa profil  
Sänt: 2014-09-15 19:45:00
 In med Kennedy och Eliasson ut med Pavey och någon av Moro/Ofori 

Namn: DubbelV   Visa profil  
Sänt: 2014-09-15 19:44:00
 Meddelandet har redigerats av insändaren
Inte mycket att göra på den. Och dessutom är det välförtjänt.
Vi är ok, men Heif är bra. Just nu gäller det i första hand att inte släppa ett till innan paus. Vi kan vända, mycket kvar.

Edit: Hate to say I told you so =/
 

Namn: Krille S   Visa profil  
Sänt: 2014-09-15 19:44:00
 Ibland så beror det på att motståndarna är bra... Det handlar inte alltid om att AIK är dåliga.

HeIF riktigt bra så långt.
 

Namn: Capybara   Visa profil  
Sänt: 2014-09-15 19:44:00
 Ni som ser matchen, har vi nåt eget spel? 

Namn: JacobAIK   Visa profil  
Sänt: 2014-09-15 19:44:00
 Man bara visste att den där skulle sitta när han la upp den, hatar Andersson för han gör ofta mål mot oss, flera gånger på frispark också.

HELVETE, KÄMPA!
 

Namn: Hatadif   Visa profil  
Sänt: 2014-09-15 19:43:00
 Meddelandet har redigerats av insändaren
Såja! Vi är inte bättre! Får va glada om vi kan hålla ner siffrorna nu
 

Namn: joppepi   Visa profil  
Sänt: 2014-09-15 19:43:00
 Borges kliver ner och kaos, helt plötsligt 

Namn: bahrt   Visa profil  
Sänt: 2014-09-15 19:43:00
 Otippat att Alm börjar trixa med laget när vi har chans att ta in...har aldrig hänt innan 

Namn: Kingpin   Visa profil  
Sänt: 2014-09-15 19:43:00
 Väntat. Vi spelar inte bra... 

Namn: rat69   Visa profil  
Sänt: 2014-09-15 19:43:00
 Våra spelare kan verkligen tagga till dom viktiga matcherna...gåfotboll kombinerat med oangagemang 

Namn: arbogagnagarn   Visa profil  
Sänt: 2014-09-15 19:42:00
 FAAAAAAAAN 

Namn: AIKrasmus   Visa profil  
Sänt: 2014-09-15 19:40:00
 Både Borges och Goitom droppar vid tillfälle, så ibland 442 ibland 451, tycker det är bra med så pass bollskickliga anfallare på top, de har starka försvarare. In med Iggy efter 65 dock! Han är i bra form 

Namn: Skorr   Visa profil  
Sänt: 2014-09-15 19:36:00
 4-5-1 nu? 

Namn: OH   Visa profil  
Sänt: 2014-09-15 19:35:00
 Aa valet av Celso istället för Kennedy på topp är mycket udda. Går inte det här vägen har Alm en hel del att förklara. 

Namn: Ufo   Visa profil  
Sänt: 2014-09-15 19:34:00
 Fattar inte varför Borges spelar på topp....in med Kennedy och ner med Borges på imf och ut med Ofori på kanten.

Hur svårt kan det vara
 

Namn: Skorr   Visa profil  
Sänt: 2014-09-15 19:33:00
 Jättekonstigt att köra Celso ist för Kennedy på topp... 

Namn: MangeMan   Visa profil  
Sänt: 2014-09-15 19:33:00
 Borges ska spela djupare ner, han ska styra spelet inte springa runt i no mans land och jaga lönlösa bollar. 

Namn: GambleriinO#1   Visa profil  
Sänt: 2014-09-15 19:32:00
 Pavey ska inte spela från start ! punkt.

Dålig framåt, en fara bakåt !
 

Namn: Kingpin   Visa profil  
Sänt: 2014-09-15 19:32:00
 Puh! 

Namn: AIKrasmus   Visa profil  
Sänt: 2014-09-15 19:31:00
 Vet att man spontant inte ska skrika ut skit från matchen men....CARLGREN! 

Namn: rat69   Visa profil  
Sänt: 2014-09-15 19:31:00
 Kan inte vi vara laget som växlar upp från detta sömn tempo, helsingborg nära mål, snart blir det mål. 

Namn: arbogagnagarn   Visa profil  
Sänt: 2014-09-15 19:30:00
 In med Borges på mitten 

Namn: mr.e   Visa profil  
Sänt: 2014-09-15 19:29:00
 Bra bollinevav - Dålig rörelse. Börja löp mer så ser det bra ut. 

Namn: Skorr   Visa profil  
Sänt: 2014-09-15 19:28:00
 Celso ska inte spela anfallare. Ser vilsen ut. 

Namn: Zorken88   Visa profil  
Sänt: 2014-09-15 19:28:00
 Moro är packad! 

Namn: Boateng#20   Visa profil  
Sänt: 2014-09-15 19:28:00
 Celso ska inte vara anfallare.. 

Namn: kimpa_AIK   Visa profil  
Sänt: 2014-09-15 19:27:00
 Är moro på fyllan? 

Namn: arbogagnagarn   Visa profil  
Sänt: 2014-09-15 19:25:00
 Lorenz höll på att få ett ass när han passa en heyf spelare 

Namn: DubbelV   Visa profil  
Sänt: 2014-09-15 19:24:00
 Bra inledning, vi kontrollerar spelet mycket bra än så länge. Accam självklart farlig men i övrigt har heif ingenting. Kämpa! 

Namn: GambleriinO#1   Visa profil  
Sänt: 2014-09-15 19:23:00
 ...och Lundholm väger lätt och faller i varje narkamp... 

Namn: MangeMan   Visa profil  
Sänt: 2014-09-15 19:22:00
 Borges kommer inte med i matchen när han spelar så högt upp och mest får springa runt o jaga, vi har sett det förut. 

Namn: GambleriinO#1   Visa profil  
Sänt: 2014-09-15 19:17:00
 TACK 890622 

Namn: majkki   Visa profil  
Sänt: 2014-09-15 19:15:00
 Förstår inte varför Borges startar på topp och inte på mitten med moro, och sen ofori på kanten.

Borges spelade topp i inledningen och vi alla kom överens om att det är helt fel plats att spela på.
 

Namn: 890622   Visa profil  
Länktips: http://www.wiz1.net/channel19
Sänt: 2014-09-15 19:14:00
 Den här verkar funka baserat på första minuten jag kollat iaf

http://www.wiz1.net/channel19
 

Namn: GambleriinO#1   Visa profil  
Sänt: 2014-09-15 19:10:00
 Meddelandet har redigerats av insändaren
någon med stream med bättre kvalite? hittar typ ingen glasklar bild...

typ hackar också all the time...
 

Namn: majkki   Visa profil  
Sänt: 2014-09-15 19:08:00
 gillar inte att pavey startar, hoppas jag har fel. 

Namn: HolyJonte   Visa profil  
Sänt: 2014-09-15 19:03:00
 Är så skraj för accam! Hoppas vår backlinje håller idag! 

Namn: Scorsese   Visa profil  
Sänt: 2014-09-15 19:02:00
 Aj aj aj... Professor Alm har tagit på sig labbrocken och laborerat i startelvan. Det brukar ju gå sådär när det sker..

Kom igen nu Gnaget ta chansen, mot guldet!! Creed till alla som åkt ner.
 

Namn: Zorken88   Visa profil  
Sänt: 2014-09-15 18:55:00
 DE E DAGS MANNEN!
Gör oss inte besvikna, ta chansen när vi har den!
 

Namn: gregory 61   Visa profil  
Sänt: 2014-09-15 18:54:00
 Inte så många matcher per säsong jag följer via TV. I kväll är tyvärr en sådan match och det är mycket värre än att vara i Helsinkiborg. Jag lovar dock att hur det än går kommer jag inte in här och gnäller.
Go for gold AIK.
 

Namn: SiggeSluk   Visa profil  
Sänt: 2014-09-15 18:52:00
 Blir intressant att se om Quaison får spela med sitt Palermo ikväll. 

Namn: Zorken88   Visa profil  
Länktips: http://bliner-planet.info/stream2.html
Sänt: 2014-09-15 18:49:00
 Helvete vad nervös jag är 

Namn: DubbelV   Visa profil  
Sänt: 2014-09-15 18:48:00
 Idag tror jag att Celso gör "comeback". Vinst 2-0, Henok och Celso. 

Namn: AlexanderAIKSTHLM   Visa profil  
Länktips: http://neolive.net/280632/1/Watch-Helsingborg-IF-vs-AIK-/
Sänt: 2014-09-15 18:47:00
 HITTADE! 

Namn: AlexanderAIKSTHLM   Visa profil  
Sänt: 2014-09-15 18:46:00
 Idioterna hos Comhem sänder inte matchen via PPV. Finns det någon som sitter på en stream i inte allt för risig kvalité? 

Namn: Borges Bolltouch   Visa profil  
Sänt: 2014-09-15 18:39:00
 Intressant mittfält/anfall hur man än ställer upp det. Känslan säger ju 4-2-3-1 rakt av, men frågan är bara vem som tar nummer 10-rollen. Lundholm, Ofori eller Borges är ju frågan. Pavey tar högst sannolikt platsen till höger.

Har ingen bra känsla alls såhär inför matchen. Hoppas att laget kan motbevisa mig med en annan känsla - vinnarkänslan.
 

Namn: Capybara   Visa profil  
Sänt: 2014-09-15 18:38:00
 ............och Kennedy! 

Namn: satin   Visa profil  
Sänt: 2014-09-15 18:37:00
 Tung jävla 11:a, Henok ensam på topp? Vinner vi idag fyller jag bilen med tjack och startar resan till kalmar redan imorrn! 

Namn: JacobAIK   Visa profil  
Sänt: 2014-09-15 18:30:00
 Nästagång,

Större chans att Sam spelar som #10 då det är hans naturliga position. Men det kan ju även bli så att han och Pavey spelar på kanten medans Ofori, Moro och Borges bildar en triangel på mitten.

super skurren,

Det är väl inte så konstigt egentligen med tanke på hur lite han presterat iår, samtidigt tror jag att Alm vill spela in 4-5-1 lite extra inför Ellos borta då vi också lär ställa upp med den uppställningen. Ser inget problem med denna uppställning på förhand iaf, gäller bara att Goitom för bra understöd.
 

Namn: akenas   Visa profil  
Sänt: 2014-09-15 18:29:00
 Härlig match för Lundholm, jag vet inte varför men det känns jävligt rätt! Ikväll kommer han skina! 

Namn: Gnaget_rular   Visa profil  
Sänt: 2014-09-15 18:27:00
 Jag gissar på att det blir Goitom ensam på topp med Pavey och Sam som höga yttrar bredvid och sedan tre man på mitten. 

Namn: Gnagarsvans   Visa profil  
Sänt: 2014-09-15 18:26:00
 Långt ifrån kört om vi torskar, men herregud vilket läge vi har om tar 3 poäng. 

Namn: super skurren   Visa profil  
Sänt: 2014-09-15 18:25:00
 Känns inte alls bra med Kennedy på bänken, hur fan tänker Alm? Varför börja krångla med elvan nu? Kan iofs ligga nånting bakom beslutet. Jag tror inte alls på Goitom som ensam forward,..

 

Namn: Nästagång   Visa profil  
Sänt: 2014-09-15 18:24:00
 Tror det blir Borges som släppande 

Namn: Capybara   Visa profil  
Sänt: 2014-09-15 18:24:00
 Meddelandet har redigerats av insändaren
Pavey? Wtf! Har vi ingen bättre att slänga in i en måstematch? Saletros? Eliasson?
 

Namn: Darl   Visa profil  
Länktips: http://pic.twitter.com/X0uLYQYYc1
Sänt: 2014-09-15 18:23:00
 Sam som anfallare brevid Henok. 

Namn: Gnaget_rular   Visa profil  
Sänt: 2014-09-15 18:15:00
 Hej,
Är på konferens på Mallis. Är det någon som har en stream till fotbollen som funkar utomlands?
 

Namn: MorosFelpass   Visa profil  
Sänt: 2014-09-15 18:11:00
 iallafall

Stort tack!

KOM IGEN NU Gnaget!
 

Namn: Kingpin   Visa profil  
Sänt: 2014-09-15 18:09:00
 Pavey som forward tro eller kör vi med Goitom ensam på topp tro? 

Namn: iallafall   Visa profil  
Länktips: http://biljett.kalmarff.se/sv/evenemang/tillfallen
Sänt: 2014-09-15 18:06:00
 MorosFelpass
Dom har släppt ytterligare biljetter på västra läktaren nu. Sektion B (i mitten) och Sektion C.
Vinner AIK ikväll så kan det sälja slut snabbt.
 

Namn: JacobAIK   Visa profil  
Sänt: 2014-09-15 18:03:00
 Meddelandet har redigerats av insändaren
Skorr,

Varför då bänka Ofori som har den bästa inläggsfoten och som är den jämnaste spelaren sett över hela säsongen?
Eller tycker du att det är viktigt att inläggen kommer från höger istället för från vänster?

Oj, såg nu att laget redan hade kommit, jag gissar på att vi ställer upp med 4-5-1 med Sam och Pavey på kanterna.
 

Namn: MorosFelpass   Visa profil  
Sänt: 2014-09-15 18:00:00
 Någon som vet om biljetterna till kalmar är slut? 

Namn: Skorr   Visa profil  
Sänt: 2014-09-15 17:59:00
 Jag vill ha en naturlig högerytter med höger fot för inlägg. Därav mitt val av Kenny. Ofori får byta med Sam. Jag tycker oxå att Ofori varit bra men bäst som innermittfältare och där är det upptaget. 

Namn: rubarthpower   Visa profil  
Sänt: 2014-09-15 17:56:00
 Meddelandet har redigerats av insändaren
Chans att minska avståndet till ynka 2 poäng... Vi har allt i egna händer... vi kan få en grym hype inför avslutningen om vi vinner... vinner vi? Inte en chans i helvetet.

Svff - vilka jävla clowner...
 

Namn: PontusH   Visa profil  
Sänt: 2014-09-15 17:53:00
 Carlgren
Lorentz, Alex, Pertan, Nisse
Pavey, Moro, Ofori, Sam
Borges
Henok
 

Namn: Koltrast   Visa profil  
Sänt: 2014-09-15 17:52:00
 Är det där laget?

Ska man spela med Borges på topp?
Synd att Kennedy lär bli knäckt för gott.
 

Namn: Ruth   Visa profil  
Länktips: http://svenskfotboll.se/livescore/#?date=2014-09-15&g
Sänt: 2014-09-15 17:49:00
 Meddelandet har redigerats av insändaren
Laget

AlexanderAIKSTHLM
http://www.fotbollskanalen.se/allsvenskan/sista-omgangen-flyttas---allsvenskan-byter-speldag-med-superettan/

http://svenskfotboll.se/allsvenskan/spelprogram/
längst ner
 

Namn: AlexanderAIKSTHLM   Visa profil  
Sänt: 2014-09-15 17:48:00
 Ruth > Var läser du detta? 

Namn: hjelmen   Visa profil  
Sänt: 2014-09-15 17:40:00
 Håller med dig, Björn! Ska se matchen med kompisarna, men skulle helst vilja blunda och veta resultatet efteråt. Nu blir det flera timmars pina. Är jag masochist? 

Namn: Ruth   Visa profil  
Sänt: 2014-09-15 17:40:00
 KLART: Det blir en flytt av allsvenskans och superettans sista omgång. Byter plats med varandra. 

Namn: Björn Kindlund   Visa profil  
Sänt: 2014-09-15 17:30:00
 Jag sticker ut hakan och säger:

Vinner vi ikväll då tror jag att vi vinner SM-guld i år. Det skiljer då två ynka poäng till Gröthals, och de ska slita som idioter på två fronter, med mängder av extra energi och resdagar som följd.

Dessutom visar vi den styrka som krävs genom seger ikväll. Traditionellt svårt på Olympia, ett heltaggat hemmalag, samt Nabbe skadad.

Ge mig en seger ikväll Gnaget, längtar till 19:00, men vågar knappt titta...
 

Namn: Dogbert   Visa profil  
Sänt: 2014-09-15 17:08:00
 Visst är det idag man ska få besked om Kalmarmatchen spelas på en lördag eller söndag? Någon som har fått besked? 

Namn: lahain   Visa profil  
Sänt: 2014-09-15 17:01:00
 Böjar bli ordentligt taggad nu! Viktig jävla match
Jag tror vi vinner ikväll med 2-1.
Mälskyttar Henok, Celso
 

Namn: AM   Visa profil  
Sänt: 2014-09-15 16:51:00
 Namn: hjelmen Visa profil Skicka ett meddelande till hjelmen
Länktips: http://www.dn.se/sport/25-fragor-till-aiks-henok-goitom/
Sänt: 2014-09-15 11:59:00
"Vad tyckte du om EM-kvalmatchen mot Österrike?
– Jag såg inte matchen. Kista Galaxy hade match samtidigt."
Helt rätt prioritering, Goitom!
"Vilken spelare skulle du helst ha i Kista Galaxy?

– Kenny Pavey, han är bra på att hajpa folk. Av något trist så hittar han positiva saker. Han är 35 år och skulle kunna lära spelarna ett och annat. Om det är en granitvägg så går Kenny bara igenom den, du ska inte försöka klättra över eller gå runt den."
Här på GF skulle han inte ha platsat. Varför se möjligheter och se positivt när det är det negativa som man ska skriva om? Tänk er honom med den inställningen här diskuterandes Friends, Alm och alla träben till spelare som bara borde föraktas. Fy, faan för såna personer! ;-)


Vi har redan minst en sån härinne, du vet han som röker lipton hindukush.

KROSSA HeIF
 

Namn: Erik Lo   Visa profil  
Sänt: 2014-09-15 16:35:00
 SiggeSluk> Håller med fullständigt, det var bättre förra omgången när vi spelade först. Nästa omgång spelar vi först igen vilket är bra. Bara hoppas att det flytet vi brukar ha mot Helsingborg håller i sig. 

Namn: Starvalley42   Visa profil  
Länktips: http://splash.aikfotboll.se/
Sänt: 2014-09-15 16:34:00
 58k. Spelarbussen kör skytteltrafik. 

Namn: joppepi   Visa profil  
Sänt: 2014-09-15 16:33:00
 Nu när vi har Super-Sam så torskar vi aldrig ! 

Namn: Björn Kindlund   Visa profil  
Sänt: 2014-09-15 16:26:00
 MangeMan: Just det "Peter" menar jag. Och ja, de varningarna var nog inget att säga om, men i den matchen hade vi marginalerna med oss vad gäller domslut. Minns att Helsingborg var sjukt besvikna på att Nisse klarade sig från kort för liknande incidenter, samt att de kanske borde fått en straff på slutet.

Vi hade grinat ihjäl oss på forumet om dessa domslut drabbat oss, glöm aldrig det...
 

Namn: SiggeSluk   Visa profil  
Sänt: 2014-09-15 16:23:00
 Vad händer när man har smashläge och samtidigt lite för gott om tid. Så där mycket så att man hinner tänka. Jo man missar såklart. Lite så gäller när våra konkurrenter tappar poäng och vi ska försöka spela på deras resultat. Kommer vara glad om vi slipper undan en förlust. 

Namn: LalaweleAtakora   Visa profil  
Sänt: 2014-09-15 16:22:00
 Björn Kindlund:

Ofori är nog en av de allra mest självskrivna i dagens elva. Killen gör aldrig en dålig match och har en första touch likt en fotbollsgud.
 

Namn: gregory 61   Visa profil  
Sänt: 2014-09-15 16:20:00
 900:- tur/retur Kalmar är väl inget överpris. Åka Stockholm-Göteborg i dag kostar ungefär lika mycket. Kan vara värt varenda krona om det skulle bli en guldmatch. 

Namn: Illyria   Visa profil  
Sänt: 2014-09-15 16:16:00
 Greetings kamrater. Jag skulle gärna vilja komma i kontakt med någon som har erfarenhet att streama AIKs matcher. Skulle vilja veta hur man går tillväga. Kontakta mig gärna via PM.

Tack
 

Namn: MangeMan   Visa profil  
Sänt: 2014-09-15 16:15:00
 Björn Kindlund

Peter Larsson, och det var ju en solklar utvisning så det kunde knappast domaren ha missat allt annat hade varit skandal.
 

Namn: Björn Kindlund   Visa profil  
Sänt: 2014-09-15 16:03:00
 Skorr: Ursäkta ordvalet, men hur FAN kan du undvika att ha med Ofori i startelvan???

Jag är pessimistisk inför ikväll. Har ofta svårt på Olympia, och hade säkert förlorat förra året om vi inte hade haft domsluten med oss, och två gula kort på Andreas Larsson.
 

Namn: etthundrafemman   Visa profil  
Sänt: 2014-09-15 15:59:00
 Borges Bolltouch

Väljer du inte bussresa eller bil så kommer du inte komma billigare undan för tur och retur resa.
 

Namn: War Machine   Visa profil  
Sänt: 2014-09-15 15:53:00
 AIK-tåg är givet för min del om den möjligheten finns !

Hoppas detta styrs upp
 

Namn: Bat Fastard HH   Visa profil  
Sänt: 2014-09-15 15:42:00
 Skriver här för en anti-Jinx men fan varje gång Malmö tappat poäng har vi tappat ännu fler poäng är känslan ala Örebro matchen. Känns inte alls bra plus att Bahoui är borta också.

Men en vinst idag vore ju magiskt.

 

Namn: Borges Bolltouch   Visa profil  
Sänt: 2014-09-15 15:32:00
 Jag tror att 900 kronor tur och retur till Kalmar är i det absolut högsta laget. Kostade inte tåget ned till Göteborg 2009 drygt 600 kronor?

Jag betvivlar inte att folk är villiga att betala dryga tusenlappen för att se AIK ta guld, men det känns, trots detta, spontant som att det är ett överpris med 900 kronor.
 

Namn: skjut Nurmi skjut   Visa profil  
Sänt: 2014-09-15 15:29:00
 Gnagarsvans /
Om chansen till guldmatch är stor finns det fler än 1000 personer som är beredda att betala mer än 1000 kronor för transport fram och tillbaka till Kalmar.
 

Namn: majkki   Visa profil  
Sänt: 2014-09-15 15:23:00
 Skorr

Kenny ut Ofori in.

Då är jag med dig, och så tror jag Alm ställer upp (logiskt)
 

Namn: Skorr   Visa profil  
Sänt: 2014-09-15 15:15:00
 Idag vill jag se:

Carlgren
Lorenzo-Milo-Pertan-NEJ
Kenny-Celso-Moro-Sam
Kennedy-Goitom

Skapa Hybris Gnaget!
 

Namn: Erik Lo   Visa profil  
Sänt: 2014-09-15 14:50:00
 Ser det ändå som positivt att Bahoui var nära att kunna spela idag, det borde ju betyda att han kan spela nästa match. 

Namn: Gnagarsvans   Visa profil  
Sänt: 2014-09-15 14:44:00
 Tobbe Larsson @thingsic
Slänger ut en fråga: finns det minst 600 gnagare som är beredda att betala 800-900:- för tåg till Kalmar ToR?
 

Namn: JacobAIK   Visa profil  
Sänt: 2014-09-15 14:41:00
 AIK Johan,

Jo det är möjligt, läste något om att han kanske skulle lämna. Kom på att dom har värvat Victor Palsson också som möjligtvis kan starta. Tycker Heif har ett hyffsat mittfält men inte mycket annat, torskade hemma mot HBK med 1-4 senast.
 

Namn: Kingpin   Visa profil  
Sänt: 2014-09-15 14:40:00
 LalaweleAtakora

Smarason lär inte starta. Varit bänkad dom flesta matcherna för nye Victor Pálsson från holländska ligan(NEC). Boateng är oftast bänkad han med. Skulle jag gissa hur Helsingborg ställer upp så är det så här, deras förväntade 4-2-3-1 taktik:

Hansson

Krafth-Larsson-Björkman-Uronen-

Mårtensson-Victor Pálsson

Lindström-Bojanic-Accam

Dahlberg

Rätt hyfsad elva ändå. Blir en tuff match.
 

Namn: AIK Johan   Visa profil  
Sänt: 2014-09-15 14:36:00
 JacobAIK

Holgersson lämnade väl?
 

Namn: JacobAIK   Visa profil  
Sänt: 2014-09-15 14:35:00
 Kenny Karate,

Hanssons spel i luftrummet är ju verkligen ingen styrka hos honom, snarare hans svagaste sida.. Precis som för Carlgren som dock är bättre i alla andra delar utav spelet förutom spelet med fötterna.

Sedan är väl Mårtensson ordinarie? Och Holgersson?
 

Namn: LalaweleAtakora   Visa profil  
Sänt: 2014-09-15 14:30:00
 Kenny Karate:

Håller med! Men Hif har hemmaplan och lär vara hyfsat revanschsugna efter hamlmstad debaclet..

Men de har ju gått rätt bra mot HIF de senaste två åren...Hoppas de håller i sig.

Drömmar av guld!
 

Namn: Kenny Karate   Visa profil  
Sänt: 2014-09-15 14:24:00
 LalaweleAtakora

Jo, Helsingborg är inte dåliga. Men tittar vi på den uppställning du lägger upp, så skulle jag inte byta en enda spelare i deras centrallinje mot vår. Det skulle i så fall vara Hansson, men bara på hans rutin och spel i luftrummet. Det är på kanterna de har sina styrkor, och det gäller att ytterbackarna får det understöd de behöver.
 

Namn: LalaweleAtakora   Visa profil  
Sänt: 2014-09-15 14:20:00
 Meddelandet har redigerats av insändaren
--------------Hansson------------------
-----------------------------------------
Krafth--Larsson--Carl Johansson--Uronen
---------------------------------------------
Accam---Smarason--Boateng---Lindström
--------------------------------
--------Bojanic--Dahlberg------


-----------------------

---------Goitom--Igbo----
--------------------------
Sam----Celso---Moro---Ofori-
----------------------------
Nisse---Per---Alex----Sauli-
---------------------------
-------Carlgren------------
 

Namn: LalaweleAtakora   Visa profil  
Sänt: 2014-09-15 14:15:00
 Min hybris flödar inte direkt inför kvällens match, särskilt inte när det nu är defintivt att Nabbe missar matchen. Hif har ett riktigt starkt lag, kommer bli stentufft. 

Namn: LalaweleAtakora   Visa profil  
Sänt: 2014-09-15 14:14:00
 Accam sätter minst 1 boll ikväll... 

Namn: JacobAIK   Visa profil  
Sänt: 2014-09-15 14:06:00
 Meddelandet har redigerats av insändaren
Skönt att vi lirar på gräs kommande tre matcherna, senaste 3 av 4 har ju vart på plast. Tror Kennedy gör minst ett mål idag.. Goitom gör ett också.

Man märker verkligen hur folk inväntar en seger ikväll innan dom köper matchpaketet, tråkigt men väntat. Kvällens match är därför säsongens viktigaste eftersom tappat poäng gör det svårare för oss att komma ikapp samt att kampanjen inte kommer bli lika lyckad. Vinst ikväll och jag tror vi blir runt 25k mot HBK. Mff hemma ska bara bli fullsatt, sista matchen kommer också bli fullsatt om vi är i guldläge.. Alltså.. VINN FÖRIHELVETE!

***

Ska tillägga för dom som undrar.. Ska det bli ett tåg till Kalmar så måste det finnas minst 600 pers som är beredd att betala 800-900kr för biljett ToR. Kontakta SLO-Tobbe för info.
 

Namn: bladimirs brorsa   Visa profil  
Sänt: 2014-09-15 13:49:00
 gnagarrogge.. skit i explorern och kör hembränt istället! Har lite över om du vill köpa. 

Namn: gnagarrogge   Visa profil  
Sänt: 2014-09-15 13:11:00
 ME:
Jag kör explorer.
Det som händer när jag loggar in är att allt stannar, och meddelandet "windows internet explorer svarar inte" dyker upp, men inga mer felmeddelanden syns.
Jag funderar på om det är något med min brandvägg (norton) som stoppar sidan?
Splashen funkar förövrigt i mobilen där jag också kör explorer.
 

Namn: ME   Visa profil  
Sänt: 2014-09-15 12:55:00
 gnagarrogge:

Splashen är i kodat med HTML5 vad jag förstår. Vad använder du för webbläsare?
 

Namn: McNasty   Visa profil  
Sänt: 2014-09-15 12:46:00
 Ge oss ett bra resultat ikväll Gnaget, då får vi rejäl tätkänning och ökar publiktrycket inför sista tre hemmamatcherna. Chansa inte bort Nabbe ur guldstriden ikväll, han ska vara 100% fit om han ska få beträda gräsmattan.

Unlock 90k, mot SM-Guld, framåt stolta AIK!
 

Namn: Tor   Visa profil  
Sänt: 2014-09-15 12:42:00
 gnagarrogge: Kanske Flash player som spökar, prova uppdatera det 

Namn: Spelarn   Visa profil  
Sänt: 2014-09-15 12:35:00
 BRA att man testar Nabbe på uppvärmningen idag, inte för att jag tror att han kommer lira ikväll, men det ger ju i alla fall indikationer på att han med stor sannolikhet kommer lira mot Hbk.

Förövrigt hoppas jag precis som Scholes att Kennedy kan explodera ikväll. Hans stubin har brunnit rätt länge nu och han har blivit hetare och hetare. Vore givetvis också kul om Sam fortsatte leverera, denna match blir ett litet eldprov för honom med en tuff match på bortaplan.
 

Namn: hjelmen   Visa profil  
Länktips: http://www.dn.se/sport/25-fragor-till-aiks-henok-goitom/
Sänt: 2014-09-15 11:59:00
 "Vad tyckte du om EM-kvalmatchen mot Österrike?
– Jag såg inte matchen. Kista Galaxy hade match samtidigt."
Helt rätt prioritering, Goitom!
"Vilken spelare skulle du helst ha i Kista Galaxy?

– Kenny Pavey, han är bra på att hajpa folk. Av något trist så hittar han positiva saker. Han är 35 år och skulle kunna lära spelarna ett och annat. Om det är en granitvägg så går Kenny bara igenom den, du ska inte försöka klättra över eller gå runt den."
Här på GF skulle han inte ha platsat. Varför se möjligheter och se positivt när det är det negativa som man ska skriva om? Tänk er honom med den inställningen här diskuterandes Friends, Alm och alla träben till spelare som bara borde föraktas. Fy, faan för såna personer! ;-)
 

Namn: k1891n   Visa profil  
Sänt: 2014-09-15 11:35:00
 Vi är två stycken som färdas ner till Helsingborg från Stockholm i detta nu. Om någon behöver skjuts på vägen så hojta till (PM), vi är vid Södertälje just nu. 

Namn: Scholes   Visa profil  
Sänt: 2014-09-15 11:12:00
 Meddelandet har redigerats av insändaren
Spelarnas form på mittfältet hade nog gett Alm lite huvudbry om inte Nabil skadats. Moro, Ofori och Lundholm har ju visat strålande form senaste matcherna utäver den givna Borges.

Utöver 3 poäng hoppas jag målskyttet för Kennedy lossnar ikväll. Gör det det så blir det guld i år. Han tar sig äntligen till lägen igen och nu fattas bara målen. 3 poäng idag skulle även ge publikhypen en riktig push.

Vi har fått behålla hela stommen hela säsongen. I år ska det bli guld.
 

Namn: gnagarrogge   Visa profil  
Sänt: 2014-09-15 11:03:00
 Dängroth:
Självklart är det så, men att gå rent dom återstående omgångarna i världens jämnaste serie är inte så lätt precis....
Men men, en grym formtopp i två månader frammåt vore ju en nåd att stilla bedja om.
3 poäng i kväll är hursomhelst grymt viktigt för att bevisa att vi faktiskt är vinnare som kan ta tillvara dom chanser som vi får.
Hittills har vi ju bara misslyckats i dom här lägena, så vinst vore en ordentlig boost för självförtroendet och dessutom en riktigt bra hjälp på vägen för att fylla NA!

90K!

Förresten, är det någon datanörd som kan förklara för en tekninsk analfabet vad det är i 90k-splashen som fuckar upp min dator?
Hela skiten stannar upp när jag loggar in på AIKfotboll.se!
 

Namn: Dängroth   Visa profil  
Sänt: 2014-09-15 10:44:00
 Vinner vi allt som är kvar tar vi guld!
Rätta mig om jag har fel...
 

Namn: super-g   Visa profil  
Sänt: 2014-09-15 10:18:00
 Skåne till Danmark! 

Namn: Illyria   Visa profil  
Länktips: http://biljett.kalmarff.se/sv/biljetter/kalmar_ff_-_aik_a
Sänt: 2014-09-15 09:47:00
 Till er som fortfarande är utan biljetter till Kalmar away.
Finns fortfarande enstaka biljetter kvar till sektion A.

AIK - ge oss en trea idag!
 

Namn: super-g   Visa profil  
Sänt: 2014-09-15 09:38:00
 Heder åt alla som tar sig ner till det ociviliserade Skåne. Ge oss tre poäng ikväll. 

Namn: Luckelinho   Visa profil  
Sänt: 2014-09-15 09:31:00
 Hej! Är det någon som har plats kvar i en bil ner till Helsingborg idag? Jag betalar givetvis min del av bensinen och kan även köra om det önskas. 

Namn: Rubin   Visa profil  
Hemort: Solna
Sänt: 2014-09-15 09:22:00
 Jaha, då var det alltså dags för torsk ikväll. Finfina resultat i övriga matcher och bollen upplagd, ja då vet vi ju vad som brukar hända.

Nu är iof heif inget skitlag så en torsk där är ju ingen skandal...men satan vad det skulle kännas gott med 3 poäng ikväll. Då skulle hybrisen slå i taket men ffa så skulle iffiff verkligen känna flåset!

Kom igen nu Gnaget, ge oss en skräll!
 

Namn: gnagarrogge   Visa profil  
Sänt: 2014-09-15 09:21:00
 Hur sugna är kommunen på att hjälpa ärkefienden iffiff eller uschusch eller vad dom nu heter?
Å andra sidan är dom ganska farligt nära kval och nedflyttning....
Huvudbry för gröthals röd!
 

Namn: edgaaar   Visa profil  
Sänt: 2014-09-15 09:20:00
 Är det någon som fått hem sin Kurre Hamrin t-shirt från the blackshop än? Eller är det bara jag som blivit utan, har mejlat dom men inte fått något svar. Blir jävligt less... 

Namn: LalaweleAtakora   Visa profil  
Sänt: 2014-09-15 09:13:00
 Nabbe är inte helt utesluten enligt expressen! Avgörs på förmiddagen. 

Namn: super-g   Visa profil  
Sänt: 2014-09-15 09:12:00
 Henok, bra både på och utanför plan! 

Namn: Kingpin   Visa profil  
Länktips: http://www.dn.se/sport/25-fragor-till-aiks-henok-goitom/
Sänt: 2014-09-15 09:04:00
 "25 frågor till AIK:s Henok Goitom" 

Namn: I.Nils   Visa profil  
Sänt: 2014-09-15 09:00:00
 Bra reflektion Krokko.

Ny dag, nya möjligheter till 3 p.
Alla till Helsingborg!
 

Namn: super-g   Visa profil  
Sänt: 2014-09-15 08:54:00
 Guldstriden avgörs inte ikväll. Även fem poäng går att hämta in. Däremot skulle en seger ge en önskvärd hybris med mycket publik.
 

Namn: arbogagnagarn   Visa profil  
Sänt: 2014-09-15 08:50:00
 Samtidigt oroas aporna om de kommer tappa EL platsen genom fairplay då falsetas blev utvisad, kanske därför de valde Gefle Pelle för att få fairplaypriset? 

Namn: Krokko   Visa profil  
Sänt: 2014-09-15 08:06:00
 Jag kan inte sluta garva åt Difs bragder hemma på Nöjesparken. Efter gårdagens legendariska torsk (snittodds 6,64 för tvåan) är de, på sitt fiiina plastgräs, Allsvenskans TIONDE bästa hemmalag, efter gäng som Åtvid och Gefle.

Den enda riktigt bra hemmamatchen de mäktat med under 2014 var mot våra guldrivaler MFF. Då - helt plötsligt - uppträdde Dif med auktoritet och karaktär och möjliggjorde på så sätt tolfte vårt SM-guld. Det hela är så osannolikt komiskt.
 

Namn: Capybara   Visa profil  
Sänt: 2014-09-15 05:53:00
 Gawain//

Nä, men det låter som en ursäkt (igen) att inte behöva vinna ikväll. Det som hände '98, jag har förresten en guldöl kvar, har ingenting att göra med hur det ser ut idag. Vi har själva, genom att förlora både hemma och borta mot sopgäng, målat in oss i det här hörnet utan marginaler. Så jag vidhåller att ska vi vinna guld, sätta lite press på MFF, så måste vi vinna idag.
 

Namn: Likblek   Visa profil  
Sänt: 2014-09-15 01:06:00
 Lär dig krypa, lär dig gå. Lär dig älska AIK! 

Namn: malmoegnagaren   Visa profil  
Länktips: http://www.bettingexpert.com/se/tip/1017391-helsingborg-a
Sänt: 2014-09-15 00:37:00
 Dags att visa att vi äntligen kan ta chansen! Pajas =) 

Namn: Gawain   Visa profil  
Sänt: 2014-09-14 23:38:00
 Meddelandet har redigerats av insändaren
>> Capybara,

Alla matcher viktiga och särskilt de viktigaste, vilket är alla matcher. Jag var i sista bortamatchen i Trelleborg 98 i övertygad som många andra AIK:are på plats att där skulle vi "vinna guldet". När jag satt på tåget hem var jag övertygad om att det var kört.

Jag hade fel som vanligt.
 

Namn: Capybara   Visa profil  
Sänt: 2014-09-14 23:27:00
 Gawain//

Jo det kan hända, men med merparten av säsongens matcher spelade så just den imorgon livsviktig om vill vinna guld!
 

Namn: Gawain   Visa profil  
Hemort: Täby
Sänt: 2014-09-14 23:13:00
 Det finns många exempel på att man som AIK:are kan vara orolig. HeIF har sällan backat och ofta i sin fantasi trott att man ska vinna mot Klubben. Detta har ur matchkvalitet synpunkt varit bra, ibland bästa matchen i Allsvenskan det året. Två lag som verkligen vill vinna och då kan det bli riktigt underhållande.

Det pratats om att detta är måste matchen, när man gör bokslut brukar det visa sig att alla matcherna under en säsong är viktiga. Särkilt om man ska vinna ett guld.

 

Namn: å vi e AIK   Visa profil  
Sänt: 2014-09-14 22:39:00
 Omar Little
Vem ska annars göra det? Tror du någon mecenat skänker bort mark? Köpa eller hyra innebär rätt så lika årliga kostnader för marken. Byggrätter är inte gratis.
 

Namn: SiggeSluk   Visa profil  
Sänt: 2014-09-14 22:13:00
 Det är matcher som morgondagens som skiljer agnarna från vetet. Jag är glad om vi kommer undan utan en förlust. 

Namn: Omar Little   Visa profil  
Sänt: 2014-09-14 21:48:00
 å vi e AIK
Kul att du tror att AIK ska köpa marken vid ett eventuellt arenabygge.
 

Namn: å vi e AIK   Visa profil  
Sänt: 2014-09-14 21:43:00
 Det går inte att jämföra med Kalmar för de som tror att AIK klarar av en egen arena. Kostnaden för marken utanför Kalmar är minimal jämfört med Stockholm och arenan är hälften så stor som den i Malmö och vad vi skulle behöva, vilket innebär väsentligt lägre byggkostnader för dem.
AIK kommer absolut inte klara av mark-kostnader, räntekostnader, amorteringar/avskrivningar och driftskostnader för en arena som tar 20.000 i Stockholm.
 

Namn: RW   Visa profil  
Sänt: 2014-09-14 20:48:00
 Typiskt att landslagsuppdrag ska behöva försvaga oss. Men vi grejar väl det ändå? In med Eliasson! 

Namn: Kingpin   Visa profil  
Länktips: http://www.aikfotboll.se/Article.aspx?contentID=8783
Sänt: 2014-09-14 20:40:00
 Carlgren

Lorentzson-alex-pertan-nisse

Ofori-Moro-Borges-Lundholm

Kennedy-Goitom

Lär nog bli denna elva imorgon skulle jag tro.
 

Namn: DGP   Visa profil  
Länktips: http://www.aikfotboll.se/Article.aspx?contentID=8783
Sänt: 2014-09-14 20:21:00
 Ingen Bahoui i truppen mot helsingborg. 

Namn: Okan   Visa profil  
Sänt: 2014-09-14 20:10:00
 Finansekonomen/

Skrev ett långt inlägg som försvann i cyberrymden, ska försöka komma ihåg vad jag fick ner.

Angående budget i balans gick jag helt på siffrorna från artikeln (+0,5M SEK 2013).

Har i övrigt ingen aning om hur de har planerat finansieringen för sin nya arena, men om de har planerat med förluster initialt för att se det som en framtidsinvestering behöver det inte vara något negativt.

Absoluta siffror är egentligen inte jätteintressanta. -41M SEK är egentligen inte ett mått på någonting i den här diskussionen, frågan är hur de siffrorna sett ut om man varit hyresgäster allt annat lika.

Angående Kalmar så är ju det intressanta hur man utvecklats ekonomiskt med ägandet av sin egen arena. Personligen tror jag man är för små för att bära upp de fasta kostnader ett arenaägande innebär.

Nu blir det valfokus.
 

Namn: Scholes   Visa profil  
Sänt: 2014-09-14 19:51:00
 Meddelandet har redigerats av insändaren
PAL

Angående nya Söderstadion så svarar du väl själv på den frågan. Huruvida någon extern part vill vara delägare i en ny arena för AIK återstår väl att se men i så fall handlar det inte om en arena som ska konkurrera med Friends eller Tele2.

Poängen var bara att egen arena inte bara handlar om ägarfrågan. Men troligen är egenägd arena enda troliga vägen att gå för att få en arena som är byggd för oss.

Kommer fortsätta att hoppas, för hockeyns skull hoppas jag även något händer där.

 

Namn: ANDI   Visa profil  
Sänt: 2014-09-14 19:47:00
 Tycker ni är lite oförskämda mot rikets främsta Landhockeystadion nu. 

Namn: AIK all in   Visa profil  
Sänt: 2014-09-14 19:40:00
 Bara bra resultat denna omgång.

Hoppas nu AIK vinner imorgon.

Då grejjjar vi detta både guldet och 90k
 

Namn: joppepi   Visa profil  
Sänt: 2014-09-14 19:38:00
 Krokko
Öknamn är bra, köper Nöjesparken!
 

Namn: Krokko   Visa profil  
Sänt: 2014-09-14 19:22:00
 Tele2 borde döpas om till Nöjesparken. Även de mest obetydliga klubbar får sig en trevlig afton i storstaden med närmast garanterade poäng.

Alla bortalags drömarena!
 

Namn: mr.e   Visa profil  
Sänt: 2014-09-14 19:21:00
 Kalasresutat med ett x i Borås. Ett gbg i form som tappar fart i jakten & ellos som bara tar en pinne. Nu är det upp till oss att öka glappet neråt och plocka in på mff.

Vinn bara vinn!

 

Namn: joppepi   Visa profil  
Sänt: 2014-09-14 19:21:00
 Meddelandet har redigerats av insändaren
Praktmongot Faltsetas rött för protest.
Per Olssons bonnagård är så okonstrultiva att de inte skulle kvittera om åff hade 4 man utvisade
Hehe, hela sös buar

Riktigt bra resultat idag !
 

Namn: dulee.till.barca   Visa profil  
Sänt: 2014-09-14 19:20:00
 Meddelandet har redigerats av insändaren
SLUT 0-0 och 0-1. Bra resultat!
 

Namn: PAL   Visa profil  
Sänt: 2014-09-14 19:15:00
 //Scholes
Och då undrar vän av ordningen om du menar en nybyggd arena och följdfrågan vem som skulle vilja äga och driva den med tanke på konkurrensen och befintliga arenors resultat. Eller menar du den andra nybyggda arenan, den som via sin placering är lika mycket byggd för oss som IKEA bygget i Borås. ( bevisa mig fel, fyll grannarenans 8094 platser i alla fall fyra matcher per säsong).

Eller så kan man kanske jobba med intrycken av nuvarande spelplats, få den att kännas som hemma även för den västra Råsundanostalgikern.
 

Namn: Finansekonomen   Visa profil  
Sänt: 2014-09-14 19:13:00
 Okan

Ok, "budget i balans", vad betyder det?

Koncernens resultat 2009-2013 är -41 064 tkr, medan man redovisat "vinst vid spelarförsäljning" för totalt 90 015 tkr för samma period.

Varför pratar man aldrig om Kalmar när man talar om egen arena? 

Namn: joppepi   Visa profil  
Sänt: 2014-09-14 19:11:00
 Fy satan va nära 0-2 på nya sös 

Namn: palle   Visa profil  
Sänt: 2014-09-14 19:10:00
 Fredrik Brustad målskytt! 

Namn: palle   Visa profil  
Sänt: 2014-09-14 19:09:00
 Fredrik Brustad målskytt i den 48:e minuten 

Namn: Scholes   Visa profil  
Sänt: 2014-09-14 18:33:00
 Meddelandet har redigerats av insändaren
Finansekonomen

Du som tydligen inte är ett riksmongo verkar förutsätta att MFF har rörliga räntor. Nu vet jag inte hur det ligger till men de borde han bundit en hel del vid tider som inte var rekordlåga.

Du verkar också förutsätta att räntorna är oberoende inflationen. Inflation som skulle påverka intäkterna positivt jämfört med nu.

Jag argumenterar inte för att äga en egen arena utan att spela på en arena byggd för oss.
 

Namn: madmag   Visa profil  
Sänt: 2014-09-14 18:21:00
 Gillar Jacob Ohlsson i Ljungskile om vi skulle behöva en ytter till. 

Namn: Okan   Visa profil  
Sänt: 2014-09-14 18:20:00
 Finansekonomen/

Att man är exponerad mot en förändring i räntan är helt klart ett problem som är på riktigt, men också ett problem som är avtagande (i takt med att man amorterar, vilket man redan innan CL-pengar verkar göra i ganska snabb takt).

En av de viktigaste siffrorna jag kan läsa ut ur artikeln är att man innan CL-pengar har, med en budget i balans, klarat av alla problem (amortering, ränta och driftskostnader) och utöver det ha pengar kvar för att kunna ha personalkostnader som är näst högst i serien (här slänger jag in en brasklapp; tror man skulle haft högst om inte ellos gjort en punktsatsning under 2013. Vi kan även konstatera att ettan, ellos, även de äger sin arena). Det är såklart möjligt att iffiff och ellos har strukturella fördelar som förklaras av annat än arenaägande som gör att de kan ha högst personalkostnader.
 

Namn: Finansekonomen   Visa profil  
Sänt: 2014-09-14 17:54:00
 Meddelandet har redigerats av insändaren
Okan

Jag tänkte klistra in lite citat men slutade när jag såg att jag citerade nära nog halva artikeln. Hoppar man över alla ställen där man tar upp problemen de hade innan de fick 200mkr så kan jag förstå din slutsats.

Har man problem med räntan när den är historiskt låg, så undrar jag hur det skulle gå för AIK i framtiden med ett eventuellt arenabygge. Riksmongot Scholes kan ju skämta om det kanske. Som opus sa, hellre brinna upp än att tyna bort. Med en sådan syn på ekonomi så kan jag inte tänka mig att något är problematiskt. Bara satsa allt på svart!
 

Namn: Scholes   Visa profil  
Sänt: 2014-09-14 17:50:00
 Ja fyfan för att sitta i MFF:s sits.

Välfyllda läktare, bra stämning, bra matta, bra möjligheter att äta och dricka i anknytning till arenan.

De sneglar nog avundsjukt på Solnas Globen. Synd att för få inte har en halv hjärna.

DO:s ekonomi är ett annat exempel på hur jävla illa det kan gå med egen arena. Eller det är väl hyresgäster förresten då kan ju inget gå fel.
 

Namn: Ross Geller   Visa profil  
Sänt: 2014-09-14 17:21:00
 Kan någon vänlig själ hjälpa mig? Jag har en iPad, och skulle vilja streama lite fotboll såhär på söndagen. Vad är bäst Sopcast, Acestream eller Flash? Och funkar alla dessa till iPad? 

Namn: Okan   Visa profil  
Sänt: 2014-09-14 17:18:00
 Finansekonomen/

Upplever att jag har åtminstone en halv hjärna, och jag tycker det låter som man har en rätt skön sits där nere. Vad är det som låter så hemskt med upplägget de har? Det enda jag kan se är att man är mer riskexponerad än om man är hyresgäst, och det är väl en inte helt oviktig detalj. I övrigt verkar det vara rätt bra.
 

Namn: I.Nils   Visa profil  
Länktips: http://svenskfotboll.se/allsvenskan/statistikligor/?scr=b
Sänt: 2014-09-14 16:57:00
 Steindorsson(HBK) avstängd mot oss om en vecka om jag fattat det rätt. 

Namn: Dulees advokat   Visa profil  
Hemort: DSM
Sänt: 2014-09-14 16:15:00
 fgk2

Tidigare i veckan sades det på radion att ett beslut om sista omgången ska tas imorgon (måndag). Så då lär det bli klarhet i frågan.
 

Namn: Spelarn   Visa profil  
Sänt: 2014-09-14 15:14:00
 Finansekonomen: Utdrag från artikeln:

"Ytterligare fem miljoner kronor tillkommer per poäng laget kniper i gruppspelet, tio miljoner vid seger. Det börjar i Turin mot Juventus på tisdag."

Helt galna summor...
 

Namn: AIK Johan   Visa profil  
Sänt: 2014-09-14 15:13:00
 AIK-tifo skulle ha haft ett annat tifo i derbyt, men fick ändra sina planer någon dag innan matchstart p.g.a. en försenad leverans. Det sägs att det planerade tifot skulle ha varit någonting utöver det vanliga, och då materialet nu finns på plats så kan vi nog förvänta oss minst ett storslaget verk signerat AIK-tifo under säsongsavslutningen!

Riktigt starkt att de trots strulet lyckades få till någonting fint i derbyt med materialet de hade liggandes i förrådet.

Annars kan det väl återigen vara viktigt att betona att AIK-tifo inte finansierar någon pyroteknik. (Även fast jag personligen då kanske hade bidragit med ännu mer pengar...)
 

Namn: forsinain   Visa profil  
Sänt: 2014-09-14 15:05:00
 Spelarn>
Mellan 50 och 100kr, beoende på kvalitet och brinntid. Säkert kan få mängdrabatt också.
 

Namn: Finansekonomen   Visa profil  
Länktips: http://www.bajenbladet.se/sportbladet/fotboll/sverige/all
Sänt: 2014-09-14 15:00:00
 Det är ingen positiv bild man målar upp av det egna arenaägandet i mff, vilket de flesta med en halv hjärna eller mer redan förstått.

 

Namn: Spelarn   Visa profil  
Sänt: 2014-09-14 14:57:00
 Vad kostar en bengalisk eld egentligen? Är det typ en tjuga eller en hundring styck...? 

Namn: forsinain   Visa profil  
Sänt: 2014-09-14 14:52:00
 Meddelandet har redigerats av insändaren
DennisN>
Det kan gå till material i koreografier som innehåller pyro också. Till exempel hemmaderbyt senast (som egentligen inte skulle varit som det blev), då det tillverkades ett tusental flaggor till Norra, tifo-banderoller, ark till Norra Sitt och kanterna på Norra stå, samt stripes över Norra sitt.

Peking borta: OH + Banderoll.
Häcken borta: Flaggor + ATTACK-banderollen.
dif borta: En stor OH + ark, tifo-banderoll, "1891"-stripes på sidorna.
Gefle borta: Flaggor + tifo-banderoll.
Premiären: OH + ark + tifo-banderoll.

Med det sagt har det väl inte varit ett särskilt bra tifo-år, det är inte det jag menar heller. Ovanstående är bara en lista på saker jag minns som AIK Tifos pengar gått till.

På frågan om vilka som betalar för pyrotekniken så är svaret att det är privatpersoner samt eventuellt de grupperingar som bränner som betalar ur egen ficka.
 

Namn: fgk2   Visa profil  
Sänt: 2014-09-14 14:44:00
 Meddelandet har redigerats av insändaren
Ja, hur blir det? Är det den 1:a eller 2:a november som gäller?
På SVFF sida finns följande ändringar. Står inget om sista omgången http://svenskfotboll.se/allsvenskan/arkiv/allsvenskan/2014/09/andrade-matchdagar-i-septemberoktober/
 

Namn: Teteh #19   Visa profil  
Sänt: 2014-09-14 14:31:00
 Nabbe tränade inte idag. 

Namn: DennisN   Visa profil  
Sänt: 2014-09-14 14:31:00
 Forsinain: Då undrar jag vad dom går till? Och vem isåfall står för alla stålar som går till bengaler och rökbomber?

Känslan är ju att det nästan bara vart bengaltifon sedan vi flytta till NA, undantaget jag kommer på på rak arm är hyllningen till Turina.
 

Namn: majkki   Visa profil  
Länktips: http://www.aikforum.se/aik/aik-fotboll/unlock90k-ny-kampa
Sänt: 2014-09-14 14:05:00
 Finns massa affischer nu för kampanjen, bara att gå ut och klistra, tänkte göra det ikväll i mitt område, hoppas fler hakar på och gör detsamma. 

Namn: OH   Visa profil  
Sänt: 2014-09-14 13:50:00
 När är Nabbe tillbaka? Kom igen GF, ge mig info! 

Namn: antefrånstart   Visa profil  
Sänt: 2014-09-14 13:37:00
 Äntligen lite positivt om NA! En annan grej är kaffet. Kaffet är magiskt. 

Namn: Krokko   Visa profil  
Sänt: 2014-09-14 13:28:00
 Spelarn
Exakt! Vi har hittills i år tappat poäng bara i var tredje hemmamatch. Dif har gjort det i 60% av hemmamatcherna och Bajen i 55%, vilket är ofattbart dåligt när motståndarna heter Värnamo, Varberg, Husqvarna och Ängelholm. Samtidigt vinner de nästan alltid borta. Bajens usla resultat på Tele2 kan alltså bli anledningen till att de missar uppflyttning i år igen!
 

Namn: forsinain   Visa profil  
Sänt: 2014-09-14 13:26:00
 DennisN>
Det kanske inte var vad du menade, men det kan väl vara värt att påpeka igen: Pengar som skänks till AIK-Tifo går *aldrig* till pyroteknik.

Och senast vi hade ett icke-pyro-tifo var den senast spelade matchen.
 

Namn: Scholes   Visa profil  
Sänt: 2014-09-14 13:26:00
 PAL

Enkelt, jag gillar inte att det är en inomhusarena. Taket och mediakuben hör inte hemma på en fotbollsarena, enligt mig ska tilläggas.

Skärmar på läktarna istället kanske iallafall skulle bidra med att ta bort lite av inomhushallskänslan som mediakuben förstärker, i alla fall de matcher där taket är öppet.

Jag ser inga större möjligheter med en inomhusarena utöver att vissa slipper ta på sig varma kläder innan de går på match.

Har inte sett AIK anordna några evenemang eller liknande som inte gjordes när vi inte hade möjligheten att lira inomhus. 

Namn: Linushal   Visa profil  
Sänt: 2014-09-14 13:22:00
 Någon som vet när sista matchen mot Kalmar är? 1 eller 2 november? Är det bestämt än? 

Namn: Spelarn   Visa profil  
Sänt: 2014-09-14 13:17:00
 Krokko: Ja, statistiken ljuger ju inte. Vi är ruggigt starka på NA och här förlorar vi inte ofta. Men det är precis så det ska vara.

RW: Ja, jag tycker det vore så jädra coolt om vi kunde vinna SM-guld med Sam Lundholm som "bärande spelare" i laget. Jag sa tidigare att han kunde bli en guldjoker och står fast vid det, han är frejdig som tusan.

Men det viktigaste är att trion Nabbe, Goitom och Borges levererar. De är våra stjärnspelare och ska visa vägen för laget. Goitom har varit lysande den senaste tiden men hos Nabbe och Borges så finns mer att hämta! Men det ser jag nästan som positivt - motståndarna har ännu inte sett det bästa av AIK!
 

Namn: RW   Visa profil  
Sänt: 2014-09-14 13:12:00
 Sam Lundholms genombrott, Borges och Nabbes sparkapital, Goitoms skytteliga form. Vi går för guldet! Ett trött och mätt Malmö gasar vi om. Vinner Elfsborg idag så blir det guldmatch i Borås! 

Namn: Krokko   Visa profil  
Sänt: 2014-09-14 13:12:00
 Tobias
Stadion är klassisk AIK-mark: där blev vi den storklubb vi är idag och där strömmade vår publik till i så stor utsträckning att Råsundabygget blev nödvändigt.

AIK spelar på en evenemangsarena med fotbollsplan: ett sant helvete för alla våra motståndare.

Hifdif spelar på en evenemangsarena utan fotbollsplan dit motståndarna kommer, njuter av atmosfären - och sedan tar poäng.

Skillnaden är himmelsvid.
 

Namn: OH   Visa profil  
Sänt: 2014-09-14 13:05:00
 Söker en biljett på övre sektion M mot Kalmar, alltså den sittplats som släpptes till oss när sidan kraschade. Byter denna mot en biljett på sektion K (nära vår klack), kan även lägga till någon hundralapp då jag verkligen vill hamna på M.

Anledningen till detta är att jag har mina polare på M och det blir till att gå själv på matchen om jag hamnar på K.

Skicka PM!
 

Namn: PAL   Visa profil  
Sänt: 2014-09-14 13:03:00
 //Scholes
Förstår ärligt talat inte vad som är så jäkla hemskt med en mediakub, spelar det någon roll, egentligen, om det sitter 4 tv-skärmar centrerat i taket eller högst upp på varje lång o kortsida? Mig stör det i inte även om bieffekterna med rinnande vatten är irriterade vilket dock är ett konstruktionsfel och inte själva kubens fel.

Tak. Ser helst fotboll ute men ser samtidigt de stora möjligheterna med att kunna stänga igen. Syrianska som sagt, snöfall ute, t-shirt inne, enda nackdelen var väl köldchocken man fick när man lämnade lokalen.

 

Namn: Tobias   Visa profil  
Sänt: 2014-09-14 12:52:00
 Krokko >>> Stadion tycker jag är mer av en friidrottstadion än en fotbollsdito. Tele 2 förefaller vara väl dimensionerad för allsvensk fotboll men saknar som sagt det som alla förknippar med fotboll, en gräsplan.
Frågan är vad vår nuvarande arena är för någonting? Det är där man nu måste bestämma sig. Och det skulle jag tro är en ingrediens i den utdragna försäljningsförhandlingen som nu pågår. Ska vi spela fotboll här, eller ska vi hoppas på att Madonna kommer hit och att människor i Frankfurt vill åka tåg hit för att se henne om hon nu kommer hit. Om arenan inte hade varit felritad från första början så hade inte detta varit ett problem.
 

Namn: Spelarn   Visa profil  
Sänt: 2014-09-14 12:39:00
 Meddelandet har redigerats av insändaren
Det är inget snack om att våra usla premiärer stuckit små men pysande hål på hajp-ballongen, denna säsong hade vi EN poäng på de första tre hemmamatcherna och sådant är förödande för intresset för AIK Fotboll.

Vi har inte sedan 2009 fått känna på en guldstrid "på riktigt", alltså att vi bara har någon poäng upp till ledande laget. Och eftersom AIK-publiken hela tiden suktar efter guld så är det svårt att få tända igång intresset för "svensson-gnagaren".

MEN, allt detta kan ändras nu på måndag. Vinner vi mot Heif har vi chans att gå upp i serieledning när vi möter Hbk hemma på söndag.

Alltså, Hbk hemma blir inte som de "vanliga" toppmatcherna där vi hela tiden ska "undvika att mff drar ifrån" - den matchen blir en match om serieledningen. En match där vi på allvar kan koppla ett litet grepp om Lennart.

Under sådana förutsättningar kommer vi få se en riktigt jädra het hype. Säkert 25 000 mot Hbk. Och fullsatt sedan mot Mff om vi har chans att gå om eller kanske till och med dra ifrån... Näst sista matchen mot Åtvid hemma kommer sälja slut den med om vi spelar för guldet.

Har vi chans att TA guldet i den matchen så kommer vi sälja slut 3 etage i ett nafs...

Aja, till att börja med. VINN mot Heif. Sumpa inte denna chans nu, AIK...
 

Namn: Krokko   Visa profil  
Sänt: 2014-09-14 12:34:00
 sickenblås
Dif är en ishockeyklubb och har haft högre publiksnitt i Elitserien än vi samtliga säsonger utom en (1978).

AIK är en fotbollsklubb och vi har haft högre publiksnitt än Dif i samtliga säsonger sedan 1970 utom en (1995).
 

Namn: Scholes   Visa profil  
Sänt: 2014-09-14 12:29:00
 PAL

De tar sig väl till Friends bildar sig sin egen uppfattning. Min åsikt är iallafall att det är det knappast handlar om några stora antal som tänkt ta sig till sin första match på Friends men som stannar hemma pga negativa kommentarer om stämningen och arenan.
Mitt första intryck av Friends var bra. Det var innan premiären mot Syrianska. Intrycket efter den var hur det var möjligt att skapa så usel stämning trots den massiva klacken. Hela första halvåret förundrades jag av det från min plats på västra. Flyttade i år tillbaka till östra och tycker stämningen blivit bättre och bättre.

Jag tycker det är hemskt med både mediakuben och tak överhuvudtaget. Nådastöten skulle vara att vi tvingas lägga plastgräs för att nuvarande usla förhållanden påverkar oss negativt sportsligt. Jag tror inte det är fallet men rädslan finns där ändå.
 

Namn: sickenblås   Visa profil  
Sänt: 2014-09-14 12:22:00
 Må så vara att dom ville flytta till plastarenor, men dessvärre slår dom oss på läktarplats i dagsläget. Kanske inte så mycket i fotboll, men i hockeyn, AIKs gamla paradgren.

Sen kan ju folk spela Allan på forumet och berätta att man inte pissas på. Fine. Stå där med era principer. En familjemedlem behöver stöd. Det är allas ansvar att hjälpa till. Snart kan det vara för sent. Stötta AIK Hockey på plats.
 

Namn: Krokko   Visa profil  
Sänt: 2014-09-14 12:11:00
 Att Hifdif ville flytta visar väl bara att de inte är fotbollsklubbar: Bajen är bandy och Dif badkarspropp. Stadion och Sös var små, kyffiga och omoderna - men de var verkligen FOTBOLL.

Nu har de en evenemangsarena utan fotbollsplan: undra på att de trivs.
 

Namn: Krille S   Visa profil  
Sänt: 2014-09-14 12:03:00
 Scholes: Instämmer till 100%. Att småbröderna skulle ha större nytta av en ny arena var väl närmast självklart.

Bara det faktum att de båda fanskarorna faktiskt VILLE se en ny arena gör väl det självklart. AIK fick flytta mot sin vilja.
 

Namn: ME   Visa profil  
Sänt: 2014-09-14 11:54:00
 Runners

Svartgul skata och fågelforskaren heter Husby i efternamn, vad kan gå fel nu? :)
 

Namn: ElFeo   Visa profil  
Sänt: 2014-09-14 11:53:00
 Pusher, jag är med på tåget. Och försöker locka folk. Tycker bara att det kan bli löjligt att säga"helt fantastiskt! vi har redan sålt 17000 biljetter till nästa hemmamatch" när det innebär 114 lösbiljetter utöver årskorten. Vill man haussa så ska man göra det på andra sätt, inte försöka få en ickefantastisk försäljning att verka just fantastiskt... 

Namn: Runners   Visa profil  
Länktips: http://www.bajenbladet.se/nyheter/article19528219.ab
Sänt: 2014-09-14 11:39:00
 Ett tecken! 

Namn: PAL   Visa profil  
Sänt: 2014-09-14 11:08:00
 Håller med Capybara. Premiären mor Syrianska var precis som vilken premiär som helst tidigare med undantag av att man satt med t-shirt och glodde på fotboll samtidigt som det snöade.

Stora problemet med premiären var egentligen att den kom två år för tidigt och med allt runt arenan fortfarande som en byggplats med provisoriska vägar och omständliga kommunikationer. Men tror folk är så pass förståndiga att man inser att byggen blir klara med tiden.
 

Namn: Capybara   Visa profil  
Sänt: 2014-09-14 11:00:00
 Kommer ihåg mitt första besök på Friends, hemmapremiär mot Syrianska, 44 000 gnagare på läktarna, bra tifo med en klack i toppform. Kommer ihåg hur imponerad jag va, det är jag fortfarande, med arenan. Allt ifrån pissoarernas kakel i gult och svart till barnvagnparkeringen på familjeläktaren. Man kunde gå runt arenan, tv-monitorer överallt, man frös inte och arenans utformning påminde om en hockeyarenas. Jag tyckte/tycker att arenan är fantastisk. Då jämförde jag också med tidigare premiärer, speciellt 0-0 mot Mjällby när både mattan och spelet var uselt och man frös Arselet av sig. Allt var nu perfekt, d v s ända tills matchen startade. Ja ni vet hur det gick, och årets premiär var inget undantag. Fördelen var att man inte frös men mattan är konstigt nog lika dålig. Med det här vill jag ha sagt att med bättre fokus, bättre resultat och bättre spel hade vi också skördat resultaten publikmässigt av premiärsiffrorna. Nu hoppas jag att vi vinner imorgon och att vi nästa säsong är med från början. Det är grunden till högre publiksiffror( tror jag )! 

Namn: Krokko   Visa profil  
Sänt: 2014-09-14 10:57:00
 Vad vi behöver för att riktigt pinka revir på NA är lite nya läktarvanor. Jag tycker vi kunde ta efter det där vansinnesvrålet som alltid ackompanjerade hemmalagets avspark på Anfield på 70-talet: det skapade verkligen skräck i motståndarlagen och satte tonen för matchen. 

Namn: Tobias   Visa profil  
Sänt: 2014-09-14 10:51:00
 Krokko >>> Jag tror att lagets skicklighet i slutändan är det enda som är avgörande för vilka resultat det blir. Vi har haft ett bra lag under åren på NA. Möjligen kan det vara så att våra spelare har haft en fördel av att vara vana av icke-underlaget på NA, i förhållande till de motståndare som har fått se sig besegrade. "Welcome to hell" har fått en lite ny innebörd, så att säga. 

Namn: Kakmonstret   Visa profil  
Sänt: 2014-09-14 10:46:00
 Rubarthpower, gnagarsvans// de må kanske inte vara världens glamorösaste spelare, men de känns åtminstone som ett lag som spelar för klubbmärket. Det räcker för mig. Säsongen är lång och får det här laget alla bitar på plats, så tror jag vi blir svårslagna.

För övrigt känns hockeyallsvenskan 100 ggr mer äkta än den där kommundopade shl ligan.
 

Namn: rubarthpower   Visa profil  
Sänt: 2014-09-14 10:34:00
 Gnagarsvans:

Har dom vunnit något eller varför ser dom så glada ut?
 

Namn: Krokko   Visa profil  
Sänt: 2014-09-14 10:33:00
 Meddelandet har redigerats av insändaren
Jag tror att gnället på NA kommer att avta när folk blir varse att det faktiskt är ett helvete för alla bortalag att komma dit. Vi förlorar i princip aldrig där, och alla lag vana att spela PLASTfotboll får en chock av underlaget.

AIK på NA är faktiskt just det elaka lag som vi ville vara på Råsunda (men sällan lyckades): vi går fram som en ångvält och grundlägger vårt SM-guld på vårt eget territorium, inför vår egen publik. När ska folk vakna upp och uppmärksamma det??
 

Namn: Gnagarsvans   Visa profil  
Länktips: http://twitter.com/Marys_Plejs/status/510865753839779840/
Sänt: 2014-09-14 10:30:00
 Världens härligaste klubb! 

Namn: DennisN   Visa profil  
Sänt: 2014-09-14 10:29:00
 Håller med mästare2009. Bengalerna tror jag skrämt iväg hövligt många, speciellt när dom uteslutande används under dom mest haussade matcherna vi har. Känns som man inte sett nån annan form av tifo på två år. Därför kommer jag sluta skänka pengar med tills jag ser en ändring. 

Namn: PAL   Visa profil  
Sänt: 2014-09-14 10:21:00
 //Scholes

Och alla som inte var där. Alla som efter säsongerna 07-08 tröttnade men fortfarande har ett latent intresse. Hur sugna tror du de blir av att bara höra skit om NA?

 

Namn: pusher   Visa profil  
Sänt: 2014-09-14 10:12:00
 Meddelandet har redigerats av insändaren
Kom igen grabbar. Nu riktar vi blicken uppåt! Lägger allt dåligt åt sidan och ser fram emot våra tre sista matcher.

Och familjer- Ni har väl ordnat så det inte blir några
lediga stolar på ert kort. 4-pers på varje match, ska det va. Inte tre.

 

Namn: Krokko   Visa profil  
Sänt: 2014-09-14 10:07:00
 Scholes
Glöm inte att Hifdif har flyttat till PLAST. Var fanns deras fans före PLAST-eran?
 

Namn: Scholes   Visa profil  
Sänt: 2014-09-14 09:50:00
 Meddelandet har redigerats av insändaren
Det finns enligt mig bara en anledning till att Hammarby och DO har en betydligt större publikhausse än vad vi har och de är att de kommer från låga nivåer spm berodde på deras skitarenor medan vi kom från höga nivåer tack vare att vi hade en fantastisk fotbollsstadion.
 

Namn: Scholes   Visa profil  
Sänt: 2014-09-14 09:46:00
 PAL

Eller så har alla de AIK:are som tex var på premiären mot syrianska skapat sin egen uppfattning om vad de anser om Friends.
 

Namn: Mästare2009   Visa profil  
Sänt: 2014-09-14 09:45:00
 Störst publiktapp är att bränna bengaler inomhus...avd skjuta sig själv i foten. 

Namn: Capybara   Visa profil  
Sänt: 2014-09-14 09:19:00
 Meddelandet har redigerats av insändaren
Tror vi förlorat mycket publik p g a dom usla säsongsinledningarna där vi halkat efter och sen aldrig riktigt kommit ifatt. Ungefär som att luften går ur en när man laddat en hel vinter, spelar premiär för 30-40' och istället för att då prestera bra kommer plattmatch efter plattmatch. Sen när säsongen är igång kommer spelet igång, vi knaprar akta men säkert in poäng efter poäng. Då kommer dom igen, bottennapp mot bottengäng, den här gången mot ÖSK och FFF. Som grädde på moset blev vi förnedrade i kvalet till EL. Den här ojämnheten ställer till det för oss på så många plan, bl a publikt. Nu har vi chansen (på riktigt) och tar vi den genom att vinna mot Helsingborg kommer publiksiffrorna öka markant.
Kom igen nu och se till att vinna där nere!
 

Namn: PAL   Visa profil  
Sänt: 2014-09-14 09:10:00
 Ja vi har ju en hel del smartskaft som rekryterar publik genom att tala om för alla om hur usel upplevelse det är att se AIK på NA. Konstigt nog verkar den strategin inte fungera...

 

Namn: Krille S   Visa profil  
Sänt: 2014-09-14 09:00:00
 Hydro: Vi kom näst sist i hockeyn och näst först i fotbollen ju... ;-) 

Namn: sickenblås   Visa profil  
Sänt: 2014-09-14 08:26:00
 Skitarena i NA och individer som vägrar stötta AIK Hockey på plats på underbara Hovet. Våra antagonister får lovsånger från alla möjliga håll för sin fanatisk publik i hockey och i fotboll. Vi må vara bättre rent sportsligt i fotboll, men supportermässigt känns dom mer enade och drivna än vad vi gör.

Är vi bortskämda och mätta, eller vad är det frågan om?
 

Namn: Garvis   Visa profil  
Sänt: 2014-09-14 01:19:00
 Nirvis

Tack för uppmuntran. Lisa kämpar.
 

Namn: Nyreggad Tomte   Visa profil  
Sänt: 2014-09-14 00:26:00
 Tråkigt med förlust idag, såg inte matchen, men vi hade tydligen 9 st 2 minutersutvisningar, var det AIK som spelade grisigt eller domaren som var uslare än vanligt? Svårt att vinna matcher med spelare i utvisningsbåset en tredjedel av matchen.

Nya tag mot Almtuna, kom dit så tar vi 3 poäng!
 

Den här sidan har laddats 62666559 gånger sedan 1999-09-14