Originalet av inlägg:1192498
Redigerat:2019-04-15 16:38:00

karl4712


Ja det undrar man verkligen. Det blir ju ganska uppenbart att det är taktiken som gör att vi ser långsamma och idéfattiga ut och inte riktigt är där på rätt plats med mycket folk när väl bra inspel djupled och inlägg kan slås när det räcker med några kreativa byten och attack order från bänken för att vår offensiv ska se både spännande kreativ farlig tempofylld effektiv svårstoppad och mer svårläst ut.

Sen hade det ju ändå kunnat bli 0-1 eller 0-2 eller 1-1 så klart. Men det gav oavsett utfall ett hopp om hur det kan se ut.

Självfallet har en del med spelartyper med saken att göra som Scholes är inne på som när vi ofta startar med mer eller mindre sju utespelare som inte är så kreativa mot när vi har Tarik på wingen och får in en till mer kreativ spelare mot Adu. Men det är ju lika mycket direktiv.
Vi hade kunnat se lila usla ut med dom spelare som spelade sista halvtimman om inte ordern var typ vinn för helvete.


Balansen som avslutade igår kanske var något överdriven att starta med. Men vill väldigt gärna se Tarik fortsatt på wingen, gärna med Rashidi till höger och spela två sittande på mitten med Henok bakom Obasi och Lahne.


Lite 3-2-2-1-2 i offensiven och vanliga 5-3-2 defensivt.