Originalet av inlägg:1236073
Redigerat:2019-10-09 10:54:00

Det har gnällts på Bilals sideledspass och "alibispel", men minns ni vad som skrevs efter hans debut mot HeIF?


Bilal är ju en koffe-kopia idag, vart skall detta sluta med fortsatt startplats?!


När jag har fått smälta matchen är den största behållningen Bilal. Så sjukt kul att en ung spelare kan stå på tillväxt så länge för att sen gå in och leverera. Det ger hopp inför framtiden. Dessutom måste det vara sjukt inspirerande för spelare som Ben Lamin.


Hussein 4 wow faktor. Älskar hans rörelsemönster.


Titta på Bilal! Han söker väggspel med kamrater gång på gång o varje gång han hittar en kompis så ser han till att med ett explosivt ryck att bli spelbar igen så att väggspelet verkligen lyckas och han har skapat sig en bra yta. Så enkelt! Helt sjukt att inte fler klarar av det.

Äntligen har vi vaknat, 90 minuter att vara stolt över. Bilal känns som ett nyförvärv!

Bilal har kontrakt 2.5 år till. Räcker gott och väl om han fortsätter så här med fortsatt förtroende. Då har vi nog snarare svårt att behålla honom längre än året ut.


Laul skrev i AB:
Det är möjligen för tidigt att tycka att Bilal Hussein har spelat in sig i AIK:s startelva, samtidigt visade han tillräckligt mycket för att han bör få chansen igen – snarast.

Husseins första 65 allsvenska minuter innehöll inte många misstag alls, tvärtom ett imponerande lugn i nästan alla aktioner. Hussein har den där förmågan att våga vänta till motståndaren gjort sitt drag innan han gör sitt. Att spela så naturligt i sin startdebut lovar gott för Gnaget.


I debuten fick Bilal snittbetyget 3,7. Därefter utvecklade sig betygen såhär : 2,1 - 1,8 - 2,5 - 2,8 - 1,5 - 3,3 - 2,3 - 3,1 - 2,2 - 1,2 - 1,0 - 1,8 och slutligen 1,5 mot Celtic.

Talangutveckling, någon?