Originalet av inlägg:1120298
Redigerat:2018-01-16 17:11:00

Astream
I Europa beror ju allt på vilken typ av motstånd man får. Blir det en 30/70- (eller värre) situation mot en i normala fall bättre motståndare så är det i AIK:s intresse att det händer så lite som möjligt i matchen eftersom ett tillfällighetsmål då kan bli avgörande (eller straffläggning om absolut ingenting alls händer).

När man spelar mot andra lag, typ fjolårets Klaksvik och Zeljo och alla svenska lag utom MFF och ÖFK så är det däremot våra motståndare som är underdogs och vill få till händelselöshet.

Som det var ifjol så bjöd vi dem i princip varje match på 35-40 minuters total stiltje eftersom vi bara tvärt la av en bit in i andra halvlek, och detta i princip hela året. Det är ju det absolut minst sluga man kan göra i en liga som våran med så många utfyllnadslag. Rikard måste visa redan från början av 2018 att han insett detta om inte hypen ska bli en långsam, utdragen pyspunka igen.