Originalet av inlägg:1245600
Redigerat:2019-12-01 22:52:00

Desto större negativitet på gf desto större allmänt missnöje och frustration finns det bland det inbitna gnagarna om klubbens sits.

Det är liksom inte så att alla helt plötsligt gått och blivit dumpade av sina fruar och tappat sitt familjeliv på en och samma gång, som någon nedan närmast verkade hävda.

De som oftast skriver här har varit återkommande skribenter ofta i många år, och är ofta de mest inbitna som är villiga att spendera mest tid och energi för att förmedla ett perspektiv.

Jag tycker snarare att GF klart oftare har klart fler mer insatt och dessutom intressanta synvinklar än podcasts som nämnda Testa Stör eller 08 Fotboll där det dessutom ofta finns representanter som inte vill skada egna intressen/relationer i diskussionerna. GF bör snarare ha en klapp på ryggen, här kommer allt fram, sedan behöver man trots det inte hålla med om allt.

Och Bojansfulamuche, jag hopps aldrig du börjar rensa ”negativitet”. Den dagen sätter du stopp för det fria ordet och sätter din egna agenda före gnagarnas. Om GF är mestadels negativt finns det med all säkerhet bra anledningar till det, så även nu. Den matten är ganska enkel att göra.

Är det verkligen bara så MFF:arna och Söderbröderna är ett positivare folkslag, och det är därför de är en positivare stämning på deras forum. Eller kan de kanske vara så att de klubbarna i större mån lever upp till sina supportrars förväntningar? Det kan ni ta er en funderare på.

GF är ett väldigt bra verktyg för att avgöra AIK:s skick.