Svartgul.se
 Kategori:

Just nu är det 401 besökare på forumet.

Svenska Casinon - Snygga, trygga Allsvenskan tabell och statistik

Regler 


Du måste vara registrerad för att göra inlägg.

Namn: Östranedre   Visa profil  
Sänt: 2018-10-16 12:51:00
 Groggi

Tack för svar! Får hoppas på bänk för hans del. Känns som att de blir försvagade utan E. Johansson
 

Namn: LalaweleAtakora   Visa profil  
Sänt: 2018-10-16 12:46:00
 Meddelandet har redigerats av insändaren
20:45 som starttid i en träningsmatch på hemmaplan mot Slovakien

OK
 

Namn: Groggi   Visa profil  
Sänt: 2018-10-16 12:31:00
 Östranedre

Enligt FD tränade han själv så sent som häromdagen. Får ändå känslan av att det brukar vara en bit kvar då.
Skulle tippa på bänken som bäst och om inte annat kommer han ganska matchotränad mot oss.
 

Namn: Ganska Grå   Visa profil  
Sänt: 2018-10-16 12:17:00
 Lite synd att Olsson får spela tillsammans med Ekdal. Hade gärna sett att han fick göra premiär i landslaget tillsammans med Sebastian Larsson, då dom är samspelta och vana med varandra. Tror Olsson gjort ett ännu bättre intryck då.. och därmed stärkt sina chanser för mer landslagsspel såväl som värde på transfermarknaden.

Avd. Dagens i-landsproblem
 

Namn: starre   Visa profil  
Sänt: 2018-10-16 11:50:00
 Borges Bolltouch// Framförallt känns ju truppen mycket bredare nu då det finns bra backup på samtliga positioner. Sen blir det lite skevt med 2016 års forwardsbesättning då Strandberg och Obasi aldrig spelade samtidigt. 

Namn: Black Ben   Visa profil  
Sänt: 2018-10-16 11:33:00
 Den här abstinensen håller på att ta kål på mig. 5 dagar kvar till match och det känns som en evighet sedan senaste matchen. Jag börjar få svårt att komma ihåg vad spelarna hette och vilken tabellposition vi har. Sporten fotboll och dess regler börjar bli ett dunkelt minne. Ge mig AIK nu!

...och sen när man fått se AIK igen, då är det ånyo 8 dagar till innan man det är match igen - men då jävlar ska det vara match varannan dag!

Vinner vi på söndag så blir väntan olidlig på att få säkra guldet så snart som möjligt. Tappar vi poäng blir väntan olidlig för att få komma ut på banan igen och revanschera sig.

Laget har förvisso sett slitet ut på sistone så de borde eventuellt gynna oss mer än andra att det är paus i detta läge. Om alla lag är slitna (vilket är fallet så här sent på säsongen) så blir det mindre skillnad mellan bra och dåliga lag, vilket missgynnar oss. Så, det är väl det man får tänka på när man sitter och väntar.

Undvik närkamper ikväll, Kristoffer. Spring gärna ovanför gräset och håll dig på replängds avstånd från dobbar. Men gör ändå 2 mål.
 

Namn: Östranedre   Visa profil  
Sänt: 2018-10-16 10:11:00
 Är det någon som vet skadestatus på E. Johansson i Dif inför derbyt?

 

Namn: Falcken   Visa profil  
Sänt: 2018-10-16 07:51:00
 Såg kungen med en "AIK SM-Guld 2009" tröja igår.

Inser dock att det var i en dröm, för kvällen slutade med att Karl XVI Gustav gav Gustav III en pistol som GIII sen sköt sig själv med...
 

Namn: 1891   Visa profil  
Sänt: 2018-10-16 07:25:00
 
Borges Bolltouch

Intressant och kul läsning!

 

Namn: Borges Bolltouch   Visa profil  
Sänt: 2018-10-16 00:39:00
 Meddelandet har redigerats av insändaren
Fastnade på några Youtubeklipp med Alexander Isak och förundras över vilka stora förändringar AIK gjort från dess till i dag – och trots detta fått enormt fint resultat trots den stora omsättningen på spelare. Det är trots allt bara två år sedan som Alexander Isak flög fram på hösten.

En startelva 2016 kunde till exempel se ut på följande vis:

–––––––––––– Isak ––––– Obasi ––––––––––––
Kpozo – Ishizaki – Ofori – Blomberg – Sundgren
––––––– Nisse –––– Pertan –––– Sauli ––––––
––––––––––––––– Carlgren –––––––––––––––

Och jämför man den startelvan med en typisk elva 2018, så ser man att enbart två spelare är kvar i startelvan. Såhär ser nämligen en typisk elva ut i dagsläget:

–––––––––– Tarik ––––– Goitom ––––––––––
Rashidi – Olsson – Adu – Larsson – Sundgren
–––– Jansson ––– Pertan ––– Milosevic ––––
––––––––––––––– Linnér ––––––––––––––––

Ett par spelare till fanns såklart kvar i truppen från 2016 inför säsongen 2018. Till exempel Denni Avdic, Haukur Hauksson och Anton Saletros (som såldes i sommar förvisso). I övrigt har vi bytt ut de allra flesta spelarna i både startelvan och truppen som helhet. Givetvis kan man tacka Alexander Isak-affären för att vi lyckats uppgradera oss. Men jämför truppen som helhet. 2016 var truppen bra. Men 2018 är truppen något extraordinärt.

Målvaktspositionen:
Carlgren vs Linnér – Ganska jämnt skägg trots allt. Carlgren var ung när han kom och hade ett par fina år i AIK-tröjan. Å andra sidan är Linnér något yngre i dag än vad Carlgren var när han kom – och har hittills fått ännu finare resultat än den förstnämnda.

Resultat: 2018 vinner med viss marginal.

Backpositionen:
2016 så hade vi Nisse, Pertan och Sauli. En fin backuppsättning på många sätt. Erfarenhet i både Nisse och Pertan. En ungtupp i Sauli Väisänen; en spelare som jag personligen har ett väldigt gott öga till. Nackdelen var väl att Nisse var på väg att bli till åren och att Pertan (än i dag) har vissa begränsningar i sitt passningsspel. Annars höll backtrion enormt hög klass på den tiden.

I dag har vi Robin Jansson, Per Karlsson och Alexander Milosevic. Rent spontant skulle jag säga att vi är jämnbra då som nu. Fördelen med 2018 års uppsättning är att vi har Alexander Milosevics ledarskap som är lite på ett annat sätt än det som Nisse hade. Lite mer jävlar anamma tycker jag mig se. Robin Jansson versus Nisse Johansson är också omöjligt att jämföra egentligen. De är bra på sina egna sätt, men ändå inte helt olika varandra.

Resultat:
Väldigt, väldigt jämnt de två årgångarna emellan. Individuellt skulle jag säga att spelarna är jämförbara. Lagmässigt tycker jag att vi känns ännu mer samspelta 2018 än vad vi var 2016. Så liten fördel till 2018-uppsättningen i mitt tycke.

Wingbackar:
Först och främst måste man konstatera att vi 2016 egentligen mer såg ut som en 5-3-2 än vad vi var 3-5-2. Men för jämförelsens skull så utgår vi från exakt samma formation.

2016 hade vi Kpozo och Sundgren. Det var väl en hel del snack om Kpozos "lägga handen på spisplattan"-mentalitet – vilket till sist var en av anledningarna till att han fick lämna AIK ett tag efter. Jag har dock alltid uppskattat Kpozo i AIK och just derbyt mot Hammarby 2016 var en enormt fin insats av honom. Daniel Sundgren hade, om jag inte minns fel, en enormt fin säsong 2016.

2018 har vi kvar Daniel Sundgren på högersidan, men har även Rashidi till vänster. Rashidi är som helhet en bättre spelare än Kpozo. Därtill har Sundgren två års extra erfarenhet.

Resultat:
2018 vinner med god marginal.

Centralt mittfält:
2016 ställde vi mestadels upp med Stefan Ishizaki, Ebenezer Ofori och Johan Blomberg. Inte på något sätt ett dåligt mittfält, men knappast det bästa man sett heller. Ishizaki var en fin injektion när han kom till AIK, men hade å andra sidan kort tid kvar på sin högstanivå. Johan Blomberg hade många begränsningar, men gnetade ändå på och höll en hyfsad nivå trots allt. Och Ebenezer Ofori – också det en personlig favorit – höll enorm klass. En spelare jag saknar än i dag.

2018 har vi Sebastian Larsson, Kristoffer Olsson och Enoch Kofi Adu. Och vilket jävla mittfält. Det går inte på något sätt att jämföra kvalitén vi har på mittfältet i år, med den uppsättning vi hade 2016. Klasskillnad. Basta.

Resultat:
2018 vinner överlägset.

Anfallsuppsättning:
2016 hade vi Alexander Isak och Chinedu Obasi. Icke att förglömma Carlos Strandberg på våren också.

2018 har vi Henok Goitom och Tarik Elyounoussi. Inte att förglömma Nicolas Stefanelli.

Vem vinner? Ptja. Det är en enormt svår fråga. Obasis högstanivå är bland det sjukaste man sett i Allsvenskan. Och Alexander Isaks potential och högstanivå var enormt fin. Carlos Strandberg spottade in mål på våren. Och så ska man försöka jämföra det med Goitom, Elyounoussi och Stefanelli som, med fem omgångar kvar av Allsvenskan, tagit AIK till toppen med god marginal.

Resultat:
Omöjlig jämförelse. De har sina storheter på sitt sätt. Jag ser det som oavgjort rent kvalitetsmässigt.

––

Totalt resultat:
2018 är bättre i fyra av fem kategorier.
2016 och 2018 är enbart jämnbra i kategorin anfallare.

Det här är mina subjektiva tankar givetvis. Någon kanske tänker annorlunda, någon kanske håller med. Dessutom har jag enbart kollat på startelvorna gentemot varandra och har alltså inte tagit så stor hänsyn till bänkarna. Väger man in bänkarna mot varandra i större utsträckning så får man säkert ett lite annorlunda resultat.

Så, vad vill jag komma fram till? Jo, egentligen att det är fantastiskt att vi lyckades sälja Alexander Isak så att vi kunde investera en hel del av våra pengar i nya spelare som förbättrade vår trupp. Och trots att det kan låta märkligt i dagsläget, så ser jag faktiskt fram emot vinterfönstret enormt mycket. Oavsett sportsligt utfall den här säsongen så kommer man med stor tillförsikt följa vad som händer med truppen till 2019. Vi kommer sannolikt att sälja Olsson, Linnér och Sundgren. Det borde innebära att summor upp emot 60-70, kanske 80 miljoner kronor, kommer att komma in till AIK. Pengar som kommer att kunna investeras direkt i truppen (även om såklart inte hela kakan kommer att gå dit). Sedan tappar vi ju förstås andra spelare i form av Alexander Milosevic, Haukur Hauksson och Denni Avdic som, på ett eller annat sätt, ska ersättas på något sätt.

Det är jävligt kul att vara AIK:are just nu.
 

Namn: Astream   Visa profil  
Sänt: 2018-10-15 23:53:00
 Hahaha underbart, mitt under pågående match också! 

Namn: ANDI   Visa profil  
Länktips: http://youtu.be/AGlvXXlTEao
Sänt: 2018-10-15 23:19:00
 Poorkid: 1,57 in i klippet ser du Nisse mana på klacken. 

Namn: Astream   Visa profil  
Sänt: 2018-10-15 23:04:00
 Stämningen kräver ett fyrfaldigt leve! 

Namn: Poorkid   Visa profil  
Länktips: http://m.youtube.com/watch?v=8R7Gdc7VERg
Sänt: 2018-10-15 22:15:00
 Meddelandet har redigerats av insändaren
- 1891

Underbar känsla. Även det derbyt som Nisse glider upp på en hörna och får feeling när han med kvarten kvar klappar med i ”Superettan här kommer Bajen”. Jag försökte hitta klippet men fann det tyvärr inte. Hittade istället denna gamla brytning av högsta klass signerad Nisse.
 

Namn: 1891   Visa profil  
Sänt: 2018-10-15 22:04:00
 
Är det någon som minns bortaderbyt mot Bajen 2016 när vi ledde med 0-3 i paus?

Mitt starkaste minne under den matchen var när alla fans stod kvar och sjöng mellan första och andra halvlek. Visst vi ledde med 0-3 så alla var på gott humör. Men den styrkedemonstrationen skulle jag vilja uppleva igen. Sång genom hela matchen, alltså ingen paus.

 

Namn: skjut Nurmi skjut   Visa profil  
Sänt: 2018-10-15 21:53:00
 AIK, punk och champagne
Välkommen hem Martin Mutumba
 

Namn: murnau   Visa profil  
Sänt: 2018-10-15 21:45:00
 Meddelandet har redigerats av insändaren
På drift med Svullo

Instämmer! Mycket fina ord av Ulvpäls

Kat. Karl-Bertil är AIK!
 

Namn: På drift med Svullo   Visa profil  
Sänt: 2018-10-15 21:37:00
 Ulvpäls

Det var förbanne mig det finaste jag hört sedan jag konfirmerades.

Vill du ha ett fikon?Kat. Tage
 

Namn: 18jonatan91   Visa profil  
Sänt: 2018-10-15 21:35:00
 Angående värvningar till nästa säsong.
Kan Sauli vara aktuell för en återkomst? Utlånad från Spal till Crotone men verkar ha blivit dåligt med speltid där också.
 

Namn: Trollet   Visa profil  
Sänt: 2018-10-15 21:32:00
 Äntligen är Martin tillbaka.
Kan bli hur bra som helst!
En riktig gnagare som vet hur man vinner guld.
 

Namn: Nisses korvmoj   Visa profil  
Sänt: 2018-10-15 21:29:00
 Någon som sitter på en extra plåt till norra nedre på söndag? Blev utan när årskortsgänget fixade... ingen blir gladare än jag för ett PM! 

Namn: murnau   Visa profil  
Sänt: 2018-10-15 21:26:00
 Meddelandet har redigerats av insändaren
AIK är lika mycket Rinkeby som vi är Djursholm - det bästa av olika världar. Dif däremot är ingenting!
 

Namn: Ulvpäls   Visa profil  
Sänt: 2018-10-15 21:24:00
 Martin är en fantastisk representant för AIK och jag hoppas och tror att hans arbete framgent inte bara ger oss duktiga spelare utan även kommer fungera som ett verktyg för integration och helande av vårt idag trasiga samhälle.

Kan vi rädda endast en unge från gatan så är han värd 100 lax i månaden.
 

Namn: Bubka   Visa profil  
Sänt: 2018-10-15 21:21:00
 jag ticker att mutumba är välkåmen tibaka

Avd. Guld2lax9
 

Namn: Flempanrat   Visa profil  
Sänt: 2018-10-15 21:13:00
 Lammkött

AIK har alltid varit en fritidsgård. Vi bildades ju t o m för att unga män skulle ha något att göra på fritiden.

avd: mot den moderna fotbollen typ...
 

Namn: Pyromanerna från huvudstaden   Visa profil  
Sänt: 2018-10-15 21:10:00
 Välkommen hem Mutumba! Ni som tvivlar kan dra åt helvete! 

Namn: Spelarn   Visa profil  
Sänt: 2018-10-15 20:58:00
 Jag kan inte riktigt se hur Mutumbas "sätt" skulle vara ovärdigt AIK. Vad fan, Mutumba har uträttat storslagna saker för AIK och INGEN kan betvivla hans känslor för klubben. Du tatuerar liksom inte in "AIKguld 2lax9" INNAN seriefinalen om du inte är hardcore AIK:are.

Visst, han för sig rätt "förortigt" men AIK är en del av förorten precis som man är en del av kungahuset. Mutumba ska inte behöva skämmas för den han är, för det är Allmäna Idrottsklubbens största styrka. Dörren är öppen för alla oavsett bakgrund.

Sedan att jag skulle vilja se minen på Mutumbas svenskalärare när de rättade hans uppsatser är en annan femma - men att han är en av oss kan väl ingen betvivla.
 

Namn: cj   Visa profil  
Sänt: 2018-10-15 20:48:00
 Lammkött

Tyckte det var rätt kul sagt och är inte speciellt känslig för jargong men man kan tycka olika.

M9 är välkommen tillbaka och ska som alla andra som företräder AIK göra det på ett värdigt och professionellt sätt i sin roll utan att det utplånar hans person. Vi får hoppas Martin har har lika mycket talang för det här som han hade med bollen vid fötterna.
 

Namn: Lammkött   Visa profil  
Sänt: 2018-10-15 20:40:00
 Cj

Du tydliggör min poäng ännu mer. Skriv vad fan ni vill här men låt inte AIK Fotboll bli en fritidsgård för det.

Blink.
 

Namn: cj   Visa profil  
Sänt: 2018-10-15 20:35:00
 Meddelandet har redigerats av insändaren
Lammkött

Var inte en judas. Pajas.

* Kött och blod.
 

Namn: Lammkött   Visa profil  
Sänt: 2018-10-15 20:28:00
 "Mutumba ska främst leta efter talanger i förorterna. Intervjuade Wesström häromdagen och fick en kvalitetsmotivering:
– Det är bättre än att Björn, en lätt överviktig 46-åring från Edsviken i Sollentuna, kommer ut och säger "shoo, grabbar!"

Låt nu inte klubben tappa markkontakt i sin Linje Blå-romantik. Ingen, varken BW eller Martin, ska befatta sig med en sådan jargong när de representerar AIK.
 

Namn: Catatonia   Visa profil  
Hemort: Råsundavägen
Sänt: 2018-10-15 20:16:00
 Intessant med Mutumba som scout.
Avvaktar att kommentera tills det visar sig på spelarmaterial. Kul om det blir en succé.

Välkommen tillbaka
 

Namn: hjelmen   Visa profil  
Sänt: 2018-10-15 20:06:00
 tetrapack/

Vad är det som gör att du tror att Ackerman tillsammans med Wesström inte kan bedöma Mutumbas kvaliteter rätt?
 

Namn: 1891   Visa profil  
Sänt: 2018-10-15 19:57:00
 
Tips. Inslag med Martin Mutumba på SportLib idag.

 

Namn: Ambrosini   Visa profil  
Länktips: http://www.mutumbalizer.se/
Sänt: 2018-10-15 19:49:00
 M9 har ju bevisat att han har goda kontakter i fotbollsvärlden. Twittrade ju med Ronaldo för ett par år sen.

"@Cristiano we have game agenst gais aka makrillarna the are fejmus bicaz of Håkan Hellström watch the then we talk after. Hare bra"

Media får väl använda sig av mutumbalizer i länken till dom framtida pressmeddelandena. Scouternas mamma?
 

Namn: Ishi#24   Visa profil  
Sänt: 2018-10-15 19:45:00
 Är inte Bojan ledig också?
 

Namn: Tortue   Visa profil  
Länktips: http://www.bajenbladet.se/sportbladet/fotboll/a/3jRLwP/mu
Sänt: 2018-10-15 19:42:00
 Meddelandet har redigerats av insändaren
tetrapack

Mutumba kanske nöjde sig med ett busskort och tre platser på läktaren.
 

Namn: Ulvpäls   Visa profil  
Sänt: 2018-10-15 19:30:00
 Meddelandet har redigerats av insändaren
@VI ÄR ÖVERALLT

Glenn Schiller

Grymt med Martin tillbaks där han hör hemma.
 

Namn: Bojansfulamuche   Visa profil  
Sänt: 2018-10-15 19:29:00
 tetrapack

Vad bygger du din till synes fördomsfulla inställning på?
 

Namn: december   Visa profil  
Sänt: 2018-10-15 19:17:00
 Meddelandet har redigerats av insändaren
Martin ska förmodligen försöka locka till sig talangerna från orten som kanske velar mellan alla klubbar i Sthlm. Han är trots allt en förebild för många kids.

Jämförelsen med Tjernas csr anställning haltar en aning kan jag tycka. Han hade ingen som helst erfarenhet av tjänsten i sig eller som tjänsteman över huvud taget.

Till sist. Är man inte nöjda med Martins tjänster när man utvärderar efter en tid så är det väl inte värre än att gå skilda vägar.
Tänk er att Dif har noll scoutingverksamhet och att Bajen saknar väldigt många spelare från Sthlm. Jag är försiktigt optimistisk.
 

Namn: tetrapack   Visa profil  
Sänt: 2018-10-15 19:15:00
 Mutumba som scout ?

Ni måste skämta. Killen är sig själv och var en riktigt underhållande fotbollsspelare som hade stor del av 2 lax 9.

Men en heltidsavlönad Mutumba som scout i AIK ? Snacka om att slänga pengar i sjön .. Undra vad han tjänar, 30 / månaden dvs ca 60/ månaden för AIK i kostnad.

Nej tack .. vi är redan störst i förorten.
 

Namn: Tortue   Visa profil  
Sänt: 2018-10-15 19:06:00
 Mycket tveksam till Mutumba som scout.. men va fan, överraska mig gärna. 

Namn: murnau   Visa profil  
Sänt: 2018-10-15 19:03:00
 Jose

Finns ju olika typer av fotbollsögon. Gissar att Martin främst kan hitta spelare med stora tekniska kvalitéer som är fantastiska råämnen, som med rätt skolning kan bli riktigt bra spelare. Offensiva oslipade diamanter
 

Namn: murnau   Visa profil  
Sänt: 2018-10-15 18:53:00
 Helvete vad kul om Mutumba ser till att vi plockar in fyndspelare från förorten som vi skulle missa annars... 

Namn: ANDI   Visa profil  
Sänt: 2018-10-15 18:49:00
 Jag ser fram emot den dagen när M9 börjar dyka upp som expertkommentator i TV också. 

Namn: Ganska Grå   Visa profil  
Sänt: 2018-10-15 18:47:00
 Sjukt bra värvning av Mutumba till scoutingverksamheten. Stärker vår status som en Stockholmsklubb hos alla framtida spelare, i jämförelse med våra konkurrenter. 

Namn: Nordin_   Visa profil  
Sänt: 2018-10-15 18:43:00
 Underbart med Mutumba tillbaka i AIK, var delaktig i Rashidi transfern tydligen. 

Namn: Jose   Visa profil  
Länktips: http://youtu.be/i2i9hQJr-uA
Sänt: 2018-10-15 18:42:00
 Martin Mutuma som scout? Jag ställer mig tveksam, som spelare utmärkte han ju sig inte direkt för sitt fotbollsöga. Ovan intervju från 09 säger väl en del.

Får lite samma vibbar som när vi anställde Tjerna som CSR-ansvarig och alla hyllade det, sen blev det inte lyckat för någon av parterna.
 

Namn: Christopher AIK P75   Visa profil  
Sänt: 2018-10-15 18:41:00
 Enligt skvallret på Flashback så är det en person vars fru jag känner. Känns lite sådär att man chansar på namn när man faktiskt inte vet. 

Namn: Västra 132   Visa profil  
Sänt: 2018-10-15 18:40:00
 Mutumba blir scout med orden: han kan "bortom den organiserade fotbollen".
 

Namn: Ambrosini   Visa profil  
Sänt: 2018-10-15 18:34:00
 Martin Mutumba som ny scout måste va den mest oväntade nyheten sedan Krpic presenterades som ny frälsare. 

Namn: östra övre   Visa profil  
Sänt: 2018-10-15 18:34:00
 Usch denna väntan. Tänker på AIK dag som natt känns det som. Hur gör ni andra för att få tiden att gå? 

Namn: Krille S   Visa profil  
Sänt: 2018-10-15 18:26:00
 Vad är det med folk? Att man har en *hypotetisk* diskussion kring hur vi borde handla OM det fanns en möjlighet att värva en bra spelare från en 08-konkurrent är inte samma sak som att man argumenterar för att BW ska sätta igång och ringa! 

Namn: aikmaster91   Visa profil  
Sänt: 2018-10-15 18:13:00
 Har egentligen inga problem om man Eriksson kommer till AIK men han har mycket att bevisa och har mycket han måste vinna.. 

Namn: VI ÄR ÖVERALLT   Visa profil  
Sänt: 2018-10-15 18:12:00
 Meddelandet har redigerats av insändaren
Vilken fd spelare har vunnit flera sm-guld och gillar att våldta kvinnor när frun ligger och sover?

Edit: 60 år gammal så lär vara guld från 80-90 talen.
 

Namn: Ishi#24   Visa profil  
Länktips: http://www.aikfotboll.se/nyheter/martin-mutumba-in-i-scou
Sänt: 2018-10-15 18:10:00
 wtf..

När blev han scout?
 

Namn: Lammkött   Visa profil  
Sänt: 2018-10-15 18:08:00
 Meddelandet har redigerats av insändaren
Vill höra Martins ramsa dåna mot Malmö!
Eller ja, mot Dif också för den delen.
 

Namn: MangeMan   Visa profil  
Sänt: 2018-10-15 17:36:00
 Jag skrev ett inlägg, på skämt, för ett par veckor sen typ, att vi borde göra en Bayern Munchen och värva både Hamad o Mrabti. Vet inte om det var därifrån det kommer? 

Namn: nikodemus33   Visa profil  
Sänt: 2018-10-15 17:17:00
 Ersättaren finns i truppen 

Namn: ilimor   Visa profil  
Sänt: 2018-10-15 16:15:00
 Bara 79 biljetter kvar på Norra nu mot Malmö!
Fick vi 500 platser utökning här som mot Örebro så har det sålts rejält senaste timmen.
 

Namn: Tre4Tre   Visa profil  
Sänt: 2018-10-15 16:08:00
 Hur kommer det sig att dessa tre namn kommit på tal från första början? Tror det inte ens finns en liten chans att varken vi eller de är intresserad av att jobba med den andra. 

Namn: Falcken   Visa profil  
Sänt: 2018-10-15 16:05:00
 Meddelandet har redigerats av insändaren
Enig med de kritiska rösterna här, finns gott om spelare att hitta som håller Mrabtis, Erikssons och Hamads nivå. Onödigt att plocka in spelare som automatiskt börjar på minus i en klubb med rätt kort tålamod.

Det är inte direkt Mbappé, Messi och Ronaldo vi pratar om här, där klubbarna på den nivån inte har råd att vara sentimentala om de ska värva ihop den bästa möjliga truppen.
 

Namn: Lammkött   Visa profil  
Sänt: 2018-10-15 15:52:00
 Meddelandet har redigerats av insändaren
Hade varit uppfriskande med lite fler supportrar av kött och blod härinne och mindre av den där opartiska sportjournalist-lajvande typen.

Nästan så att man längtar efter ord som "hora", "pajas" eller "judas".
 

Namn: Dick Lidman 13   Visa profil  
Sänt: 2018-10-15 15:44:00
 Vad är de för nivå. Namn som diskuterats Mange, Mrabti och Hamad?
Hur kan ni tillåta er vara så enkelspåriga. Ingen av dem har något i AIK och göra. Även om just "du" ser de som ok är en stor del i en sportchefs arbeta att hålla fansen enade.

Vill ni se Björn göra samma pinsamma misstag som Bosse gjorde med Brwa Nouri?

AIK är så oerhört mycket mer proffsiga än så.
 

Namn: Krille S   Visa profil  
Sänt: 2018-10-15 14:53:00
 Dunderborstaren: Det är en hypotetisk diskussion. 

Namn: 1891   Visa profil  
Länktips: http://www.fotbolldirekt.se/2018/10/14/pa-fd-landslagskao
Sänt: 2018-10-15 14:32:00
 
Bajen testar en spelare ifrån AIK Fretong.

 

Namn: Saulis glasögon   Visa profil  
Sänt: 2018-10-15 14:23:00
 Säljer två biljetter till Norra Nedre mot Djurgårn den 21/10.

Dra iväg ett sms till 0704525231 vid intresse.
 

Namn: Ron Swanson   Visa profil  
Sänt: 2018-10-15 14:16:00
 Krille S,

Jag vill undvika övergångar från Dif och Bajen och ju sämre spelare desto mindre ’laddat’ såklart! Är mer förvånad över att du tycker det vore helt ok att plocka in Hamad men som jag skrev förut, vi tycker olika.
 

Namn: Groggi   Visa profil  
Sänt: 2018-10-15 13:59:00
 Mohikanmange tillbaka till oss är helt uteslutet det med. Representerat gröthals och apa och snackat så mycket skit om oss att han får sitt nuvarande lands president att framstå som en blyg tolvåring. Han skulle ju inte kunna visa sig på stan varken för den ena eller andra fanskaran. Det Limpar och Jesper Jansson fick utstå skulle nog inte vara någonting i jämförelse. Inget jag stöttar såklart men sådan är verkligheten. 

Namn: Dunderborstaren   Visa profil  
Sänt: 2018-10-15 13:47:00
 Varför är ens Mrabti till AIK under diskussion här? varför ödslar ni tid på att ens nämna det? Är ni så förblindade av att allt kretsar kring AIK så att ni tror att det skulle kunna hända? Släpp det , herregud!! 

Namn: Rourke   Visa profil  
Länktips: http://www.youtube.com/watch?v=L2l-iG-YsN0
Sänt: 2018-10-15 13:44:00
 Angående Olssons ersättare så snackade jag lite fotboll med några danska kollegor som rekommenderade denna snubbe. Varit ute i Europa, gjort det bra men fick lite speltid i Grasshoppers senast och är nu utlånad till Aalborg under ett år. Extremt lik Olsson i spelstil dessutom tycker jag, vi har ju lite kontakter med dem sedan Nabbe dessutom. 

Namn: Krille S   Visa profil  
Sänt: 2018-10-15 13:35:00
 Meddelandet har redigerats av insändaren
Ron Swanson: Du menar att man får kontraktera dåliga spelare från stockholmslagen emedan bra spelare är off-limits?

Dixi: Där instämmer jag. Mrabti hade jag gärna sett i AIK om det inte vore för hans skadebenägenhet.
 

Namn: Wassenuss   Visa profil  
Sänt: 2018-10-15 12:52:00
 En liten summering från helgen som var.

AIK Hockey Herr: Spelade två matcher i helgen, Björklöven vinner man mot med siffrorna 2-1. Igår mötte laget Almtuna borta och gör säsongens sämsta match och förlorar med 4-2 efter att man har gett bort matchen fullständigt.

AIK Hockey dam: Möter MoDo och Leksand på bortaplan. Matchen mot MoDo förlorar laget med 3-1 och mot Leksand blir förlustsiffrorna 5-3.

AIK Hockey J20: Möter Brynäs i ett dubbelmöte och vinner båda matcherna med 4-1 respektive 4-2.

AIK Hockey J18: Vann igår mot Nacka med 5-3 och ligger fortsatt tvåa i serien.

AIK Basket dam: Förlorar knappt mot Alvik med 60-53.

AIK Innebandy herr: Vinner mot Hudik/Björkberg med 9-5. Fin vinst mot ett lag som startat med 3 raka vinster.

AIK Innebandy dam: Förlorar tyvärr för första gången den här säsongen med 5-6 mot Tyresö. I nästa match väntar ett derby mot Råsunda!

AIK innebandy herrjunior: Spelade i Pantamera DIV3B och vann mot Marieberg med 6-5. Torskade mot Tungelsta i HU serien med 13-4 men vann i Juniorallsvenskan med 11-8. Är för dåligt insatt för att analysera resultaten men en del matcher samma helg kanske förklarar resultaten.

AIK Innebandy damjunior: Vinner mot Huddinge med 5-4 i DJ1 och sedan i DJ2 vinner laget med 11-0 mot Älvsjö AIK.

AIK Handboll herr: Förlorar återigen… Katastrofstart på säsongen.

AIK Handboll dam: Förlorar för första gången den här säsongen. Det borta mot Västerås med 25-24. Otroligt tight verkade det vara!

AIK Brottning: Var nere på Lag-SM i Malmö och där vann laget 14 av 15 matcher och tre av tre lagmatcher och gick storstilat vidare till en sista kvalmatch mot Varbergs BoIS om vilket lag som ska vara med i ”Final Four” i Lag-SM. Vilken sjuk Brottningssektion vi har vänner.

AIK Fotboll dam: Vinner mot IF Böljan med härliga 5-0!

AIK Fotboll U19: Vinner med 4-0 mot Vasalund.

AIK Fotboll F19: Vinner seriens sista match mot Hammarby med 4-2 och vinner därmed Svenska Spels F19 serie! Härligt!!
 

Namn: VI ÄR ÖVERALLT   Visa profil  
Sänt: 2018-10-15 12:43:00
 FlavioObolo/

Vi kan väl värva M Olsson till sommaren och då kanske Rashidi säljs istället? Tror inte vi får några stora pengar för Rasmus i vinter och jag tycker han är alldeles för bra för att bara släppa. Okej att 2018 är en besvikelse men vi har sett vad han har i sig.
 

Namn: 18jonatan91   Visa profil  
Sänt: 2018-10-15 12:42:00
 Hur gick det för Khalid Abdo? 

Namn: Tre4Tre   Visa profil  
Sänt: 2018-10-15 12:24:00
 Oroligt spännande att se vem som kan ersätta Olsson, hyfsad press på sig. Tog iofs ca ett år för Olsson att nå denna höjd 

Namn: Nordin_   Visa profil  
Sänt: 2018-10-15 12:13:00
 Snacka om dodge a bullet med Hamad, vi fick istället in Kristoffer Olsson och han är ju en mycket bättre spelare.

Ungefär samma sak om när vi fick in Borges istället för Farnerud.
 

Namn: resse   Visa profil  
Sänt: 2018-10-15 12:11:00
 Hamad ville till AIK, vi ville även ha honom men lönen han begärde satte stopp samt längden på kontraktet.

Kan säga såhär Hamad har överlägset bäst betalt i Bajen!

Ni behöver inte oroa er Björn har har koll när Koffe försvinner.
 

Namn: Västra 132   Visa profil  
Sänt: 2018-10-15 11:54:00
 BW tog inte in Hamad innan han gick till bajen så tror inte han kommer nu heller 

Namn: AIKpandan   Visa profil  
Sänt: 2018-10-15 11:49:00
 @aikrobban

Vad jag har hört/sett så jobbar Tjerna som PT på ett nyöppnat gym ute i Bromma.
 

Namn: På drift med Svullo   Visa profil  
Sänt: 2018-10-15 11:47:00
 Angående Mange i Gnaget.

Jag är rätt övertygad om att BW har den goda smaken att avstå hittebarn från avskrädeshögen.

Till skillnad från dif-Bosse har Björn koll på sin klubbs kultur.
Dessutom har AIK äntligen slitit sig loss från skiktet där man säljer de bästa vid första bästa ok bud och ersätter med sämre kvalité. Vilket ger oss både sämre kontinuitet och sämre kvalité, dömt att prestera lagom med.
Vi kommer få riktigt bra betalt för de som lämnar efter denna säsong.
Ett angenämt problem för både Björn och Rikard som verkar ha hittat ett grymt bra samarbete för att få ut prestation ur en idé och en budget.

Russinen ur årets allsvenska, undantaget hifdif, måste väl ändå ligga högt upp på listan av nya spelare?
 

Namn: Ron Swanson   Visa profil  
Sänt: 2018-10-15 11:37:00
 Krille S,

Jag ser det mer som att jämföra Hamad med K.Olsson och inte med DJ Avdic.

Jag antar att vi ser olika på det bara men jag vill undvika allt som det innebär att ta Bajens bästa spelare till vårat lag. Det händer liksom inte.
 

Namn: FlavioObolo   Visa profil  
Sänt: 2018-10-15 11:22:00
 Meddelandet har redigerats av insändaren
Sedan släpper/förlänger vi inte med HHH men då i samma veva är ju Nyholm tillbaka?
 

Namn: FlavioObolo   Visa profil  
Länktips: http://www.transfermarkt.de/martin-olsson/profil/spieler/
Sänt: 2018-10-15 11:20:00
 Meddelandet har redigerats av insändaren
Martin Olssons kontrakt går ut 30/6 2019, kanske går att lösa i vinter?

Olsson
Rashidi

Sundgren
Lundström

Om nu Lindqvist skulle kunna säljas.
 

Namn: Åsnan   Visa profil  
Sänt: 2018-10-15 11:19:00
 Jobbar inte Tjerna som PT? 

Namn: Dixi   Visa profil  
Sänt: 2018-10-15 11:12:00
 Är administratören orolig för musarm för medlemmarna på forumet så kan någon form av datamus som inte anstränger handleden så rekommenderas. 

Namn: Bojansfulamuche   Visa profil  
Sänt: 2018-10-15 11:09:00
 Tre inlägg om utökad kapacitet på norra på rad. Det behövs inte. Sparade den som hade länk till biljettköp. Kolla gärna innan ni skriver nyheter om dom redan är skrivna. Ledsen om någon tog illa vid sig. 

Namn: DT4ever   Visa profil  
Sänt: 2018-10-15 11:02:00
 Har också hört att Tjerna jobbar som det.

Oavsett:en gång legend, alltid legend!
 

Namn: War Machine   Visa profil  
Sänt: 2018-10-15 11:02:00
 Robban
Har inte sett själv men polaren påstår att han sett tjerna agera sopgubbe inne i stan...
 

Namn: Vandelay Industries   Visa profil  
Sänt: 2018-10-15 10:59:00
 Aikrobban

Har två nära vänner som också säger sig vara 100% säkra på att ha sett Tjerna jobba som sopgubbe...
 

Namn: Dixi   Visa profil  
Sänt: 2018-10-15 10:57:00
 Ska vi sno någon spelare så tycker jag att Mrbati är bättre än Hamad. Känns som Hamad har ett klent psyke. 

Namn: Lammkött   Visa profil  
Sänt: 2018-10-15 10:56:00
 Varför saxades mitt inlägg om utökad kapacitet på Norra? 

Namn: Åsnan   Visa profil  
Sänt: 2018-10-15 10:44:00
 Äcklet (mange) är inte välkommen båda han och hans syrra har snackat skit om AIK sedan han gick till Åtvidaberg.
 

Namn: Krille S   Visa profil  
Sänt: 2018-10-15 10:25:00
 Meddelandet har redigerats av insändaren
Ron Swanson: Ser inga som helst problem med Hamad. Han är född i Baku, uppvuxen i Örebro och har mest spelat i Malmö. Han är ju knappt ens intimt förknippad med Malmö. MEn om det är något lag som är hans så är det givetvis "iffiff".

Han är lika lite Hammarby som Denni Avdic är AIK. Det är klart vi borde ta honom om vi hade möjlighet. Varför skulle det spela någon roll om vi hade tagit honom innan eller efter han spelade några matcher för Hammarby?

Han har ju bara varit frontfigur i så mån att han varit bäst på planen. Vilket i sin tur vore ännu ett skäl för honom att spela i AIK.

Ser verkligen inte problemet. Vi har inget behov av att utesluta bra spelare från spel i AIK bara för att de spelat ett fåtal matcher i ett annat stockholmslag. Visst kan det vara känsligt när det är någon som är intimt förknippad med laget men i fallet Hamad - han är bara en handelsresande som Elyounoussi hos oss.
 

Namn: JGson   Visa profil  
Länktips: http://www.aikbiljett.se
Hemort: Stockholm
Sänt: 2018-10-15 10:24:00
 AIK på Twitter:

@aikfotboll
Vi har fått utökad kapacitet på Norra Stå mot Malmö FF. Det gäller ett begränsat antal biljetter. Biljetterna släpps kl 15:00 idag via http://www.aikbiljett.se Först till kvarn gäller då biljetterna lär gå åt fort.
 

Namn: Tre4Tre   Visa profil  
Sänt: 2018-10-15 10:03:00
 Black Ben, ja så är det ju, mem samtidigt, Robban ska komma tillbaka från sin skada också 

Namn: Black Ben   Visa profil  
Sänt: 2018-10-15 09:56:00
 Frågan är väl om Felix skulle kunna tänka sig att vara andrefiol med en såpass bra säsong bakom sig? Jag tycker egentligen att vänsterkanten är den som skulle behöva uppgraderas men det är ju lite svårt. Både Rashidi och Rasmus är "bra" men ingen är fantastisk (just nu). På högerkanten har vi ju högre potential med Sundgren och Robban. Varför kan inte bara Rasmus hitta tillbaka till 2017-formen? Vad är det egentligen som har hänt där?

Landslagsuppehåll är ett ord som ligger någonstans mellan #MAGA och rövsmör i popularitetsskalan i min vokabulär. En hel jävla vecka kvar och det går så sjukt långsamt. Tur att det finns lite hockey och emellanåt lite Superettan att roa sig med. Får KO spela kan man ju iaf sitta och hoppas att han inte skadas och byts ut i 65:e till stående ovationer.
 

Namn: Tre4Tre   Visa profil  
Sänt: 2018-10-15 09:34:00
 Buisnesswithmoney, Robban med Felix bakom vore väl klockrent OM sundgren drar. Kommer Robban upp i samma nivå han var tidigare tror jag vi har honom max till vinterfönstret nästa år. Jävlar va bra han var 

Namn: oakley   Visa profil  
Sänt: 2018-10-15 09:27:00
 En bekant ska förbi Öfk-shopen ganska snart, så om någon vill ha biljetter till matchen skicka PM! 

Namn: GhR08   Visa profil  
Sänt: 2018-10-15 09:04:00
 Meddelandet har redigerats av insändaren
Inte för att jag gråter.
Men är det någon som tar bort väääldigt onödiga "övrigt" kommentarer?

Avd. Övrigt aka "Ligger Flashback nere?"
 

Namn: Businesswithmoney   Visa profil  
Sänt: 2018-10-15 08:50:00
 Folk verkar glömma Lundström som var bäst i AIK innan skadan... 

Namn: aikrobban   Visa profil  
Sänt: 2018-10-15 08:49:00
 Nån som vet om Tjernas nya karriär är som sopgubbe? Seriös fråga. Har nyss spottats en vääääldigt lik person utförande dessa uppgifter i city. 

Namn: Ron Swanson   Visa profil  
Sänt: 2018-10-15 08:48:00
 Krille S,

Hamad är iofs starkt förknippad med ifif och jag hade inte sett några problem med att plocka in honom när Bajen gjorde det. Nu däremot, när han agerat frontfigur för deras nya resa i två säsonger, skulle jag aldrig vilja att han spelade i AIK.
 

Namn: Tre4Tre   Visa profil  
Sänt: 2018-10-15 08:30:00
 Östranedre, han lär dessutom ha fått fila en hel del på sin defensiv denna säsong. 

Namn: LalaweleAtakora   Visa profil  
Sänt: 2018-10-15 08:12:00
 Derbyecka! 

Namn: Östranedre   Visa profil  
Sänt: 2018-10-15 07:45:00
 Det lilla jag sett av F. Hörberg lovar gott. Mittfältare som skolats om till wingback. Starka lungor och frejdig. 

Namn: Tre4Tre   Visa profil  
Sänt: 2018-10-15 06:41:00
 Felix Hörberg i Trelleborg verkar det gå bra för, nyligen fyllda 19 år, spelat samtliga matcher i år på höger wing/högerback, 4 mål, 1 assist. Gjort debut i landslaget (U20).
Skrivit 3 år spons med Nike. Om nu Sundgren drar
 

Namn: JGson   Visa profil  
Hemort: Stockholm
Sänt: 2018-10-14 23:51:00
 dulee.till.barca

Ok tack för info.
 

Namn: Hector1891   Visa profil  
Sänt: 2018-10-14 22:33:00
 Märkt nu att många efterfrågat biljett till nedre etage på söndag. Jag är väll också en jobbig jävel o frågar ifall någon gnagare är villig att sälja en extra eller har fått förhinder. Jag har en biljett till nedre etage men försöker fixa till en hängiven supporter som var utomlands när ”derby mailet” skickades ut. 

Namn: Krille S   Visa profil  
Sänt: 2018-10-14 21:38:00
 Ron Swanson: Varför skulle det vara konstigt med Hamad i AIK? Han är väl mest en handelsresande i fotboll? Om han kan förknippas på allvar med något lag så är det ju MFF? 

Namn: Dusan_Uhrin   Visa profil  
Sänt: 2018-10-14 21:27:00
 Marcelinho, Det finns 1 stocholmare i Bajen (om man räknar Södertälje). ME som rak ersättare för klubbikonen Kennedy? :-) 

Namn: Nisses korvmoj   Visa profil  
Sänt: 2018-10-14 21:25:00
 Söker en klackbiljett till nedre på söndag! Finns det någon hjälte med en över? 

Namn: Är taket öppet?   Visa profil  
Sänt: 2018-10-14 21:09:00
 Söker efter 2 bortastå mot Kalmar. PM om du vill sälja. 

Namn: Koltrast   Visa profil  
Sänt: 2018-10-14 20:58:00
 Ja, om precis en vecka har man antingen en klump i magen eller har börjat planera guldfirandet.

Tror på derbyseger, kryss för Norrköping, förlust för Hammarby och guldmatch mot Malmö.
 

Namn: Pyromanerna från huvudstaden   Visa profil  
Sänt: 2018-10-14 20:39:00
 Det är derbyvecka hörni! 

Namn: Marcelinho   Visa profil  
Sänt: 2018-10-14 20:28:00
 Dusan_Uhrin

Magnus Eriksson är ju Stockholmare. Bara bönder i bajen!
 

Namn: #10Äger   Visa profil  
Sänt: 2018-10-14 20:08:00
 Vill aldrig se Mange i vår fina tröja igen, absolut inte.
Skulle faktiskt inte förvåna mig för fem öre ifall han skulle gå till Bajen istället för gårdarna ifall de skulle bjuda på ett bättre kontrakt. Själlös kille det där.
 

Namn: Dusan_Uhrin   Visa profil  
Sänt: 2018-10-14 20:04:00
 Tycker Magnus Eriksson kan gå till Bajen. Han passar deras principlösa värvningsstrategi och kommer trivas bland alla före detta mffare. 

Namn: Västra 132   Visa profil  
Sänt: 2018-10-14 19:17:00
 knarfeggab

Håller med, det ska inte ens finnas i tanken
 

Namn: knarfeggab   Visa profil  
Sänt: 2018-10-14 19:14:00
 Tack Hydro! Att någon ens tänker den tanken är inte bara sinnessjukt det bortom allt förstånd som finns i världen. Herregud vad är det för fel på människor? 

Namn: dulee.till.barca   Visa profil  
Sänt: 2018-10-14 18:07:00
 JGson:

Seth Hellberg och några kompisar gruppvåldtog en flicka på tenstafältet och filmade det. Dom är dömda men som minderåriga, så det blev bara några timmars arbetsstänst. Vi mötte han i Cupen i våras när han spelade för Syrianska.
 

Namn: JGson   Visa profil  
Hemort: Stockholm
Sänt: 2018-10-14 17:58:00
 dulee.till.barca

Gruppvåldtäktsman? Dömd? Upplys en okunnig.
 

Namn: sucram   Visa profil  
Sänt: 2018-10-14 17:54:00
 1891

Magnus är välkommen om han platsar
 

Namn: Hydro   Visa profil  
Sänt: 2018-10-14 17:16:00
 Eriksson kan sätta sig på en dildo och rotera, smuts rakt igenom. 

Namn: AIKPAX   Visa profil  
Sänt: 2018-10-14 16:54:00
 Återigen, säljer två till KFF borta, nedre ståplats gästande lag. PM. 

Namn: Mikael123   Visa profil  
Sänt: 2018-10-14 16:14:00
 Tänk om BW lyckas övertala Bernt Hulsker göra comeback igen? Det skulle vara drömmen. Han skulle vara värd varenda krona, kosta vad det kosta vill. Berne ska fan tillbaka! 

Namn: skjut Nurmi skjut   Visa profil  
Länktips: http://www.youtube.com/watch?v=ln3bb84QzBE
Sänt: 2018-10-14 15:51:00
 Den som av någon outgrundlig anledning ännu inte har köpt biljett till de två sista hemmamatcherna bör titta på klippet och tänka efter en gång till.

Gåshud !
 

Namn: Koltrast   Visa profil  
Länktips: http://www.hesgoal.com/news/35444/Almtuna_IS_vs_AIK.html
Sänt: 2018-10-14 15:03:00
 Stream till Almtuna-AIK.

 

Namn: dulee.till.barca   Visa profil  
Länktips: http://www.instagram.com/p/Bk09bJolqPO/?hl=af&taken-b
Sänt: 2018-10-14 15:03:00
 Gruppvåldtäktsman drömmer om att spela i AIK. Fortsätt drömma smuts. 

Namn: Anbo 2.0   Visa profil  
Sänt: 2018-10-14 14:21:00
 JacobAIK

Borges lämnade Deportivo när de åkte ur La Liga.
 

Namn: JacobAIK   Visa profil  
Sänt: 2018-10-14 13:45:00
 Visste inte att Borges spelade i Turkiet nu, minns att jag kollade hans kontrakt och att det gick ut sommaren 2019 när han var i Deportivo, hade en liten förhoppning om återkomst vid kontraktsslutet. Men nu känns det ganska avlägset. 

Namn: OH   Visa profil  
Sänt: 2018-10-14 13:43:00
 Haha Mange in? Vad fan är det som pågår här inne?

För någon vecka sedan var det Mrabti som skulle in. Herregud.
 

Namn: skjut Nurmi skjut   Visa profil  
Sänt: 2018-10-14 13:32:00
 Sedan är det inte bara idrottslig mognad som kan komma senare utan även social.
Två exempel är Martin Mutumba och Brwa Nouri.
 

Namn: ilimor   Visa profil  
Sänt: 2018-10-14 13:26:00
 http://www.fotbolldirekt.se/2018/10/14/pa-fd-sa-kan-aik-sla-hammarby-publikligan-nu-smygoppnar-man-etage-3-trycket-ar-sapass-hart/

Goda nyheter!

Stor sannolikhet för att vi får minskad reducering på Norra även i avslutande matcherna.

Etage 3 östra öppnas imorgon!
 

Den här sidan har laddats 96457491 gånger sedan 1999-09-14