Originalet av inlägg:1338764
Redigerat:2021-09-14 10:29:00

Tre4tre

Fyra lag har möjlighet att ta hem pokalen.
Skulle säga att våra chanser minskade ganska många procentenheter igår.

MFF bör egentligen ligga bäst till. Materialet och grundspelet finns men historiskt brukar vara väldigt svårt att bolla AS och europaspel och sett till att de har tre lag framför sig så minskar deras chanser ytterligare.

Elfsborg har bäst form och imponerar spelmässigt. Har sämst material på pappret men bevisligen en mycket välfungerande spelmodell. Tycker att de bör få svårare när lagen börjar behandla dem som ett topplag men än så länge har de inte riktigt hänt. Tror inte det räcker hela vägen men vann djurgården -19 så kan Elfsborg ta det -21.

Djurgården har en vägvinnande och väl inpräntad spelmodell. Saknar till stor del spetsspelare men det finns spelare som potentiellt kan explodera. Hade de tappat poäng i derbyt tror jag säsongen varit körd nu får man nog ordentligt med energi inför hösten. Blir nog farliga.

Vi har en enorm defensiv spets och ett lojalt arbetande lag. Finns en del frågetecken kring ffa vårt bortaspel och överlag kring om vår spelmodell är tillräckligt vägvinnande. Likt djurgården kommer nog ett par offensiva spelare blomma ut under hösten, annars blir det tufft att hänga med.