Originalet av inlägg:1236068
Redigerat:2019-10-09 10:30:00

Kolbeinn måste ses som en värvning över tid med tanke på hans digra skadehistorik. Han har varit under förväntan sett till prestationer men har ibland glimtat till. Rätt övertygad om att det kommer se klart bättre ut nästa år och frågan är om han inte kommer kunna vara avgörande de tre sista omgångarna nu när han är igång.

Där får man helt enkelt ha lite tålamod. En bra värvning i teorin sett till klass, status, timing och framförallt truppstruktur.

Det tillåter oss att vara flexibla inför 2020. Även om Obasi, Tarik och Henok inte skulle fortsätta har vi spelat in Bahoui och Kolbeinn inför 2020 vilket innebär lediga trupplatser till spelare med vidareförsäljningspotential. Det innebär också att vi kan skifta till 3 mannaanfall om så önskas. Vilket öppnar upp för den stora marknaden av unga offensiva mittfältare och anfallare som finns tillgängliga.

Jonatan Levy. Jesper Karlsson. Rasmus Wiedesheim-Paul. Jake Larsson. Alla spelare som kan ta ytterligare kliv i karriären och gå för rätt stora summor om vi får dom att lyckas hos oss. Alla har 1 år kvar på kontraktet och klubbar som nog kan tänka sig släppa dom.