Originalet av inlägg:1259802
Redigerat:2020-03-24 08:35:00

Håller helt med Curva, vi får alla se till att bidra för det kommer behövas-

Hade gärna sett conceptet "Vouchers för Vården" och att man promotade det i större utsträckning. Hade mer än gärna köt biljetter till vårdpersonals å de kan gå på gratis fotboll när väl säsongen rullar igång. Skulle inte dessa vouchers nyttjas av vårdpersonal så ger man de till behövande i utsatta områden. Att bara få folk till arenan innebär ju att de kommer spendera pengar i kiosker, AIK-shop mm vilket gör att vi ökar intäktssida. Det är betydligt bättre än att bara skänka pengar givet att vi får in matchdagsintäkter också.

Skulle man ge någon prognos för 2020 och kommande år så kommer vi förmodligen ha svårare än tidigare år att dra marginalsupportern till matcher, två saker som kommer påverka är ju dels risk för smittspridning, dvs andra/tredje vågen av smittspridning, men framförallt ett försämrat ekonomiskt läge.

Givet att vi förmodligen redan är recession och att det är att vänta massuppsägningar så innebär det ett förändrat konsumtionsmönster som tar flera år att återhämta. Det kommer synas i våra intäkter både direkt och indirekt. Jag hoppas att AIK ser över personalfördelningen på den administrativa delen redan nu och har en plan för eventuella varsel samt en plan för reduktion i lön på de som vi räknar med att vara kvar.