Originalet av inlägg:1208851
Redigerat:2019-07-12 00:20:00

Jätte bra skrivet Ambrosini!


"Det är ju lite lustigt ändå. När AIK innan säsongen höll kvar i Sundgren extra länge, mot hans egen vilja, beskrevs det som ett genidrag! Nu när Sundgren sticker liiite tidigare mot AIK:s vilja, då beskrivs han som "persona non grata" som aldrig är välkommen tillbaka

Det är ju ganska tydligt vilkas glasögon alla har på sig här inne, och det vet sportchefen om. Han vet om att han alltid kommer ha pöbeln i ryggen. Därför är det tydligen okej för han att gå ut och hänga ut spelare när han plötsligt kommer på att spelare kan ha egna agendor(!) och när han inte får ha hela kakan och äta den med.

Det enda detta någonsin kan falla tillbaka på är osmart sportcheferi. Inget kontraktsbrott har gjorts, och att förvänta sig att spelare inte ska göra det som är bäst för sin egen karriär är bara amatörsmässigt tänkt.

Sundgren gjorde det smart. BW hade inte tänkt tillräckligt långt för att lösa situationen bättre."
----------------------------------------------------------------------------------------------------------

Flera gånger är BW är extremt hård och sällan ser våra spelares behov och kör över dom utan att ha noll känsla. BW är ofta kall mot våra spelare vilket kan vara bra men inte alltid, ibland måste man ha lite känsla. Sen när någon är kall tillbaka mot BW då blir han ledsen.

BW har tex alltid varit emot spelare som väljer landslaget som krockar med AIK- matcher, det är självklart man vill representera sitt land...