Originalet av inlägg:1067683
Redigerat:2017-03-19 11:54:00

karl4712

Ja, det var lite tunt med chanser. Men som jag också nämnde, de för dagen bästa spelarna byttes ut. (Thern/Olsson) Och en matchovan Henok byttes också in. Dock så skapade han mer på sitt korta inhopp än vad Eero/Affane lyckades med på övrig matchtid.
Sen tappade vi även Stipes fina inlägg från första när han tvingades byta i halvtid. Ett annat anfalls hot. Han är dock svajigare defensivt, men hade behövts framåt på vänsterkanten när vi jagade. Förhoppningsvis så kan snart Kpozo konkurrera på allvar och då ser vi även starkare ut där.

Men tyvärr så tappade vi mittfältet efter bytena och Häcken tog över allt mer. De växte även mer efter målet.

Men tycker ändå vi ser starka ut OM vi bara får fart på målskyttet. Fortsatt väldigt solitt hemåt. De två sista målen kommer också på grund av att vi tvingas flytta fram, utan som sagt att tyvärr hota allt för mycket.

Nu lämnar vi Skyttan iallafall (0 insläppta där dessutom) Och flyttar in på gräs och NA. Förhoppningsvis så får vi mer fart i passningsspelet, från backlinjen och framåt och blir med det farligare, samt att vi nu har mer anfallsalternativ tillhands. Spännande att se hur det slutar hur som helst.

Dock så fär RN & co ett - i boken av mig för att de valde Eero & Affane som alternativ borta mot Häcken. Men hoppas på + i framtiden istället.