Originalet av inlägg:1241954
Redigerat:2019-11-08 09:03:00

Wow, vilken läsning härinne.
När blev vi så här kravlösa?

Ingen katastrof? AIK har den här säsongen fullständigt kastat bort en suverän chans att bygga på framgången 2018 - att försvara sina titlar är minst lika viktigt som att ta en titel i första taget, för långsiktig framgång. Redan i vintras anade man stora problem när vi, i hyfsat vanlig ordning, agerade fantasilöst och direkt svagt i transferfönstret. Bara tanken på att vi ska låna in en 17/18-årig talang och bygga vår offensiv kring honom ett par månader? Humor..

Såväl sportchef som tränare har verkligen skött det här bedrövligt, framför allt sportchefen om ni frågar mig. Trots det så hade vi än dock en ganska god chans att försvara titeln (Europa var bara att glömma) men där coachar vi bort oss själva totalt, vi slarvar bort den möjligheten. Under tiden som vi dividerar om misslyckandet i Europa så pekar formkurvan uppåt för våra två största antagonister varav den ena - överläget största antagonisten - tar hem titeln.

En sann vinnarklubb bygger vidare på framgångarna - man ger det i alla fall ett betydligt seriösare försök än vad vi gjort 2019. Jag skulle verkligen kalla det här för en riktig katastrof för AIK.