Originalet av inlägg:1350149
Redigerat:2021-12-06 16:14:00

Bergsget

Det gäller ju DA, Biosse och JJ också. Med skillnaden att söderbröder knappt har några spelare därute redo att vända hem. DA plockar ju hem det mesta som har kvalitet som tidigare spelat i MFF. Bimisse smackade hem tre tidigare landslagsstjärnor och lär ta hem ”Musch” så fort han vill. Bajen plockade hem Kennedy och Petter. Mer har de väl inte. Men tog hem Paulsen igen. Peking har ju tagit hem massor med återvändare från sina mest framgångsrika år. Även om Dif plockat två av deras dåvarande anfallare.
Alla gör det når de kan. Inget BW påfund. AIK, Dif och MFF har länge haft de trupper med högst snittålder. Även IFK så fort de sålde av sina talanger. Dvs storklubbarna.

Är Tarik lika bra som senast är han ren kvalitet. Bengtsson är jag mer tveksam till men ser honom som en möjlig länk från Otieno till någon av våra talanger.

Med Tarik och John in och eventuellt Bengtsson om vi säljer Otieno och bevarad trupp i övrigt (såklart än mer med Otieno kvar) skulle jag påstå att vi ska vara favoriter till guldet. Åtminstone helt jämbördiga med MFF. Så länge inte de drar in 3-4 grymma alternativ.