Originalet av inlägg:1262867
Redigerat:2020-05-22 23:20:00

Steken

Nej vi ska masstesta, smittspåra och isolera de kluster som uppstår, som man nu gör i Tyskland på en massiv skala och ungefär det jag skrev i inlägget du hänvisade till men tydligen inte läste ordentligt.

FHM har varit duktiga på att lura i en stor del av befolkningen en massa dumheter, t ex att viruset är i princip ofarligt för alla under 60.
Det finns en stor grupp på Facebook för folk som högst troligt blivit smittade och långtidssjuka (men eftersom de fortfarande inte får testa sig kan de inte veta).
Vissa är nu uppe i tre månader med återkommande hög feber, svårt med andningen och total utmattning, många är långt under 60 och har inte några underliggande sjukdomar.
Anthony Fauci vittnade i senaten för ca två veckor sedan, han varnade för idén att barn är immuna och de har sett en ganska stor ökning i USA av barn som blir svårt sjuka, ofta flera veckor efter att de blivit smittade.

Nu kan vi invänta en samling obildade knallkorkar som börjar med div påhopp på detta inlägg 3,2,1...

"”Sjukdomen kan utrotas”

22 MAJ 2020

INTERVJU. Med masstestning, kontaktspårning och isolering av sjuka kan samhällen bli fria från covid-19 på fem veckor, menar professor Yaneer Bar-Yam, en av världens främsta pandemiexperter i en intervju för Kvartal. Ansiktsmasker är viktiga verktyg för att minska smittspridning. Ju snabbare åtgärder sjösätts för att rädda liv, desto mindre blir de ekonomiska konsekvenserna av coronakrisen.

Yaneer Bar-Yam ser ingen motsättning mellan människoliv och ekonomi. Tvärtom. Ju snabbare vi kan få pandemin under kontroll, desto mindre kommer de ekonomiska konsekvenserna att bli. Nyckeln är snabbhet – det finns ingen tid att förlora. Det handlar inte om att ”flatten the curve” utan ”to crush the curve”. Flera länder är snart i mål, men Sverige har en bit kvar att gå, menar han."

https://kvartal.se/artiklar/sjukdomen-kan-utrotas/


Dick Lidman 13
Testerna kommer gå till familj, släkt och bekanta men det är fint här på GF att man kan bli utpekad som parasit utan någon som helst grund för det.