Originalet av inlägg:1338752
Redigerat:2021-09-14 09:41:00

Det är naturligt att vi känner en enorm besvikelse efter gårdagens missräkning då det är ganska lätt att sväva väg och börja drömma när det går drygt två veckor utan att få en reality check.

Vi har överpresterat poängmässigt sedan omstarten och skulle vi inte växa som lag så skulle den här missräkningen för eller senare komma.

Det som är lite oroväckande är att vi i det här läget göra en så pass oskicklig och oinspirerad insats.

Anfallsspelet behöver vila på kollektivet då varje enskild spelare inte tillhör allsvenskan absolut bästa. Vi kommer inte vad det verkar kunna lita på individen ska kunna göra jobbet. Därför extra tråkigt att se vårt minst sagt virriga, svaga och obeslutsamma ansats till att anfalla. Det är ingen slump att vi har gjort så få mål framåt i öppet spel och att den siffran faktiskt börjar avta. Ser ut som många lag kan läsa oss som en bok..

I mina drömmar var vi nog i pole position inför denna helgen och hade en utmärkt möjlighet att göra ett litet ryck för att ge oss chansen inför vårt stentuffa oktober. Nu känns det mesta ovisst och det kommer nog bli en kamp om att nå europaplatsen.