Originalet av inlägg:1242017
Redigerat:2019-11-08 14:29:00

Silly season-bloggen – Jesper Nyholm lämnar AIK vid årsskiftet
Redaktionen
REDAKTIONEN
redaktionen@fotbollsthlm.se

Följ @fotbollsthlm på twitter

8 november, 2019
Silly season-bloggen – Jesper Nyholm lämnar AIK vid årsskiftet
På den här bloggen ger vi er uppdateringar kring AIK:s, Djurgårdens och Hammarbys silly season.
Vi refererar vad andra skriver, bedömer trovärdigheten och publicerar egna nyheter.

Annons
8 november.

Jesper Nyholm kommer inte att spela mer i AIK. Försvaren, som drabbades av en otäck skada i början av säsongen 2018, har ett kontrakt som går ut vid årsskiftet. Någon förlängning med AIK kommer till att bli.
– Jespers historia är en av de tråkigaste som finns att berätta om en spelare i AIK och vi lider fortfarande oerhört mycket med honom. I detta fall löper hans avtal ut och då väljer vi att inte erbjuda något nytt. Vi har erbjudit honom tillgång till vår verksamhet med syfte att han ska få det bästa möjliga stödet och rehab i strävan att nå sin dröm om att åter kunna spela fotboll obehindrat. Vi tackar Jesper för det han gjort för AIK och önskar honom all lycka framöver, säger sportchefen Björn Wesström i en kommentar.

Trots det komplicerade benbrottet har Jesper Nyholm inte gett upp karriären. Frågan är nu var den fortsätter.
– Jag vill tacka för den här tiden som jag haft i AIK. Ett första år som allsvensk spelare med allt vad det innebar. Ett mindre lyckat år för mig 2018, men ett enormt stort år för klubben som SM-mästare samt ett tredje år för att reparera skadan som skedde på sjukhuset. De senaste åren har varit den mest lärorika perioden i mitt liv med både mot- och medgångar som jag aldrig kommer att glömma. Jag vill tacka alla lagkamrater som jag fått spela med, samtliga ledare och personal i klubben. Avslutningsvis vill jag tacka supportar från både AIK och från andra klubbar som helhjärtat stöttat under en för mig svår tid, säger Nyholm.
-----------------------------

Tack för allt Jesper och ett stort lycka till i framtiden! Du är också en guldhjälte!