Originalet av inlägg:1067672
Redigerat:2017-03-19 11:15:00

Från Häckens forum:

"Det positiva är ändå att vi uppenbarligen i grund och botten är flera klasser bättre än Östersund i nuläget. Och topp fyra i cupen är klart godkänt. Vi dominerar samtliga matcher förutom AIK"

Som sagt. Med några vettiga anfalsalternativ i den matchen istället för Eero & Affane. Så hade den lika gärna slutat med seger för oss istället.

Thern, etc... säger ju också att vi kändes som det bättre laget innan dom får sitt flaxmål. Sen tappar vi även när vi "tvingas" byta ut kreativiteten på mitten.

Tycker inte vi i stort känns svagare än nåt av lagen som spelade igår iallafall. Igår var Häcken det bättre laget, men Östersund vann. I kvarten kändes som sagt vi som det något mer bättre i 70ish minuter, men Häcken vann.

Men klart att Henoks rygg oroar. Oavsett om det bara var lindrigt senast, när det sett ut som det gjort under försäsongen. 11 dar på fönstret nu. Frågan är om vi vågar gå in i säsong utan att stärka upp. När både Eero & Avdic varit så bleka på försäsongen? Tungt ansvar annars som vilar på Krpic och att han ska väcka liv i den som spelar med honom. Och framförallt att Henok ska "hålla"