Originalet av inlägg:1146295
Redigerat:2018-07-11 22:41:00

Gordon håller med egentligen. Det är intressant. Men diskussionen lär aldrig leda till något annat än fram och tillbaka diskussion.

Egentligen är nog Ackermans uttalande fullständigt. Inräknat allt vi kan sitta här och vrida och vända på. Det är en hårdragen sanning. Nästan lite tyket sagt i sin självklarhet.

Tänker jag efter lite mer på vad han säger så väger det in allt. Har man 100 procent lyckade värvningar så har man varit feg. Det betyder egentligen att man måste ha värvat 11 spelare förväntat för startelvan där alla också visar sig vara bäst lämpade för startelvan. Eftersom att man då måste addera några som är billiga och sämre sett till klubbens förutsättningar och förväntningar. Spelare som man räknar med att man inte ska få någon sportslig eller ekonomisk utväxling utav. Mer än bara finnas till där för byte och vid skador/avstängningar. Och därmed inte kan anses vara misslyckade. Saker tuffar på och så gör man så år efter år. En in en ut av samma status. Ingen talang in eftersom det är en risk att bli misslyckad. Ingen kvalitativ bredd in som kan riskera att hamna i facket misslyckad. Safe.

Sannolikheten att det lyckas inträffa över tid är nog betydligt lägre än att ha noll rätt på tipset på en enkelrad vecka efter vecka.

Men så jobbar ju ingen sportchef eller scout någonstans. Därför känns det bara som ett intetsägande svar. På gränsen till drygt. Om det nu inte bara var en felsägning. Hur som helst, intetsägande.