Originalet av inlägg:1268110
Redigerat:2020-06-28 19:40:00

- 2-2 är tråkigt, men vad fan, ta det lugnt med domedagssnacket. Vi har haft ett brutalt hårt spelschema i början, och dessutom lirat med många juniorer, och ändå tagit oss ur detta relativt bra. Nu framöver blir det lite enklare motstånd och dessutom svalare väder.

- Kahl gör en mycket spännande debut, tar verkligen för sig. Våra andra junisar gör det också riktigt bra. Hussein har verkligen tagit kliv framåt och det är farligt varje gång Paulos har bollen.

- Tungt med två straffmål emot oss, men de var väl ändå korrekt dömda. Det vill säg liksom inte mot Mff, men de har ett riktigt bra lag också.

- Förra matchen gick vi all in direkt, men nu lirade vi mer sansat vilket var smart.

- Jag tycker ändå det ser väldigt spännande ut nu med AIK. Vi har en drös riktigt fina unga spelare på G som tar för sig direkt och mot de lite enklare lagen så kommer vi på ett tydligare sätt se vårt lags kvalitet.

- Ha lite hopp, för tusan. Detta kan ju bli en kanonsäsong med fint spel, bra resultat och flera saftiga försäljningar. Vi ligger tvåa just nu och Norrköping kommer fan inte vinna varje match.