Originalet av inlägg:1177771
Redigerat:2019-02-11 13:02:00

Scholes

Klart Norrköping har etablerade spelare, ingen som sagt något annat. Självklart har dom större risk som du säger att köpas ”sönder” i och med att många etablerade är 21-26 där massa talanger står bakom.
Men dom flesta, eller dom har i min bok färre absoluta toppspelare på allsvensk nivå oavsett ålder, och är därför ganska beroende av att potential utvecklas för att nå hela vägen. Även många av dom här som är ganska etablerade runt 20-23 har sannolikt inte maxat sina nivåer. Såsom Larsson Haksabanovic Smith Dagerståhl Kastengren. Etablerade men ännu inte allsvenska toppspelare. Även där behöver man få ut mer potential för att maxa laget.

Okej om all denna potential redan var och nosade på Adu Larsson Pertan Henok Tarik Obasi Sundgren Lundström Lindqvist i hälarna som bäst i serien på sin position, men det är dom ännu inte.

Utan dom har Thern Fransson och Nyman som kan anses vara topp tre snitt på sin position i allsvenskan. Vi har 8-10 såna spelare.

Sen är det klart att resultatet kan styra tanken när säsongen går och 4-6 unga tar kliv tillsammans. Men i det ligger det en hel del ”om” eller ”kan bli”.
Hos oss är det mesta på plats.