Originalet av inlägg:1177486
Redigerat:2019-02-09 15:05:00

Oakley

Med stora penseldrag:

Vi har störst kassa, högst omsättning och lägger mest pengar på spelartruppen och runtomkring. Vi får in mycket pengar på matchdag och säkert en extra slant för merch -18. Sponsring har vi legat i samma nivå som hifdif (kring 30 miljö Där finns det mkt att utveckla gissar att förra årets siffror kommer se bättre ut.

Hammarby har en hög omsättning (större än dif) men en lite mindre kassa. Framförallt pga höga publikintäkter och relativt högs spons. Har inte sålt speciellt mkt spelare traditionellt och har därför inte en speciellt stor kassa. Har svårt att göra större köp men kan locka spelare med rätt höga löner.

Djurgården har en större kassa än bajen men mindre än våran. Har den lägsta omsättningen och lägst intäkter generellt sett. Stockholms häcken. Behöver öka upp intäkterna exkl spelarförsäljningar för att få användning av sin kassa och kunna konkurrera sportsligt.

Sammantaget så är bajen vårt stora hot. Djurgården kommer fortsätta halka efter ekonomiskt och sportsligt om de inte lockar mer publik eller andra intäkter.