Originalet av inlägg:1390262
Redigerat:2022-10-03 07:53:00

Nackdelen med kaffeligan

Då menar jag Milo, Seb, JG, Lustig, Larsson, Sotte och Nabil och en viss mån Bilal.

Känslan som gruppering så har dom fått för mycket mak och behöver splittras.

Jag tror det är oerhört svårt för spelare utifrån att komma in i laget som Zack, Thill, mfl när det finns en så stor och sammansvetsad äldre grupp.

Nästa år bör endast Milo (om han kan spela fotboll) och JG (långt kontakt, och förhoppningsvis kan komma i form under hösten och försäsongen).

Om lustig ev vill ta över Per Karlsson plats i truppen är han en bra utfyllnadspelare för rätt lön. Larsson skulle kunna ta en liknande roll men här är risken att han för stort inflytande där många tränare inte kommer inte kunna bänka honom, så bäst är nog att kapa bandet eller så har han tagit beslutet själv och slutar.

Nabil bör inte vara kvar, skadebenägen och har tappat sin toutch, 1 mot 1 och speed. Dessutom gnäller han alldeles för mycket på allt. Vem som helst såg att offensiven fungerade bättre med JG och Steff och det bör vara anfallsparet till nästa år, såvida vi inte värvar någon ny som konkurrerar ut dom.

Sotte är helt enkelt för dålig, vet inte hur han heller hanterar bänken och nog bäst att klippa bandet där (ser hellre lustig, och båda kan vi inte ha eftersom kaffemaffian måste lösas upp).

Med bilal så tappar han i marknadsvärde för varje match han spelar i år, förhoppningsvis finns det ändå intresse och det går att Hova in åtminstone 5 miljoner.