Originalet av inlägg:1166549
Redigerat:2018-11-08 00:52:00

MangeMan

Nja. Jag har fem BankID med olika personer på min app. Men klart man måste våga lita på varandra.

Man startar bara ett nytt konto i en bank man inte har sedan innan där man då inte har några pengar. Så får jag ladda ner ett BankID till min app. Men den kan jag bara använda på min app och på den specifika appen. Fördelen med det är att jag kan inte logga in på ett konto i den personens namn i en annan bank utan att få godkännande via dosa från den banken eller det BankID som tillhör den.

Så risken ligger mest hos mig om en person får för sig att fula sig mot mig.

Sen är ju upplägget att dom får procent på det jag tjänar och jag för alltid över alla vinster till mig så fort det är möjligt.

Upplägget är ”vattentätt”.

Finns nog ingen marknad du tjänar 100 000 på under en månad med startinsats på 5000 med 2500 i insats per bet såsom du kan göra på odds på hockey. Där noll procent handlar om tur. Varje månad. Så länge du har konton att spela på.


No guts no glory


Där är ett par.

https://www.regeringen.se/pressmeddelanden/2018/04/spelmarknaden-omregleras---ett-licenssystem-infors/

https://www.di.se/pressreleaser/2017/9/5/montepremi-ab-slopandet-av-det-svenska-spelmonopolet/

https://bettingsidor.se/ny-spellag-spellicens-i-sverige-1a-januari-2019/


Anledningen till att det lär bli färre beror på skatter samt om bolagen anses vilja/kunna följa ramarna för vad som krävs.

Från regeringens håll vill man påstå att det är för att reglera marknaden på ett ansvarsfullt sätt samt skydda spelaren. I min bok handlar det enbart om att inbringa skatteintäkter.
Men det finns en del förändringar som kan vara bra för den svenska spelaren.