Originalet av inlägg:1177764
Redigerat:2019-02-11 10:23:00

bojansfulemuche

Att nå framgång med AS nivå på kort sikt verkar av allt att döma vara kopplat till ålder (erfarenhet + kvalitet) på truppen. Mycket kopplat till att potential och kvalitet sällan stannar speciellt länge. Om man sedan ska förvärva potential och kvalitet i första eller i andra hand så krävs det skicklighet i scouting och timing men framförallt rejält med pengar.

Som sagt det är ingen slump att Rössler skickade mffs juniorer all världens väg när han skulle nå kvalitet. Inte heller jätteförvånande att den babyblåa sportchefen gjorde en u-sväng i sitt u-tänk under sommaren. In kom färdiga och förhållandevis gamla fotbollsspelare. Vips kom resultaten. MPs betydelse i det här är nog övervärderad av förklarliga skäl.

Vi behöver som klubb gå en rätt snårig balansgång. Vi måste fortsätta leverera resultat och vi har i ärlighetens namn inte tid med tålamod. Resultaten ska komma nu. Samtidigt behöver vi kunna realisera värdet av vår trupp i försäljningar. Det traditionella sättet att se på det är att vi ska ha unga stjärnor för då kommer degen som ett brev på posten. Samtidigt så ser man hur mycket mer mffs gubbar blir i samband med framgångar i europacuperna. En iskall Antonsson är helt plötsligt värd mångmiljonbelopp. Jag tror att den enda vägen för oss att ta de stora kliven framåt där vi är idag är framgång i europaspel och att fortsätta vinna allsvenskan.