Originalet av inlägg:1170339
Redigerat:2018-12-06 10:34:00

Jag ser ingen logik i att Avdic skulle skriva på för en låg lön. Om AIK fotsätter se han så nära startelvan som han var i fjol så kommer han både få och kräva betalning utefter det. Dvs mer än vad de mindre klubbarna kan erbjuda många av deras startspelare.

AIK anser helt enkelt att Avdic är en bättre fotbollspelare än vad vi supportrar gör och det är väl pga av att de ser honom varje träning medans vi ser honom i korta sekvenser i matcher. AIK anser väl efter många timmars analyser av matcherna att han verkligen bidragit till vår poängskörd.

Sedan är man ju inte van i fotbollen med sådana tydliga rollspelare.

Själv börjar jag gilla Avdic mer och mer pga av hans roll. Blir ju nästan humor av det. Några år till och han kommer bli kult om detta fortsätter.

De flesta anser nog att speltid är viktigt för utveckling så då är det ju bättre att Avdic roll tas av en spelare där man inte räknar eller är ute efter utveckling medans man lånar ut och verkligen ger speltid till den som man tror på. Vi talar om en 5-6 mittfältare i truppen. Det behöver ju inte alltid bara så att han är tänkt att blir 3-4 mittfältare om vi tappar ngn av dom.