Originalet av inlägg:1067653
Redigerat:2017-03-19 00:34:00

Hmm, 2011 var ju "The Bangura"-säsongen, i alla fall fram till sommaren. Var väl inte många som klagade på offensiven då.

Sedan körde vi ju med Lundberg och Catovic på hösten men det tuffade på rätt bra ändå. Vi hade liksom fått upp farten rätt bra.

I princip alla tyckte väl Alms första säsong som huvudcoach var riktigt bra. 2012 var också godkänd med tanke på Europa-succén. Kritiken kom väl säsongerna 2014-16 då vi i princip stampade på samma ställe. Vi var ett topplag men kom liksom aldrig längre. Vi behövde ta ett nytt steg i utvecklingen.

Det Alm gjorde för AIK var mycket bra, han ska ha cred för sina insats för AIK och han gav säkerligen allt han hade - men det var rätt att byta tränare. Vi behövde lite nytt syre, känns det som.

Alm kan säkert göra en "Norling" och komma tillbaka hit om några år! Kan faktiskt vara bra för en tränare att testa lite andra miljöer ett tag. Kan nog bli lite insnöat om man bara rör sig i AIK-miljöer.

Just därför uppskattar jag värvningarna av Olsson och Thern så mycket, för de är unga och kommer från en annan miljö, har lite andra perspektiv. Thern är ju också en "vinnare" som är som bäst när det gäller.